De laatste tips, tricks, updates & nieuws
Nieuwe e-UUR-koppelingen: MoneyBird en Unit4

e-UUR heeft er weer nieuwe koppelingen bij! Sinds kort integreren wij namelijk ook met MoneyBird en Unit4. Dit sluit natuurlijk perfect aan bij een belangrijke wens die wij voor e-UUR hebben, namelijk onze software aanvullen met andere – voor onze klanten erg handige – bestaande applicaties.

Wij vinden dat wij moeten (blijven) doen waar wij goed in zijn. Dit betekent dat wij voor sommige onderwerpen gerenommeerde en betrouwbare partners zoeken, zoals nu ook MoneyBird en Unit4. Op deze manier kunnen wij klanten een totaaloplossing bieden, zonder dat wij van onze expertise af hoeven te wijken.

MoneyBird

Moneybird is een tool om mee te e-factureren, namelijk via een webaccount of via de app. De applicatie is vooral geschikt voor zzp’ers en kleine bedrijfjes en heeft momenteel 100.000 gebruikers. Dankzij de koppeling tussen e-UUR en Moneybird kan er (bijvoorbeeld door bemiddelaars) direct vanuit e-UUR gefactureerd worden.

Unit4

Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties, waaronder ook veel flexorganisaties.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.