Binnen enkele stappen

Snel inschrijven en op contract nemen

Met de digitale inschrijving (inclusief identiteitscontrole en digitale ondertekening) kun je snel flexkrachten, zzp’ers of eigen medewerkers inschrijven en op contract nemen. De inschrijving zorgt ervoor dat zij in slechts enkele stappen worden aangemeld.

e-uur app
alle handelingen digitaal

Digitaal op contract nemen

Alle handelingen voor de inschrijving worden digitaal gedaan. Van het invoeren van de NAW-gegevens tot het invoeren van alle benodigde gegevens voor het contract, bijvoorbeeld startdatum en uurloon. Van het aanleveren van een geldig identiteitsbewijs tot het beantwoorden van belangrijke vragen. Van het genereren van het arbeidscontract tot het volledig rechtsgeldig digitaal ondertekenen van dit contract. Je bepaalt zelf hoe je inschrijvingen er precies uitzien en welke vragen de flexkracht, zzp’er of medewerker die je op contract wilt nemen voor je moet beantwoorden.

digitaal op contract nemen
ID controle

Digitale identiteitscontrole
in e-UUR

De online inschrijving bevat onder meer een identiteitscontrole. Wanneer een scan van een identiteitsbewijs (in PDF) wordt geüpload, checkt e-UUR dit ID-bewijs op echtheid, of het document niet verlopen is en of de flexkracht met dit document in Nederland mag werken. Dossiers van flexkrachten voldoen hiermee altijd aan wet- en regelgeving, waardoor je de kwaliteit en zekerheid kunt leveren die inleners van je verwachten. Bovendien voorkom je hiermee hoge boetes, die de arbeidsinspectie uitdeelt aan organisaties die van hun werknemers geen compleet personeelsdossier kunnen overleggen.

verlicht je administratieve lasten

Akkoord voor loonheffingskorting
via e-UUR

En om je administratieve lasten nog verder te verlichten, kun je ook het akkoord voor de loonheffingskorting via e-UUR verkrijgen. Je hoeft dan niet meer het ‘Model opgaaf gegevens voor de loonheffingen’ te versturen. In de inschrijving kunnen flexkrachten in een drop-down aangeven of zij wel of niet willen dat de loonheffingskorting voor hen toepast. Indien het antwoord hierop ‘ja’ is, geven ze in een kalender aan per welke datum ze willen dat de loonheffingskorting wordt toegepast. Deze twee gegevens worden aan het einde van de inschrijving in het arbeidscontract meegenomen. Met het digitaal ondertekenen van het contract, tekent de flexkracht ook voor de loonheffingskorting.

VOLLEDIG DIGITAAL ONBOARDEN VAN NIEUWE FLEXKRACHTEN

De inschrijvingmodule in e-UUR is vervangen door de nieuwe onboardingmodule

  • Gemakkelijk om te leren en gemakkelijk om te gebruiken
  • Genereer digitaal contracten en
  • laat ze gelijk digitaal ondertekenen
  • Voorkom extra handelingen en papierwerk, door je backoffice te koppelen
  • Binnen enkele minuten een klantspecifiekproces
  • Track real time alle onboardingactiviteiten
  • Volledig AVG-proof

Meer informatie over onze nieuwe module?

Meer over onboarding

onboarding self service

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!