Nieuwe e-UUR-koppelingen: MoneyBird en Unit4

Wij vinden dat wij moeten (blijven) doen waar wij goed in zijn. Dit betekent dat wij voor sommige onderwerpen gerenommeerde en betrouwbare partners zoeken, zoals nu ook MoneyBird en Unit4. Op deze manier kunnen wij klanten een totaaloplossing bieden, zonder dat wij van onze expertise af hoeven te wijken.

MoneyBird

Moneybird is een tool om mee te e-factureren, namelijk via een webaccount of via de app. De applicatie is vooral geschikt voor zzp’ers en kleine bedrijfjes en heeft momenteel 100.000 gebruikers. Dankzij de koppeling tussen e-UUR en Moneybird kan er (bijvoorbeeld door bemiddelaars) direct vanuit e-UUR gefactureerd worden.

Unit4

Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties, waaronder ook veel flexorganisaties.

Meer uit jouw IT oplossingen halen?

Ontvang inspirerende voorbeelden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Je kunt je op elk moment uitschrijven

Lees ook

Aftermovie event The Future is Now

Welke trends & ontwikkelingen er zijn op IT gebied voor de flexbranche? En hoe zet je deze in om je...

Nieuw: real-time toegang tot actuele cao informatie tijdens onboarden van flexkrachten

Het onboarden van flexkrachten is een tijdrovend proces dat veel tijd en moeite kan vergen. Elk geautomatiseerd aspect van dit...

In 5 minuten een flexkracht onboarden

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Signicat Bij...

Ontdek de impact van het Akyla platform voor jouw bedrijf

Geheel vrijblijvend