Feestelijke opening nieuwe kantoor
Feestelijke opening nieuwe kantoor

15 January 2019

Afgelopen vrijdag was het zover, de grote opening van ons nieuwe kantoor en tevens de start van het 20-jarig bestaan van Akyla!

Om 15.00 uur kwamen de eerste gasten over de fictieve blauwe loper naar binnen om het nieuwe kantoor te bekijken en het feest samen met ons te vieren. Na een grote lading rondleidingen langs de verschillende werkplekken en vergaderruimtes hebben we samen met de 135 aanwezige klanten, familie, buren en relaties genoten van een hapje, een drankje en later ook een lekker buffet.

Het nieuwe kantoor

Het nieuwe, moderne en inspirerende kantoor is ontworpen door Intrema Interieurbouw. Bij de ontwikkeling en inrichting stonden een aantal van onze kernwaarden centraal, namelijk Geniet, Groei en Flexibel. Het resultaat is een interieur waar ieder zich welkom en op zijn gemak voelt.

Hieronder een korte rondleiding door het pand.

De keuken

Bij ons ook wel het hart van het kantoor genoemd. Het is heel belangrijk om een gezellig plek te hebben, zodat we naast het harde werken ook een plek hebben om iedere dag gezamenlijk te lunchen en zodat we een plek hebben waar we onze klanten kunnen ontvangen. Uiteraard is er ook ruimte gemaakt om een potje te tafelvoetballen, te pingpongen of om een game op de Nintendo Switch te kunnen spelen.

De nieuwe werkplekken

De nieuwe werkplekken zijn ruime plekken met veel lichtinval. De teams zijn opnieuw verdeeld, zodat we nog beter aan een gezamenlijk doel kunnen werken. Verder hebben we een aantal planten neergezet, wat zorgt voor aankleding en een gezondere werkomgeving.

De vergaderruimtes

En als laatste de vergaderruimtes. Deze zijn, evenals de werkplekken, in glas uitgevoerd om transparantie en openheid te behouden, daarnaast zijn er ook een aantal kleine kamers om te kunnen werken in stilte of om kort te overleggen.

 

 

 

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!