De laatste tips, tricks, updates & nieuws
Zó vergroot je als recruiter of consultant met gemak jouw werkplezier

Nog niet zo lang geleden hebben wetenschappers aan de universiteit van Warwick (Engeland) ontdekt dat door werkplezier de productiviteit op de werkvloer toeneemt. Medewerkers met veel plezier in hun werk zijn zowel lichamelijk als mentaal gezonder, slapen beter en verzuimen minder. Een mooi resultaat, waarvan wij zeker weten dat jij hier ook naar streeft. Heb jij al eens stil gestaan bij het effect van digitalisering op jouw werkplezier? Wij wel, en we schreven er deze blog over.

Digitalisering van jouw werk als recruiter of consultant

Digitalisering. In 2019 kun je er écht niet meer om heen. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en daardoor wordt ook jouw werk steeds digitaler. Of je het nu wilt of niet. Voor jou als recruiter of consultant zijn er namelijk steeds meer programma’s en apps beschikbaar die je werk gemakkelijker maken. En daarmee ook leuker, want van handmatig werk wordt niemand vrolijk – het kost tijd (véél tijd) en is foutgevoelig. Digitaliseren levert je een fikse tijdbesparing op én je hoeft minder vaak vervelende fouten te corrigeren.

Digitaal verwerken van uren – en méér

De kans is zeer groot dat je het digitaal verwerken van uren al wel kent. Misschien doe jij dit werk ook al wel digitaal. Maar met alleen het digitaal verwerken van de urenregistratie ben je er niet. We dagen je uit om eens een rekensom te maken: hoeveel tijd ben jij nu wekelijks kwijt aan het bijhouden van wet- en regelgeving en het verwerken van toeslagen, vergoedingen en natuurlijk de inlenersbeloning? Deze werkzaamheden gebeuren door veel uitzend- en payrollorganisaties namelijk nog steeds (deels) handmatig. En bij handmatig werk (lees: tijdrovend en foutgevoelig) horen irritaties en frustraties.

Digitaliseren met een automatische cao-ontrafelaar

Wat zou het voor jou betekenen als je ook deze werkzaamheden zou kunnen vergemakkelijken? Wat je misschien nog niet weet is dat je een groot gedeelte van die laatst genoemde werkzaamheden ook kunt digitaliseren, namelijk met een automatische cao-ontrafelaar. Door op dit gebied digitaal te groeien…

  • Maak je processen veel efficiënter;
  • voorkom je geestdodend werk, namelijk het handmatig verwerken van toeslagen, vergoedingen en de inlenersbeloning én het handmatig corrigeren van gemaakte fouten;
  • houd je meer tijd over voor je core business: het werk dat jij écht leuk vindt.

Naast bovenstaande voordelen is het ook een groot voordeel dat je met een automatische cao-ontrafelaar gestandaardiseerd werkt én dat je wordt gedwongen om bij inleners de juiste informatie uit te vragen. Dit zorgt er voor dat je veel meer compliant kunt verlonen en dat flexkrachten betaald krijgen waar ze recht op hebben.

Kies jij voor geautomatiseerde cao-ontrafeling?

Wij zijn benieuwd: welke keuze maak jij? Blijf jij onkostenvergoedingen, toeslagen en de inlenersbeloning handmatig toepassen – en kies je er dus voor om iedere week tijd te besteden aan werk waar je geen energie en plezier uit haalt? Of kies jij voor geautomatiseerde cao-ontrafeling, met meer werkplezier als belangrijkste gevolg? Wij kunnen ons bijna niet voorstellen dat je niet voor het laatste kiest… Maar ben je nog niet overtuigd, lees dan eens onze blog over het gemakkelijker toepassen van de inlenersbeloning. Je haalt er zeker inspiratie uit.

Meer weten over geautomatiseerd de inlenersbeloning toepassen?

Stan Olde Wieverink

Over Stan Olde Wieverink

Elk bedrijf heeft verhalen te vertellen. Niet alleen verhalen over zichzelf, maar ook verhalen van klanten! Verhalen die niet alleen de doelgroep aanspreken, informeren, verrassen en beïnvloeden, maar verhalen die ook echt laten zien hoe het verschil gemaakt kan worden! Als online marketeer bij Akyla combineer ik dagelijks gave verhalen met creatieve marketing. Ik help professionals van uitzenders en payrollers om oplossingen te vinden voor specifieke problemen binnen de branche. Oplossingen die passen bij hun unieke identiteit. Oplossingen die hen helpen om hun inleners en flexkrachten beter te bedienen.

81 artikelen van Stan

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.