Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

EVENT: The future is now

How IT shapes the Staffing World of Tomorrow

IT trends & ontwikkelingen

Ontdek de nieuwste Tech trends en ontwikkelingen in de flexbranche.

Sprekers uit de flexbranche

Raak geïnspireerd door deskundige sprekers uit de branche.

Deel ervaringen

Deel ervaringen met collega professionals en breidt je netwerk uit.

Waarom deelnemen

Hét IT event voor de uitzendbranche

Hoe kun je met tech het verschil maken in de uitzendbranche? Om wat voor IT oplossingen vraagt de uitzendbranche in de toekomst? En hoe kun je je employee journey hiermee verbeteren? 

Tijdens het event ‘The Future is Now’, nemen we je mee op een reis door de nieuwste IT-ontwikkelingen en -trends die wij tegenkomen in de markt, specifiek gericht op de uitzendbranche.

Je kunt inspiratie opdoen en concrete handvatten krijgen om deze trends op je eigen organisatie toe te passen. Ook krijg je de gelegenheid om in contact te komen met professionals uit de uitzendbranche. 

Georganiseerd door:

Presentaties

Tijdens het evenement nemen Rabobank, AkylaSignicat en Textkernel je mee in de actualiteiten en de oplossingen die zij kunnen bieden. We zullen meerdere onderwerpen bespreken. Geef bij registratie je top 3 voorkeur aan.

Je kunt je aanmelden via de website van de Rabobank. 

12.30 – Inloop (met lunch)
13.30 – Welkom door Robert Garskamp, Managing Director ID Next 
13:35Keynote 1: Trends en ontwikkelingen in de uitzendbranche
14:15Parallelronde: Jouw voorkeurpresentatie
14:35 – Break
14.50 Parallelronde: Jouw voorkeurpresentatie
15.50 Keynote 2: Use case Kolibrie
16.10 – Afsluiting
16.30 – Netwerkborrel

Keynote:
Trends & Ontwikkelingen

Mark van Kampen - Sectorspecialist IT Rabobank
Vanuit een macro economische licht Mark van Kampen, Sectorspecialist IT bij de Rabobank de trends en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering in de flexbranche toe. Ook gaat hij in op de mogelijke belemmeringen die je als ondernemer kan zien om te digitaliseren, en bespreekt hoe dit invloed heeft op de strategie van je bedrijf. Door onder andere het business model canvas, geeft Mark je tools mee om digitalisering binnen je bedrijf aan te pakken.

Keynote:
Use Case Kolibrie HRM

Bob van Groeninge - IT manager Kolibrie
Hoe mooi zou het zijn om vanaf elke mogelijke plek je on-/preboarding digitaal bij je nieuwe werkgever te kunnen doorlopen, inclusief het verifiëren van de identiteit van de sollicitanten? Kolibrie presenteert de elementen die hen hiertoe heeft gezet, de werkwijze die ze hiervóór hadden en welke oplossing ze nu hebben gevonden in samenwerking met met Rabo Identity Services en Ondifo/Signicat. Ook gaat Kolibrie dieper in op hun ervaringen met digitale identificatie.

Presentaties

Geef bij het aanmelden aan welke presentaties je voorkeur hebben. 

Internationale mogelijkheden

Zou het voor de HR-professional niet ideaal zijn om met één oplossing de identiteit van sollicitanten en werknemers te verifiëren, ongeacht hun nationaliteit? Dit kan eenvoudig via verschillende nationale en internationale eID's, naast iDIN zijn er ook mogelijkheden voor België, Duitsland, Scandinavië en vele andere landen. Met grenzeloze digitale identiteits- en authenticatiediensten van Signicat kun jij jouw wervings- en onboardingprocessen stroomlijnen en versnellen. Tijdens deze sessie laten wij zien wat er allemaal mogelijk is.

Data wallet voor HR-processen

In 2025 moeten alle Europese burgers toegang hebben tot een digital wallet, waarmee ze data en identiteitsgegevens op een veilige manier met organisaties kunnen delen. Biedt dit kansen in HR? Het lijkt er wel op. Brondata met betrekking tot identiteit, adres, inkomen, arbeidshistorie en opleiding op een eenvoudige manier in je processen rondom verschillende employee journeys kunnen gebruiken, helpt fouten voorkomen en maakt het werk efficiënter. Datakeeper is een wallet die dit mogelijk maakt.

Happy employee journey

Een happy employee journey begint al bij de eerste kennismaking. Een geruisloze (administratieve) onboarding is hier een belangrijk onderdeel van. Wat zijn de ervaringen hiermee? En wat hebben bestaande relaties hier al mee gedaan? We gaan graag met elkaar in dialoog om de successen en lessons learned te delen. Tevens nemen wij je graag mee in de diensten vanuit Rabo Identity Services welke hieraan bijdragen.

Snelle en geruisloze onboarding

Het onboarden van nieuwe flexkrachten kan veel tijd kosten. Met behulp van de juiste technologie kun je dit proces versnellen. Tijdens deze break-out sessie laten we graag de ervaring van een nieuwe medewerker met een snelle en geruisloze onboarding zien. Aan de hand van een live demo kan jij ervaren hoe snel en efficiënt je een nieuwe medewerker kan onboarden in combinatie met online identificatie. 

The winning combination for Recruitment and Retention

Met de toenemende war on talent is een hoog redeployment rate een belangrijk doel voor uitzendbureaus die zich bezighouden met flexwerk. In hun systemen ontbreekt echter vaak kennis over de beschikbaarheid van kandidaten en de geschiktheid voor de functie. Samen zullen Textkernel en Akyla deze kenniskloof dichten. De combinatie van de beste matching engine en het beste midoffice systeem betekent dat uitzendbureaus data kunnen omzetten in kennis voor slimmere zakelijke beslissingen. In deze breakoutsessie legt Marius van den Hombergh uit hoe de combinatie van de twee technologieën een revolutie zal betekenen voor uitzendbureaus.

Salaris betaling op verzoek

Hoe gaaf zou het zijn als je je werknemers/uitzendkrachten direct na een werkdag kan uitbetalen? Met Rabo Business Instant Payout is dat mogelijk. Een medewerker kan op eigen verzoek het (deel van) het salaris laten betalen, op elk gewenst moment. Dit alles op basis van business rules. Wij nemen je graag mee in deze oplossing en mogelijkheden binnen HR.

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel. Op deze website vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.