Wil je 100% digitaal je uren verwerken?

Meest innovatieve online payroll software voor de payrollbranche, e-UUR.
Met de inzet van e-UUR binnen je organisatie zorg je ervoor dat je dagelijkse werkzaamheden omtrent payrollen worden vergemakkelijkt.

Digitaliseer je processen!

Met e-UUR kun je al 100% digitaal al je uren verwerken en kun je eenvoudig je inleners op hun eigen, unieke wijze bedienen. Je voldoet altijd aan de wensen van je klanten.

Ook volgt Akyla continu de trends in de uitzendbranche, zodat wij hier met de nieuwe features in e-UUR op in kunnen spelen. Zo is pasgeleden de e-UUR compleet AVG / GDPR proof gemaakt.

Met behulp van de e-UUR app kunnen je flexkrachten en opdrachtgevers eenvoudig uren, onkosten en verlof registeren en accorderen. Je kunt eenvoudig notificaties sturen, zodat je altijd alle uren netjes op tijd binnen hebt!

Meer tijd voor advies, beleid en de menselijke factor

Ben je veel tijd kwijt aan het handmatig invoeren of corrigeren? Met behulp van e-UUR ben je verzekerd van een waterdicht proces. Zo ben je geen tijd meer kwijt aan de handmatige correcties en kun je, je focussen op advies, beleid en de menselijke factor.

Je inleners en flexkrachten hebben beschikking over een eigen dashboard. Zij kunnen met behulp van het actieoverzicht zien welke taken zij nog moeten uitvoeren en ze kunnen in de stream zien wat de laatste gebeurtenissen zijn.

Inzicht, overzicht en grip op je processen

Door de inzet van e-UUR als je payroll software kun je, je eenvoudig focussen op je core business! e-UUR maakt handmatig werk grotendeels overbodig en zorgt ervoor dat je foutmarges flink worden gereduceerd.

Daarnaast kun je eenvoudig rapportages draaien, zo heb je altijd inzicht in en overzicht op je processen.

e-UUR heeft een breed scala aan mogelijkheden. We noemen er graag een paar!

Meest gebruikte payroll software modules in de payrollbranche

Urenregistratie

De urenregistratie van e-UUR maakt het mogelijk om eenvoudig, snel en volledig(100%) digitaal je uren te verwerken. Dit kan in je eigen portal, maar uiteraard ook met de e-UUR app.

Digitaal op contract nemen

Alle handelingen voor het onboarden van nieuwe flexkrachten worden digitaal gedaan. Van het invoeren van alle benodigde gegevens voor het contract tot het volledig rechtsgeldig digitaal ondertekenen van het contract.

Backoffice koppelingen

e-UUR is eenvoudig te koppelen met alle gangbare backoffice-pakketten.

Urenimporttool

De urenimporttool maakt het mogelijk om onafhankelijk van de opmaak van het bestand met één druk op de knop alle uren en onkosten vanuit Excel, CSV of TXT-bestanden te importeren in e-UUR.

Onkosten digitaal declareren

Met het eenvoudige en snelle onkostenproces van e-UUR heeft u nooit meer een declaratie zonder bijlage.

Verlofregistratie

Continue een actueel inzicht in uw verlofregistratie. Zo heeft u als leverancier continue een actueel inzicht in uw verlofregistratie.

Schakel tussen jou, je flexwerkers en je inleners

Payroll software e-UUR

e-UUR ondersteunt het complete bedrijfsproces van je payroll organisatie en is de schakel tussen jou, je payroll medewerkers en je inleners. De software voldoet aan de speciale eisen van payroll organisaties: e-UUR biedt namelijk zelfredzaamheid. Er zijn voldoende controlemogelijkheden voor grote hoeveelheden gegevens, welke jezelf eenvoudig kunt verwerken. Daarnaast zorgt e-UUR voor interactie met inleners en payroll medewerkers.

Altijd voorbereid op de toekomst

e-UUR is al een gigant qua mogelijkheden, maar ontwikkelt nog continu door. De lijnen met de branche zijn kort, waardoor wij snel kunnen reageren op wensen van onze klanten. Zo hebben wij voor onze payroll klanten al enkele specifieke features ontwikkeld, waaronder een digitale handtekening, fasetelling en een cao-ontrafelaar. Het grootste voordeel van deze continue doorontwikkeling? Met payroll software e-UUR ben je altijd voorbereid op de toekomst!

Referenties uit de payrollbranche

Wat zeggen andere payrollers over e-UUR?
Je leest het in onze cases.

“Je kunt merken dat Akyla gewend is om met de flexmarkt om te gaan: medewerkers hebben ruime kennis van de materie en weten hoe je het plaatsen van mensen moet beheersen.”

Lees het verhaal van Persoonality

“e-UUR is een essentieel onderdeel van ons bedrijf geworden en is voor ons niet meer weg te denken uit de organisatie. We kunnen én willen niet meer zonder.”

 

Lees het verhaal van Mettom

‘“Samen met Akyla hebben we veel geïnvesteerd in het op maat maken van het pakket en nu hebben we iets dat ook echt van ons is. Zowel wij als onze medewerkers zijn erg tevreden.”’

Lees het verhaal van Payroll Select

Gemakkelijk te integreren met je backoffice

Werk je met een backoffice-pakket? De e-UUR urenregistratie software is gemakkelijk te koppelen alle gangbare backofficepakketten in de uitzendbranche. Meer info en voorbeelden kun je gemakkelijk vinden op onze integratie-pagina.

Koppelingen e-UUR

Meer weten over e-UUR?

Bekijk de tour van e-UUR om meer over de mogelijkheden van onze portal te leren!

Bekijk de Tour

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!