De laatste tips, tricks, updates & nieuws
Lunchtafelgesprek: Wet Arbeidsmarkt in Balans(WAB)
Stan Olde Wieverink

Stan Olde Wieverink

19 maart 2019

Vandaag organiseren we het eerste lunchtafelgesprek met betrekking tot de Wet Arbeidsmarkt in Balans, ook wel de WAB genoemd.

In de eerste sessie zal Bas Verheyden, van Surquin & Verheyden Advocaten, de payrollovereenkomst onder de loep nemen. Hij zal de gevolgen van het wetsvoorstel aan een aantal payrollers toelichten. Verder gaat Sander Vrielink, Product Directeur bij Akyla, de ondersteunende rol van e-UUR presenteren. Ter afsluiting gaan we gezamenlijk brainstormen over mogelijke oplossingen.

Binnenkort starten we met een WAB-blogserie. Deze wil je als payroller niet missen! Abonneer je daarom, onderaan deze pagina, op onze nieuwsbrief!

Stan Olde Wieverink

Over Stan Olde Wieverink

Elk bedrijf heeft verhalen te vertellen. Niet alleen verhalen over zichzelf, maar ook verhalen van klanten! Verhalen die niet alleen de doelgroep aanspreken, informeren, verrassen en beïnvloeden, maar verhalen die ook echt laten zien hoe het verschil gemaakt kan worden! Als online marketeer bij Akyla combineer ik dagelijks gave verhalen met creatieve marketing. Ik help professionals van uitzenders en payrollers om oplossingen te vinden voor specifieke problemen binnen de branche. Oplossingen die passen bij hun unieke identiteit. Oplossingen die hen helpen om hun inleners en flexkrachten beter te bedienen.

81 artikelen van Stan

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.