maak het verschil met e-UUR

Creëer meer tijd voor de dingen die er écht toe doen!

Wil jij met jouw organisatie het verschil maken in de uitzend- of payrollbranche? Dan is het belangrijk dat je focust op dat wat belangrijk is, maar ook dat jouw organisatie professionaliseert en digitaliseert. Gelukkig is onze flexportal precies daarvoor gemaakt. Met flexportal e-UUR creëer je meer tijd voor de dingen die er écht toe doen. Het verwerken van gewerkte uren, onkosten, arbeidscontracten en verlofregistratie, daar hoef je niet langer te veel tijd aan te besteden. In e-UUR wordt dit namelijk teruggebracht tot enkele muisklikken.

Flexportal voor urenregistratie

Zoals je misschien wel weet is e-UUR ooit begonnen als online urenregistratie software, waardoor allereerst het overtypen van urenbriefjes verleden tijd is. Jouw voordeel: snelheid en gemak, zeker omdat e-UUR koppelingen heeft met alle gangbare verloningspakketten en backofficepakketten in jouw branche. En dat niet alleen, ook koppelingen met verschillende planningspakketten, facturatiepakketten en business software behoort tot de mogelijkheden. e-UUR koppelt nu eenmaal gemakkelijk met andere pakketten. Ook heeft e-UUR een handige app waarmee flexkrachten hun gewerkte uren kunnen registreren. Wel zo handig, want zo komen gewerkte uren niet langer te laat bij jou binnen. En tot slot is het accorderen van urenbriefjes in e-UUR heel eenvoudig, aangezien flexkrachten en inleners dit vanuit hun mailbox kunnen doen.

Flexportal Fintrex

Een leestip voor tussendoor: bekijk ook eens de klantcase over onze flexportal voor FINTREX. Zoals CEO Robin Jansen zegt: “Flexportal e-UUR is voor ons niet alleen een portal voor online urenregistratie, maar ook een middel om met flexkrachten te communiceren, onder meer met (nieuws)berichten.”

volledig portal & app

De meest uitgebreide flexportal? Dat is e-UUR

Kies jij voor e-UUR, dan kies je voor de meest uitgebreide flexportal. e-UUR maakt het bijvoorbeeld mogelijk om verlof- en vakantieuren (dus: verlofregistratie) bij te houden. Daarnaast vind je in de portal een digitaal dossier én is het mogelijk om digitaal nieuwe flexkrachten te onboarden. Verder hebben wij voor e-UUR een handige importtool ontwikkeld, waarmee je vanuit een Excel-, CSV- of TXT-bestand met één druk op de knop alle uren en onkosten in e-UUR kunt importeren.

e-UUR

De voordelen van een flexportal op een rij

e-UUR is een gigant qua mogelijkheden en ontwikkelt continu door. De voordelen van onze flexportal? Die zijn gemakkelijk op te sommen. Wat dacht je van:

–          Een overzichtelijk dashboard

–          Uitgebreide rapportagemogelijkheden

–          Aangepast aan jouw huisstijl

–          En altijd en overal online toegang

Altijd en overal toegang tot de portal

Maar er is meer. Een belangrijk voordeel is dat flexkrachten dankzij de e-UUR app altijd en overal toegang hebben tot jouw op maat gemaakte e-UUR omgeving (compleet in jouw huisstijl). Dit betekent dat flexkrachten niet langer hoeven te bellen of te mailen als ze informatie willen over bijvoorbeeld hun verlofaanvragen. Ze kunnen namelijk zelf inloggen om hun aangevraagde, lopende en/of afgekeurde aanvragen in te zien. Maar ook gewerkte uren invoeren en documenten inzien en ondertekenen is mogelijk dankzij de app.

36 uur

Eenvoudig digitaal ondertekenen in de app

Flexkrachten sneller aan het werk laten gaan. Geen rompslomp meer met papieren contracten. Dát kan flexportal e-UUR voor je betekenen. De combinatie van de onboardingmodule en de e-UUR app zorgt ervoor dat flexkrachten altijd, waar ze ook zijn, digitaal hun arbeidscontract kunnen ondertekenen – zelfs thuis vanaf de bank.

Uren, onkosten, contracten en documenten altijd op tijd binnen

Niets zo vervelend als wachten op uren die nog niet zijn ingevuld, of onkosten die nog niet zijn ingediend. Of wachten op een contract dat nog niet ondertekend is, terwijl de flexkracht eigenlijk al had moeten starten. Ook daar heeft onze flexportal een oplossing voor: de notificaties in e-UUR houden flexkrachten en opdrachtgevers altijd op de hoogte.

Wil jij weten hoe je het verschil
kunt maken met e-UUR?

In onze blog behandelen we iedere week onderwerpen over de uitzendbranche en geven we jou gratis groei mogelijkheden.

Wil je meer weten over onze software? Bekijk dan de mogelijkheden van e-UUR in onze product tour!

e-UUR bekijken

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!