Tientallen flexkrachten tegelijk onboarden? Jouw werk kan véél gemakkelijker
Tientallen flexkrachten tegelijk onboarden? Jouw werk kan véél gemakkelijker

7 May 2019

Komt het in jouw organisatie wel eens voor dat er tientallen (of zelfs meer!) flexkrachten tegelijk op contract genomen moeten worden, bijvoorbeeld voor een groot project bij een bepaalde inlener? Lees dan snel verder, want deze blog is voor jou zeker een eye opener. Jouw werk kan namelijk gemakkelijker. Véél gemakkelijker.

Tip vooraf: heb je onze blog Snel en efficiënt digitaal onboarden: ook voor jou is het binnen handbereik al gelezen? Zo niet, dan raden wij je aan om dit alsnog te doen.

Onboarden van flexkrachten: het kan anders

Het (deels) handmatig onboarden van een enkele flexkracht kan al een tijdrovend proces zijn. Van het genereren, invullen en laten ondertekenen van alle benodigde documenten – denk aan het contract, het loonheffingsformulier en de bruikleenovereenkomst – tot het invoeren van die getekende documenten in de backoffice: er gaan soms dagen overheen. Maar wat als niet één flexkracht, maar tientallen flexkrachten op contract moeten worden genomen? Je kunt je vast voorstellen – of je weet misschien uit ervaring – dat dit niet behapbaar is. Het kan er zelfs in resulteren dat je in deze gevallen tot laat moet overwerken.  En dan niet één dag, maar twee of zelfs drie achter elkaar… Je doet immers alles om de flexkrachten op tijd én met de juiste documenten op zak aan het werk te krijgen.

Grote aantallen flexkrachten op contract nemen

Gelukkig is hier een oplossing voor, waardoor jij ’s avonds kunt ontspannen in plaats van tot laat op kantoor te zitten. Met de onboarding-module in e-UUR, waar je in deze blog al alles over kon lezen, vind je namelijk een bulk-importtool. En die tool is uniek in de markt. Jouw voordeel? Je kunt grote aantallen flexkrachten op contract nemen zónder er veel tijd aan kwijt te zijn. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen die wij voor je willen benoemen.

  • Ondertekende contracten/overeenkomsten worden vanuit e-UUR automatisch naar de backoffice verstuurd. Je hoeft dus niets meer uit te printen of in te scannen. Wel zo handig, snel en milieuvriendelijk.
  • Het proces verloopt niet alleen voor jou, maar ook voor de flexkrachten snel en vloeiend. En dat komt de tijd, die je aan je dienstverlening kunt besteden, ten goede.
  • Van iedere flexkracht is het digitale dossier perfect op orde en compleet. Goed om te weten: ook flexkrachten hebben hier 24/7 inzicht in.
  • Jij houdt veel meer tijd over voor jouw core business.

Online onboarden van flexkrachten in e-UUR

Blijf niet aanrommelen met het handmatig op contract nemen van nieuwe flexkrachten. Of het nu om één of om veel meer flexkrachten gaat, handmatig werk is tijdrovend en arbeidsintensief. En dat terwijl je net ontdekt hebt dat het veel gemakkelijker kan, namelijk door online te onboarden. Meer ontdekken? Bekijk dan de onboarding-module in e-UUR.

Start met efficiënt onboarden

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!