MEER TIJD VOOR ADVIES, BELEID EN DE MENSELIJKE FACTOR

Ben je veel tijd kwijt aan het handmatig invoeren of corrigeren? Met behulp van e-UUR ben je verzekerd van een waterdicht proces. Zo ben je geen tijd meer kwijt aan de handmatige correcties en kun je, je focussen op advies, beleid en de menselijke factor.

Je inleners en flexkrachten hebben beschikking over een eigen dashboard. Zij kunnen met behulp van het actieoverzicht zien welke taken zij nog moeten uitvoeren en ze kunnen in de stream zien wat de laatste gebeurtenissen zijn.

Focussen op je core business

Inzicht, overzicht en grip op je processen

e-UUR: Payroll Software

Door de inzet van e-UUR als je payroll software kun je, je eenvoudig focussen op je core business! e-UUR maakt handmatig werk grotendeels overbodig en zorgt ervoor dat je foutmarges flink worden gereduceerd.

Daarnaast kun je eenvoudig rapportages draaien, zo heb je altijd inzicht in en overzicht op je processen.

MAAK HET VERSCHIL IN DE PAYROLLBRANCHE

Bemiddelaars in e-UUR

Bemiddelaars kunnen in e-UUR hun eigen omgeving krijgen. Deze wordt voorzien van hun eigen huisstijl, daarnaast zien ze alleen de data van hun eigen flexkrachten en inleners, die ze indien je dat wenst ze ook zelf kunnen aanmaken. Ook ziet je bemiddelaar alleen zijn eigen digitale dossiers en onboardingen. Zo zorg je ervoor dat je dagelijkse werkzaamheden omtrent payrollen worden vergemakkelijkt.

Bemiddelaarscontracten ondertekenen

Tevens kun je, met behulp van de digitale handtekening in e-UUR, al je bemiddelaarscontracten laten ondertekenen. Uiteraard lever je deze via e-UUR aan, dat is wel zo gemakkelijk.

 

Margefacturatie in e-UUR

Al je marge in één rapportage? Dat is wel zo overzichtelijk! Met de margefacturatie module in e-UUR is het mogelijk om geautomatiseerd marge te factureren aan je bemiddelaars. Zo zien zij precies terug hoeveel ze verdient hebben en weten ze welke marge ze uitbetaald krijgen.

 

met de e-uur app

Altijd en overal toegang tot je portal

Flexkrachten hoeven je niet meer te bellen of te mailen. Zij kunnen altijd en overal de aangevraagde, lopende en/of afgekeurde aanvragen inzien.

Alle uren, onkosten, contracten of documenten op tijd binnen

Zijn de uren nog niet ingevuld? Of moet een contract nog ondertekend worden? Dankzij de notificaties in e-UUR zijn je flexkrachten en opdrachtgevers direct op de hoogte. Zelfs het declareren van onkosten is zo eenvoudig als het maken van een foto.

Eenvoudig digitaal ondertekenen in de app

Wil je flexkrachten sneller laten starten? Wil je geen papieren contracten meer opsturen? De combinatie van de onboardingmodule en de e-UUR app zorgt ervoor dat je flexkrachten dezelfde middag, thuis op de bank, hun contract nog kunnen tekenen.

1 2 3

Het volledig digitaal onboarden van nieuwe flexkrachten

Onboarding zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk flexwerkers, zzp’ers of eigen medewerkers op contract kunt nemen. Grote batches met nieuwe flexkrachten? Geen probleem! Je kunt ze gewoon importeren. Inclusief digitale handtekening op het arbeidscontract en het uitvragen van specifieke akkoorden op documenten zoals bijvoorbeeld het loonheffingsformulier.

Wil je volledige grip houden op je processen en voldoen aan klantspecifieke wensen? Binnen enkele minuten stel je een nieuwe onboarding samen die precies voldoet aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. En al dat papierwerk? Koppel je backoffice aan e-UUR, zo worden de gegevens automatisch geëxporteerd!

KOPPELINGEN

Makkelijk te integreren

Gebruik je al een ander software systeem? Denk hierbij bijvoorbeeld aan backoffice-pakketten, planningspakketten, facturatie of business software. e-UUR koppelt gemakkelijk met andere pakketten.

Klant aan het woord

Go:Office volledig geautomatiseerd met e-UUR

“Bij jullie is het goed geregeld.” Als je als organisatie dat compliment krijgt van één van je grootste klanten, weet je dat de keuze voor e-UUR de juiste is geweest. Paul Chaillet, eigenaar van Go:Office is dan ook erg tevreden over e-UUR en de samenwerking met Akyla.

Lees het verhaal van Go:Office

Go Office maakt gebruik van e-UUR

Meer weten over de mogelijkheden van e-UUR?

Vraag dan nu een gratis online demo aan!

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!