De portal & app voor payrollers

Iedere dag weer wil jij jouw klanten ontzorgen door alle juridische en administratieve zaken rondom hun personeel uit handen te nemen. Om dat te kunnen bereiken is het van belang dat je effectief werkt. Digitaal dus. Van het aanmelden van een payroll medewerker tot het genereren van de margefactuur en de loonstrook. En daar hoort natuurlijk ook de urenregistratie bij. Maak kennis met e-UUR, dé portal voor payrollers.

e-UUR

Urenregistratie voor payrollers

Met e-UUR urenregistratie voor payrollers hoeven jij en jouw collega’s nooit meer handmatig urenbriefjes over te typen. Zo bespaar je tijd en geld, en het zorgt bovendien voor een sterke foutenreductie. Typ je handmatig urenbriefjes over, dan zijn kleine foutjes natuurlijk snel gemaakt. Je kunt trouwens ook gebruik maken van de importtool die onze urenregistratie biedt. Deze tool is speciaal ontwikkeld zodat jij vanuit een Excel-, CSV- of TXT-bestand alle ingevulde, door payroll medewerkers gewerkte uren kunt importeren. Na de import worden in e-UUR automatisch urenbriefjes aangemaakt. Het enige dat jij nog maar hoeft te doen, is die urenbriefjes (laten) accorderen.

tijd overhouden?

Eenvoudig uren verwerken

e-UUR urenregistratie voor payrollers kent verschillende mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om medewerkers zelf hun uren in laten vullen, maar je kunt ook de regie houden door de uren te laten invullen door accordeerder(s). Het is maar net waar jouw voorkeur én die van jouw opdrachtgevers naar toe gaat.

De voordelen voor payroll medewerkers

Het grote voordeel van e-UUR voor payroll medewerkers is dat ze heel gemakkelijk kunnen inloggen in de e-UUR portal. Daarvoor hebben ze alleen maar een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Vervolgens is het een kwestie van uren invullen en opslaan. De persoon die verantwoordelijk is voor het accorderen van de uren krijgt daarop volgend een mailtje dat er een urenbriefje klaar staat om goed te keuren. Geen gedoe meer met foutgevoelige papieren urenbriefjes, maar snel online doorgeven en accorderen. En dat is natuurlijk in het belang van jouw payroll medewerkers.

Urenregistratie app voor payroll medewerkers

Een voordeel voor payroll medewerkers dat wij graag apart willen uitlichten, is onze urenregistratie app. In deze app kunnen payroll medewerkers waar zij ook zijn (dus: 24/7) hun gewerkte uren doorgeven. Naast het invoeren van hun gewerkte uren biedt de app nog meer features. Zo kunnen payroll medewerkers ook hun eigen loonstroken bekijken én onkosten declareren. Wel zo gemakkelijk!

e-uur app

Méér dan alleen urenregistratie

Goed om te weten: e-UUR is veel meer dan alleen payroll urenregistratie. Naast dat de urenregistratie door e-UUR wordt vergemakkelijkt, kun je met e-UUR namelijk ook alle benodigde documenten met medewerkers en inleners delen. Denk daarbij onder meer aan loonstroken en arbeidsovereenkomsten (die ook met een digitale handtekening ondertekend kunnen worden). Een ander voordeel is dat je in e-UUR verschillende managementrapportages kunt opvragen. Zo kun je op ieder moment een overzicht ophalen van het aantal gewerkte uren. Ook kun je in e-UUR rollen en rechten instellen. Dit kan betekenen dat één van jouw collega’s op kantoor alleen urenbriefjes mag inzien, terwijl een andere collega ze ook mag accorderen en weer een ander ook e-UUR-gebruikers mag toevoegen en/of verwijderen.

volledig geïntegreerd

Payroll urenregistratie koppelen

Natuurlijk bevat de ideale payroll urenregistratie ook koppelingen met andere pakketten. Onze urenregistratie tool e-UUR is te koppelen met verloningspakketten, backofficepakketten, planningspakketten, facturatiepakketten én diverse business software. Bekijk op onze website eens de lijst met e-UUR koppelingen, om te zien of jouw gewenste pakket er al tussen staat. Zo niet, laat het ons dan weten, want (vrijwel) iedere koppeling is te realiseren.

Direct starten met onze portal & app voor payrollers?

Wil jij direct starten met onze urenregistratie voor payrollers? Bekijk wat we er nog meer in de portal zit naast de urenregistratie. En bekijk vooral ook eens onze referenties. Op deze pagina vind je verschillende payroll organisaties, waaronder Repay, Payroll Select, Persoonality, Mettom en Verdo Payroll.

 
Meer info over de portal & app

 

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!