portal & app

Payroll software en urenregistratie

Een juist berekend loon dat op tijd wordt betaald is een belangrijke plicht voor jou als payroller (juridisch werkgever). Met de payroll software van Akyla – e-UUR – vereenvoudig je onder meer de urenregistratie, waardoor je altijd een juist salaris uitbetaalt. Met e-UUR kun je namelijk honderd procent digitaal al jouw uren verwerken, wat betekent dat onze software ervoor zorgt dat jij efficiënter kunt verlonen. En daar worden zowel jijzelf als jouw inleners en payroll medewerkers blij van.

Zeg je Akyla/e-UUR, dan zeg je payroll.

Door onze jarenlange ervaring en ruime klantenkring zijn onze lijnen met de branche kort. Hierdoor kunnen wij snel  reageren op wensen van onze klanten. En dus ook op jouw wensen. In de loop der jaren hebben wij voor onze payroll klanten al enkele specifieke features ontwikkeld, waaronder een digitale handtekening, fasetelling en een cao-ontrafelaar. Het grootste voordeel van deze continue doorontwikkeling? Met onze payroll software e-UUR ben je altijd voorbereid op de toekomst.

Maakt payrollen eenvoudig

Payroll software e-UUR

Ben je nu (te) veel tijd kwijt aan het handmatig invoeren of corrigeren van urenbriefjes? Wanneer je kiest voor onze payroll software e-UUR, ben je ervan verzekerd dat dit nooit meer een probleem is. Je bent niet langer (te) veel tijd kwijt aan handmatige werkzaamheden, waardoor jij je kunt focussen op dat wat belangrijk is: jouw core business – de menselijke factor.

Voordelen voor jouw inleners en payroll medewerkers

Jouw inleners en payroll medewerkers hebben in onze payroll software de beschikking over een eigen dashboard. In het actieoverzicht hebben zij altijd inzicht in de taken die ze nog moeten uitvoeren. In de stream kunnen ze bovendien zien wat er nieuw is, denk aan een urenbriefje dat nog ingevuld of juist geaccordeerd moet worden. Een ander voordeel: met e-UUR worden alle handelingen voor het onboarden van nieuwe payroll medewerkers worden digitaal gedaan. Van het invoeren van alle benodigde gegevens voor het contract tot het volledig rechtsgeldig digitaal ondertekenen van het contract. Dit zorgt voor gemak: een groot voordeel voor jouw inleners en (nieuwe) payroll medewerkers, maar ook voor jouzelf.

Volledig geautomatiseerde

Bemiddelaars & Margefacturatie

Sluit je bemiddelaars aan in e-UUR. Zij krijgen een eigen omgeving, met hun eigen huisstijl. Jij bepaalt vervolgens wat ze wel en niet kunnen in jouw portal.

Met e-UUR heb je de margefacturatie volledig geautomatiseerd in je portal. e-UUR verwerkt margefactuur gerelateerde informatie, zoals bruto uurloon, tarief en sector. Aan de hand van prijsafspraken en omrekenfactoren berekent e-UUR wat de marge is die de bemiddelaar mag factureren.

e-uur app
e-UUR

Features payroll software

En dat niet alleen. Onze payroll software is zeer uitgebreid. Dat is niet voor niets. Als payroller is het jouw belangrijkste doel om jouw klanten te ontzorgen, namelijk door alle juridische en administratieve zaken rondom personeel uit handen te nemen. Met onze payroll software helpen wij jou om jouw administratieve verantwoordelijkheden secuur en efficiënt af te handelen. Daarom bevat e-UUR naast urenregistratie nog veel meer features.

  • Onze payroll software e-UUR heeft een handige app waarmee payroll medewerkers hun gewerkte uren kunnen registreren.
  • Het accorderen van urenbriefjes in e-UUR heel eenvoudig, aangezien payroll medewerkers en inleners dit vanuit hun mailbox kunnen doen.
  • In e-UUR kun je verlof- en vakantieuren (dus: verlofregistratie) bijhouden, maar ook onkosten.
  • e-UUR is eenvoudig te koppelen met alle gangbare backoffice-pakketten.
  • In onze payroll software vind je een digitaal dossier én is het mogelijk om digitaal nieuwe payroll medewerkers te onboarden.
  • Je kunt bij e-UUR ook kiezen voor fasetelling.
  • En zelfs cao-ontrafeling is mogelijk.

Referenties payroll software

Niet voor niets gingen al vele payrollorganisaties jou voor. Inmiddels verwerkt e-UUR verwerkt maandelijks meer dan 100.000 urenbriefjes voor tevreden klanten in de payrollbranche. Benieuwd welke organisaties dit zijn? Bekijk dan eens onze referenties, waar je de persoonlijke verhalen vindt van onder meer Payroll Select, Persoonality, Verdo Payroll, Mettom, Repay en Kolibrie. Deze klanten maken dankzij e-UUR het verschil maken in de payrollbranche. Of zoals Joris Schuurkes van Kolibrie het zegt: “e-UUR is zo uitgebreid dat we vrijwel direct voor Akyla hebben gekozen. En Akyla is in de loop der tijd een betrouwbare partner gebleken, waarmee we verder kunnen doorontwikkelen en groeien.”

Direct starten met payroll software e-UUR

Wil jij na het lezen van dit artikel direct starten met onze payroll software e-UUR? Vraag dan vandaag nog een gratis online demo aan, zodat je e-UUR ‘in het echt’ kunt bekijken. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen of de kosten van onze flexportal bekijken. Aan jou de keuze!

Lees meer over onze payroll software

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!