Event: The future is now

How IT shapes the Staffing World of Tomorrow

Georganiseerd door:

Hét IT event voor de uitzendbranche

Hoe kun je met IT het verschil maken in de uitzendbranche? Om wat voor IT oplossingen vraagt de uitzendbranche in de toekomst? En hoe kun je je employee journey hiermee verbeteren? 

Tijdens het event ‘The Future is Now’, nemen we je mee op een reis door de nieuwste IT-ontwikkelingen en -trends die wij tegenkomen in de markt, specifiek gericht op de uitzendbranche. Je kunt inspiratie opdoen en concrete handvatten krijgen om deze trends op je eigen organisatie toe te passen. Ook krijg je de gelegenheid om in contact te komen met professionals uit de uitzendbranche. Tijdens de pauzes en na afloop is er ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. 

Praktische info:

Programma en presentaties

Tijdens het evenement nemen Rabobank, AkylaSignicat en Textkernel je mee in de actualiteiten en de oplossingen die zij kunnen bieden. We zullen meerdere onderwerpen bespreken. Geef bij registratie je top 3 voorkeur aan.

Voor wie is dit event?

Dit event is voor uitzenders en payrollers die benieuwd zijn naar hoe ze IT oplossingen kunnen inzetten voor het verbeteren van de efficiëntie en de klantbeleving. 

Dus wil jij jouw flexbedrijf vooruit helpen en voorop laten lopen met behulp van de juiste IT oplossingen? Dan is dit het event dat je niet mag missen!