Dutch Assets Group

Samenwerking DAG

Akyla is partner van Dutch Assets Group. Dit betekent dat we gezamenlijk optrekken in de uitzendsector en elkaar introduceren bij partners, relaties en onze kennis delen inzake werkkapitaal, credit management en op softwarematig vlak.

freshdesk

Samenwerking Freshdesk

e-UUR is te koppelen met Freshdesk, krachtige helpdesksoftware waarmee u uw klanten de support kunt leveren die zij van u verwachten. Met Freshdesk biedt u uw klanten een platform om vragen te stellen, ideeën met u te delen en direct met u in contact treden.

OTYS Recruitment Technology

Samenwerking OTYS

e-UUR is te koppelen met OTYS, software voor werving en selectie. OTYS levert recruitment software voor werving & selectie, uitzendbureaus, detachering en vacaturebanken

time-logo_new

Samenwerking HelloFlex

e-UUR is tevens te koppelen met HelloFlex.

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl