Event: The future is now

How IT shapes the Staffing World of Tomorrow

Georganiseerd door:

Hét IT event voor de uitzendbranche

Hoe kun je met IT het verschil maken in de uitzendbranche? Om wat voor IT oplossingen vraagt de uitzendbranche in de toekomst? En hoe kun je je employee journey hiermee verbeteren? 

Tijdens het event ‘The Future is Now’, nemen we je mee op een reis door de nieuwste IT-ontwikkelingen en -trends die wij tegenkomen in de markt, specifiek gericht op de uitzendbranche. Je kunt inspiratie opdoen en concrete handvatten krijgen om deze trends op je eigen organisatie toe te passen. Ook krijg je de gelegenheid om in contact te komen met professionals uit de uitzendbranche. Tijdens de pauzes en na afloop is er ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. 

Praktische info:

Programma en presentaties

Tijdens het evenement nemen Rabobank, AkylaSignicat en Textkernel je mee in de actualiteiten en de oplossingen die zij kunnen bieden. We zullen meerdere onderwerpen bespreken. Geef bij registratie je top 3 voorkeur aan.

Het programma

12.30 – Inloop (met lunch)
13.30 – Welkom door Robert Garskamp, Managing Director ID Next 
13:35Keynote: Trends en ontwikkelingen in de uitzendbranche (sector specialist Rabobank )
14:15Parallelronde: Jouw voorkeurpresentatie
14:35 – Break
14.50 Parallelronde: Jouw voorkeurpresentatie
15.50 Keynote: Hoe Kolibrie voorbereid is op de toekomst met IT
16.10 – Afsluiting
16.30 – Netwerkborrel

Keynote

Trends en ontwikkelingen

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen voor de uitzendbranche? En welke rol speelt IT hierin? Tijdens deze keynote deel Mark van Kampen, sectorspecialist bij de de Rabobank de laatste cijfers uit de markt. 

Spreker

Mark van Kampen - Sector specialist Rabobank

Mark van Kampen is verantwoordelijk voor het monitoren van de marktontwikkelingen in de ICT sector en de deelsectoren IT infrastructuur, software en ICT consultancy. Hij geeft advies bij strategische vraagstukken van ICT bedrijven en adviseert commerciële teams binnen de Rabobank bij de beoordeling van financieringsaanvragen. Ook werkte Mark mee aan het rapport “De toekomst van de digitale economie”, www.digitalemainport.nl en publiceert met regelmaat over de ontwikkelingen binnen de ICT sector.

Voorkeurspresentatie 4

Grenzeloze digitale identiteits- en authenticatiediensten

Aangeboden door:

Zou het voor de HR-professional niet ideaal zijn om met één oplossing de identiteit van sollicitanten en werknemers te verifiëren, ongeacht hun nationaliteit? Dit kan eenvoudig via verschillende nationale en internationale eID’s, naast iDIN zijn er ook mogelijkheden voor België, Duitsland, Scandinavië en vele andere landen. Met grenzeloze digitale identiteits- en authenticatiediensten van Signicat kun jij jouw wervings- en onboardingprocessen stroomlijnen en versnellen. Tijdens deze sessie laten wij zien wat er allemaal mogelijk is.

Voorkeurspresentatie 3

Is een Data wallet interessant voor HR-processen?

Aangeboden door:

In 2025 moeten alle Europese burgers toegang hebben tot een digital wallet, waarmee ze data en identiteitsgegevens op een veilige manier met organisaties kunnen delen. Biedt dit kansen in HR? Het lijkt er wel op. Brondata met betrekking tot identiteit, adres, inkomen, arbeidshistorie en opleiding op een eenvoudige manier in je processen rondom verschillende employee journeys kunnen gebruiken, helpt fouten voorkomen en maakt het werk efficiënter. Datakeeper is een wallet die dit mogelijk maakt.

Voorkeurspresentatie 1

Alles draait om een happy employee journey

Aangeboden door:

Een happy employee journey begint al bij de eerste kennismaking. Een geruisloze (administratieve) onboarding is hier een belangrijk onderdeel van. Wat zijn de ervaringen hiermee? En wat hebben bestaande relaties hier al mee gedaan? We gaan graag met elkaar in dialoog om de successen en lessons learned te delen. Tevens nemen wij je graag mee in de diensten vanuit Rabo Identity Services welke hieraan bijdragen.

Voorkeurspresentatie 5

Snelle en geruisloze onboarding

Aangeboden door:

Het onboarden van nieuwe flexkrachten kan veel tijd kosten. Met behulp van de juiste technologie kun je dit proces versnellen. Tijdens deze break-out sessie laten we graag de ervaring van een nieuwe medewerker met een snelle en geruisloze onboarding zien. Aan de hand van een live demo kan jij ervaren hoe snel en efficiënt je een nieuwe medewerker kan onboarden in combinatie met online identificatie. 

Voorkeurspresentatie 2

Business Instant Payout (BIP): Salaris betaling op verzoek

Aangeboden door:

Hoe gaaf zou het zijn als je je werknemers/uitzendkrachten direct na een werkdag kan uitbetalen? Met Rabo Business Instant Payout is dat mogelijk. Een medewerker kan op eigen verzoek het (deel van) het salaris laten betalen, op elk gewenst moment. Dit alles op basis van business rules. Wij nemen je graag mee in deze oplossing en mogelijkheden binnen HR.

Keynote:

Hoe Kolibrie HRM met behulp van IT oplossingen klaar is op de toekomst

Aangeboden door:

Het onboarden van nieuwe flexkrachten kan veel tijd kosten. Met behulp van de juiste technologie kun je dit proces versnellen. Tijdens deze break-out sessie laten we graag de ervaring van een nieuwe medewerker met een snelle en geruisloze onboarding zien. Aan de hand van een live demo kan jij ervaren hoe snel en efficiënt je een nieuwe medewerker kan onboarden in combinatie met online identificatie. 

Voor wie is dit event?

Dit event is voor uitzenders en payrollers die benieuwd zijn naar hoe ze IT oplossingen kunnen inzetten voor het verbeteren van de efficiëntie en de klantbeleving. 

Dus wil jij jouw flexbedrijf vooruit helpen en voorop laten lopen met behulp van de juiste IT oplossingen? Dan is dit het event dat je niet mag missen!