e-UUR, het digitale aanspreekpunt!

Steeds meer organisaties kiezen voor flex software, e-UUR, voor het managen van hun flexibele schil. Maandelijks verwerkt e-UUR urenbriefjes voor meer dan 150 tevreden klanten. En ook voor jou organisatie is e-UUR de perfecte oplossing!

Schakel tussen jou, je flexkrachten en je inleners

De flex software ondersteunt zodoende je complete bedrijfsproces. En de flexibiliteit van e-UUR zal je versteld doen staan. Je bepaalt zelf hoe je processen lopen. Vul je inlener de door uitzendkrachten gewerkte uren in of kunnen flexkrachten zelf hun uren schrijven? En wie mag er accorderen? De keuze ligt bij jou.

Je kunt bovendien per inlener aangeven hoe zij hun processen ingericht willen hebben. e-UUR bied je hiermee optimale flexibiliteit, ook richting je klanten.

Altijd voorbereid op de toekomst

e-UUR is al een gigant qua mogelijkheden, maar ontwikkelt nog continu door. De lijnen met de flexbranche zijn kort, waardoor wij snel kunnen reageren op wensen van onze klanten.

Het grootste voordeel van deze continue doorontwikkeling? Met de urenregistratie software e-UUR is je organisatie altijd voorbereid op de toekomst! Ontdek de laatste ontwikkelingen binnen e-UUR.

e-UUR is de meest innovatieve flex software voor de flexbranche. Met de inzet van e-UUR binnen je organisatie worden je dagelijkse werkzaamheden omtrent flexibele arbeid vergemakkelijkt.

Flex software e-UUR

Meest innovatieve flex software

Met de inzet van e-UUR kun je de gewerkte uren van je flexwerkers eenvoudig en efficiënt verwerken. Handmatige handelingen behoren tot de verleden tijd. Door de flex software van Akyla in te zetten binnen je organisatie wordt tijd bespaard en de foutgevoeligheid verlaagd.

Meest uitgebreide software

Doordat Akyla continu de trends in de flexbranche volgt, zorgen wij ervoor dat e-UUR met nieuwe features op deze trends kan in spelen.

Dit zorgt ervoor dat onze flex software altijd beschikt over de juiste functionaliteiten om je urenregistratieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Benieuwd naar alle features binnen e-UUR? Bekijk alle e-UUR features!

Overzichtelijk dashboard

Het dashboard is ontworpen met het gemak voor de gebruiker in het achterhoofd. Op het dashboard zie je verschillende badges, tegels vanuit waar je, je meest gebruikte acties kunt uitvoeren.

Ook hebben je inleners en flexkrachten beschikking over een eigen dashboard, met daarop de meest belangrijke actiepunten.

e-UUR biedt een breed scala aan mogelijkheden. We noemen er graag een paar!

Meest gebruikte modules in de flexbranche.

Urenregistratie

e-UUR, is de meest uitgebreide flex software voor de flexbranche, ook voor jou organisatie! Met e-UUR kun je namelijk snel, eenvoudig en foutloos gewerkte uren van al je flexkrachten administreren.

Heb je klanten die hun uren in een Excel-bestand aanleveren? Met de urenimporttool uit onze flex software kun je, onafhankelijk van de opmaak van het importbestand, uren en onkosten in e-UUR importeren.

Digitaal dossier

In e-UUR kun je alle documenten die relevant zijn voor flexkrachten, inleners en uzelf verzamelen in het digitale dossier. Denk aan loonstroken, facturen, identiteitsbewijzen en arbeidscontracten. Je bepaalt zelf wie welke documenten mag inzien, toevoegen of delen. Ook de verschillende typen documenten kun je naar eigen wens invoeren en beheren.

Onboarding

Wij bieden je de mogelijkheid om eenvoudig en snel nieuwe flexkrachten te onboarden. Met de onboardingmodule bepaal je zelf wanneer je wat uitvraagt.


Enorme tijdswinst dankzij de urenimporttool en Xplican
“Het platform realiseert een enorme tijdwinst. Niet alleen voor ons, maar ook bij onze klanten/inlenende bedrijven.”

Lees het verhaal van Timing

Fintrex logo

“e-UUR is voor ons niet alleen een portal voor online urenregistratie, maar ook een middel om met uitzendkrachten te communiceren, onder meer met (nieuws)berichten.”

 

Lees het verhaal van Fintrex

“Wij zijn erg tevreden over e-UUR. Onze klanten vinden e-UUR gemakkelijk en overzichtelijk en het geeft hun én ons een stukje extra controle.”

 

Lees het verhaal van Koers Oost

Gemakkelijk te integreren met je backoffice

Werk je met een backoffice-pakket? De e-UUR urenregistratie software is gemakkelijk te koppelen alle gangbare backofficepakketten in de uitzendbranche. Meer info en voorbeelden kun je gemakkelijk vinden op onze integratie-pagina.

Koppelingen e-UUR

Meer weten over e-UUR?

Bekijk de tour van e-UUR om meer over de mogelijkheden van onze portal te leren!

Bekijk de Tour

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!