De laatste tips, tricks, updates & nieuws
Hoe geautomatiseerde werving en selectie jou gaat helpen (om structureel betere kandidaten te vinden)

Werving en selectie software kan jouw organisatie veel opleveren. De titel geeft het belangrijkste resultaat al weer: het helpt je om structureel betere kandidaten te vinden. Maar dat niet alleen, het zorgt er ook voor dat je tijd bespaart en dat je jouw processen kunt optimaliseren. En het kan je nog zóveel meer brengen als je het goed toepast. Wat? Dat lees je in deze blog.

Waarom is werving en selectie software de oplossing voor jou?

Sneller en effectiever vacatures maken, vacatures publiceren, de juiste kandidaat matchen of je processen digitaliseren: dit alles is mogelijk met geautomatiseerde werving en selectie. Het bied je ook mooie nevenresultaten, want als je deze zaken oppakt verhoogt dat je productiviteit en verbetert dat je werkplezier – en dat van je collega’s. Werving en selectie software is dan ook geschikt voor alle uitzenders en payrollers die zich richten op online uitzenden, om de simpele reden dat zij allemaal eenzelfde proces hebben vanuit waar ze werken. Voor jou geldt hetzelfde. Voorheen werd jouw proces hoogstwaarschijnlijk gevuld door Excel-bestanden, kaartenbakken, goed gevulde dossiermappen of losse papieren. Met werving en selectie software kun je het proces optimaliseren en efficiënter maken.

Werving en selectie software: handige features

“Waar zit dit dan in, dat stroomlijnen en verbeteren?”, vraag je je misschien af. In de juiste werving en selectie software zitten veel verschillende features die ervoor zorgen dat jouw werk gemakkelijker wordt en dat je jouw werkzaamheden sneller kunt uitvoeren. Je kunt bijvoorbeeld werken met geautomatiseerde notificaties, zodat iedereen overal van op de hoogte is. Slimme vacaturetools in de software zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in hoe je goede vacatureteksten schrijft, waardoor je structureel betere kandidaten aantrekt. En vanuit de software publiceer je die goed geschreven vacatures met één druk op de knop op jouw eigen jobboard (zodat je minder afhankelijk bent van de grote vacaturebanken) of op externe vacatureborden. Daardoor zijn jouw vacatures overal zichtbaar en spreek je meer (goede) kandidaten aan.

Werving en selectie software combineren met een platform voor flexwerk

Combineer je werving en selectie software met een platform voor flexwerk? Dan ervaar je nog een bijkomend voordeel: je bouwt je eigen flexdatabase op, waardoor je steeds sneller de juiste match tussen vraag en aanbod kunt maken. Zo kun je altijd vrij snel je flexkracht en inlener voorzien van een goede match. En dat allemaal in een platform waarin flexkrachten gelijk digitaal een contract kunnen tekenen, hun uren kunnen schrijven, verlof kunnen aanvragen en nog veel meer.

Kies vandaag nog voor werving en selectie software

Wil jij zo snel mogelijk de juiste stappen zetten, zonder dat dit ten koste gaan van je al kostbare tijd en kwaliteit? Kies dan vandaag nog voor werving en selectie software, gecombineerd met een ijzersterk platform voor flexwerk. De software helpt je om je focus te behouden, maar tegelijkertijd ook flexibel te zijn. Zo werk je aan de candidate experience, zorg je voor een lagere Cost Per Hire en Time To Hire – en dat allemaal terwijl je gemakkelijker je werk kunt doen (en je jouw werkplezier verhoogt). En wie wil dat nu niet? Let’s get started!

Stan Olde Wieverink

Over Stan Olde Wieverink

Elk bedrijf heeft verhalen te vertellen. Niet alleen verhalen over zichzelf, maar ook verhalen van klanten! Verhalen die niet alleen de doelgroep aanspreken, informeren, verrassen en beïnvloeden, maar verhalen die ook echt laten zien hoe het verschil gemaakt kan worden! Als online marketeer bij Akyla combineer ik dagelijks gave verhalen met creatieve marketing. Ik help professionals van uitzenders en payrollers om oplossingen te vinden voor specifieke problemen binnen de branche. Oplossingen die passen bij hun unieke identiteit. Oplossingen die hen helpen om hun inleners en flexkrachten beter te bedienen.

98 artikelen van Stan

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!