line IMAGE
Akyla Akyla - 7 June 2018

We hebben in samenwerking met QWIP een koppeling ontwikkeld voor Nmbrs! Vanaf 1 juni is het mogelijk om Nmbrs te laten koppelen met e-UUR. Door middel van een API koppeling is het mogelijk om automatische en/of handmatig gegevens uit te wisselen tussen Nmbrs en e-UUR. 

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 9 April 2018

Benieuwd wat veelvoorkomende problemen zijn bij cao-ontrafeling? Bekijk dan nu de infographic! Bekijk de infographic hier!

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 8 February 2018

Benieuwd naar de voordelen van een digitaal dossier voor uw flexonderneming? Bekijk dan nu de infographic! Bekijk de infographic hier!

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 9 January 2018

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming(AVG) of de General Data Protection Regulation(GDPR) van toepassing. We hebben een infographic gemaakt waarin de 10 stappen staan ter voorbereiding op de AVG. Bekijk de infographic hier!

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 28 December 2017

We hebben een overzicht gemaakt van het afgelopen jaar! Bekijk de infographic hier!

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 14 December 2017

Benieuwd naar wat de mobiele trends, van de uitzendbranche, zijn voor 2018? Bekijk dan nu de infographic! Bekijk de infographic hier!

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 19 October 2017

Akyla wint FD Gazellen Award! We mogen dit jaar een FD Gazellen Award in ontvangst nemen! We zijn enorm trots dat we behoren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We bedanken alle klanten en relaties voor het vertrouwen in onze dienstverlening!

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 25 August 2017

Altijd en overal inzicht in uw urenregistratie? Met e-UUR app kunt u gemakkelijk urenbriefjes verwerken, nieuwe documenten toevoegen en kunt u snel een nieuwe inschrijving voor een flexkracht starten. Daarnaast kunnen uw flexkrachten eenvoudig online gewerkte uren registeren en urenbriefjes, loonstroken en overige documenten bekijken en ondertekenen.

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 29 June 2017

De invoering van een gestandaardiseerde werkwijze voor urenregistratie en urenverwerking in de uitzendbranche, heeft binnen de uitzendbranche lang op zich laten wachten. Voor Timing uitzendteam heeft ICT-dienstverlener Akyla een innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing ontwikkeld om systemen voor urenregistratie digitaal aan elkaar te koppelen. Het platform realiseert een enorme tijdwinst. Niet alleen voor Timing, maar ook voor inlenende bedrijven. Lees meer

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 20 June 2017

Benieuwd naar wat een uitzender kan besparen met digitaal declareren? Bekijk dan nu de infographic! Bekijk de infographic hier!

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 22 March 2017

Akyla in the snow! Begin maart zijn we met alle collega’s een lang weekend wezen skiën in Kitzbühel. We hebben onwijs genoten van de sneeuw, de skilessen, de après-ski, gezelligheid en van alle schnitzels!

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 9 August 2016

e-UUR heeft er weer een nieuwe koppeling bij! Sinds kort integreren wij namelijk ook met Mysolution. Dit sluit natuurlijk perfect aan bij een belangrijke wens die wij voor e-UUR hebben, namelijk onze software aanvullen met andere – voor onze klanten erg handige – bestaande applicaties.

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 2 August 2016

Begin vorige maand, op vrijdag 1 juli, heeft Europa een grote stap voorwaarts gezet op het gebied van elektronisch werken. De wetgeving omtrent de digitale handtekening is namelijk veranderd. Eerder schreven we hier al een uitgebreide blog over. De nieuwe wetgeving – eIDAS – heeft invloed voor bedrijven die veel digitaal zaken doen. Een positieve invloed, want het stimuleert het bedrijfsleven om digitaal met elkaar te werken en te communiceren. eIDAS borgt dat in alle EU-landen dezelfde wetgeving geldt als het om elektronische handtekeningen gaat.

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 6 June 2016

Op 25 mei heeft Akyla als hot and promosing scaleup deelgenomen aan The Future of High Tech, een event dat onderdeel was van Startup Fest Europe. Overal in het land werden in de week van 24 tot en met 28 mei evenementen georganiseerd waar matchmaking, kennisdeling en inspiratie centraal stonden. Onze algemeen directeur Martin Schievink was als succesvolle ondernemer en als lid van de Technologiekring Twente ook betrokken bij de organisatie van The Future of High Tech. Doel van het event was om direct bij te dragen aan de groei van nieuwe en bestaande high tech bedrijven, door ze onder meer internationale contacten op te laten doen. Ook stonden er een paar mooie namen als spreker op het podium, waaronder Prins Constantijn van Oranje, Google’s Vint Cerf en Chris Anderson, één van de meest invloedrijke mensen in high tech.

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 24 May 2016

Iedereen die een arbeidsovereenkomst heeft en in Nederland woonachtig is, heeft recht op vakantiegeld. Ook flexwerkers hebben dus recht op deze vakantietoeslag, én daarnaast op doorbetaalde vakantiedagen. Net als vaste medewerkers bouwen flexwerkers 8 procent vakantietoeslag over het overeengekomen brutoloon op. Veel werkgevers betalen in mei of juni het vakantiegeld uit.

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 3 May 2016

Bij Akyla staan we voor geweldige software en uitstekende service. Dit hebben we vorige week maar weer eens bewezen! Afgelopen vrijdag ontving onze collega Remco voor zijn excellente service zelfs een heerlijke taart van onze klant Kolibrie HRM voor Horeca. Remco heeft vorige week woensdag nog na kantoortijd een probleem voor Kolibrie opgelost, dat niet door ons, maar door een andere softwarepartij was veroorzaakt. Medewerkers, klanten en flexkrachten van Kolibrie konden door dit probleem niet meer vanuit e-UUR in het ticketsysteem komen en konden dus geen support aanvragen. Remco heeft het probleem kunnen verhelpen, zodat Kolibrie weer snel aan de slag kon. Uiteraard heeft Remco de taart met collega’s gedeeld

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 2 May 2016

Van 24 tot en met 28 mei 2016 is Nederland in de ban van startups. Met Startup Fest Europe wil Nederland zich internationaal op de kaart zetten als broedplaats voor startups en innovatieve bedrijven. Akyla is door de organisatie van Startup Fest Europe aangewezen als hot and promising startup: een succesvol bedrijf waar andere Nederlandse startups van kunnen leren. “Een hele eer!”

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 15 March 2016

e-UUR heeft er weer nieuwe koppelingen bij! Sinds kort integreren wij namelijk ook met MoneyBird en Unit4. Dit sluit natuurlijk perfect aan bij een belangrijke wens die wij voor e-UUR hebben, namelijk onze software aanvullen met andere – voor onze klanten erg handige – bestaande applicaties.

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 23 February 2016

Leer online cao-ontrafelaar Xplican beter kennen! Het is bijna een week geleden dat we ons nieuwe product Xplican hebben gelanceerd. Inmiddels hebben de eerste geïnteresseerden zich gemeld en staan er al enkele demo’s bij klanten en prospects gepland. We zijn blij en trots dat Xplican zo goed wordt ontvangen! Maar hoe is ons idee voor Xplican eigenlijk ontstaan? Hoe is het traject met de eerste pilot-klant (Consolid) verlopen? En hoe werkt Xplican eigenlijk precies? Algemeen directeur Martin Schievink vertelde er vorige week alles over in ons online webinar. Gemist? Geen nood, u kunt het hier terugkijken.

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 16 November 2015

Om onze kennis uit te breiden – uiteraard om onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn – is Akyla altijd op zoek naar interessante partners. Om mee te sparren, om mee samen te werken én om ervaringen mee uit te wisselen. Zodoende is Akyla sinds kort partner van Dutch Assets Group. Dit betekent ook dat we gezamenlijk optrekken in de uitzendsector en dat we elkaar introduceren bij partners en relaties.

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 20 October 2015

Nog heel even wachten… En dan is het in februari 2016 zover. Dan lanceren wij een bijzondere e-UUR-functionaliteit, namelijk een cao-ontrafelaar!

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 5 October 2015

De kennisbank is sinds kort dé plek waar wij al onze e-UUR-kennis verzamelen. Onze klanten vinden hier onder meer antwoorden op veelgestelde vragen en nuttige tips over het gebruik van e-UUR. Ook leggen we hier verschillende (nieuwe) functionaliteiten stap-voor-stap uit. Voor nieuwe of vervangende (bijvoorbeeld bij vakantie of zwangerschapsverlof) collega’s is de kennisbank ideaal om e-UUR snel en zelfstandig te leren kennen. Voor de kennisbank gebruiken wij professionele customer support software, waarmee klanten – net als wij – goed overweg kunnen.

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 25 August 2015

In de serie ‘Feature uitgelicht’ zullen wij eens per twee maand ingaan op een unieke feature uit e-UUR. Deze maand trappen we af met onze urenimportool. Bent u benieuwd waarin onze tool verder gaat dan andere tools en waarom onze importtool dus zo uniek is?

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 17 August 2015

Bij Akyla hechten we veel waarde aan de meningen en ideeën van onze klanten. Daarom organiseren we net als vorig jaar ook dit najaar weer enkele klantenmiddagen om inspiratie op te doen voor verbeteringen en nieuwe features, onze eigen ideeën te toetsen en te leren van de persoonlijke ervaringen van onze klanten.

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 8 June 2015

Naast eerder genoemde koppelingen met de drie planningspakketten hebben wij in onze laatste e-UUR-release ook een volledige koppeling met verlonings- en facturatiepakket Nocore gebouwd waarmee wij uren, documenten en inschrijvingen overschieten.

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 1 June 2015

De lijst met koppelingen groeit maar door! Sinds kort is e-UUR namelijk ook te koppelen met Freshdesk, krachtige helpdesksoftware waarmee u uw klanten de support kunt leveren die zij van u verwachten.

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 20 April 2015

Heeft u het interview met onze algemeen directeur Martin Schievink in de ICT-bijlage van De Ondernemer gemist? Open dan deze link – oost.deondernemer.nl/bladerbare-pdf – en blader snel naar pagina 23 om het artikel te lezen.

Lees meer

FLEX IMAGE
Akyla Akyla - 1 April 2015

e-UUR heeft er weer nieuwe koppelingen bij! Sinds kort integreren wij namelijk ook met Bork Horeca, L1NDA en Nostradamus: alle drie planningspakketten die veelal in de horeca gebruikt worden. Dit sluit natuurlijk perfect aan bij een wens die wij dit jaar voor e-UUR hebben, namelijk e-UUR aanvullen met nieuw te ontwikkelen of reeds bestaande applicaties.

Lees meer

FLEX IMAGE
line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl