Trend in de branche

Als u niet achter wilt blijven zult u moeten innoveren. Dat is de algemene boodschap als het gaat om digitalisering binnen de uitzendbranche. Toch zien veel uitzenders en payrollers digitalisering meer als verplicht dan dat men echt de voordelen ervan inziet.

Verwerkt u nog steeds uw uren handmatig?

De belangrijkste reden om uw uren 100% digitaal te verwerken is de eenvoud en snelheid waarmee uw flexkrachten en uw medewerkers de uren kunnen verwerken. Daarnaast zal, dankzij de automatisering van verschillende processen, uw foutenmarge enorm dalen en zult u, met de juiste software, volledig zelfredzaam zijn. Zodat u het best georganiseerde bedrijf in de uitzendbranche kunt zijn. Tevens zal de digitalisering van uw urenregistratie ervoor zorgen dat uw handmatige handelingen tot het verleden behoren.

urenregistratie software
urenregistratie app 2.0

Heeft u geen grip op uw bedrijfsprocessen?

Uw organisatie leent dagelijks tientallen zo niet honderden flexkrachten uit. Dan wilt u er zeker van zijn dat contractafspraken worden nagekomen en dat de financiële afhandeling correct wordt uitgevoerd. Een digitale urenregistratie zorgt ervoor dat u grip houdt op uw processen. Met bijvoorbeeld notificaties heeft u eenvoudig al uw uren op tijd binnen. Zo voorkomt u onnodig handmatig werk.

Is het lastig om efficiënt te werk te gaan?

Uw urenregistratie leent zich uitstekend als middel om uw efficiëntie te optimaliseren. Hoe? Door het digitaliseren en automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Hiermee zult u beter in staat zijn om processen te verbeteren tussen uw bedrijf en flexkrachten, inleners en eventueel bemiddelaars, iets wat zal resulteren in een verhoogde productiviteit en efficiëntie.

urenregistratie software
iPhone e-UUR

Heeft u geen inzicht in lopende processen?

U kunt met behulp van een app eenvoudig de drempel verlagen voor uw flexkrachten om hun uren, onkosten en verlofdagen op tijd aan te leveren. Ze kunnen met behulp van een app altijd en overal hun uren registreren en kunnen ze de lopende, goedkeurde en afgekeurde aanvragen inzien. Voor uw medewerkers zou een app interessant kunnen zijn als ze altijd en overal inzicht willen in lopende processen.

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen?
Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl