e-UUR brengt je verder dan de concurrentie

En dat is belangrijk. Want in een krappe arbeidsmarkt wil je eenvoudig een efficiencyslag kunnen maken. Kies je voor e-UUR, dan heb je alles in huis om nét een stap verder te gaan dan de concurrentie. Je optimaliseert in het platform namelijk al je processen, waardoor je kostbare tijd bespaart. Tijd die je kunt besteden aan het verder uitbouwen van je organisatie en het boeien en binden van nieuwe flexkrachten en inleners.

Want met e-UUR:

  • Behaal je meer resultaat
  • analyseer en verbeter je bedrijfsprocessen;
  • kijk vooruit en anticipeer op problemen;
  • meet je je prestaties (KPI’s).

De e-UUR-features die er voor jou toe doen

e-UUR zit boordevol handige functionaliteiten. De features die er voor jouw eersteklas flexorganisatie écht toe doen, sommen we graag voor je op. Om te beginnen werf, selecteer én beheer je met de werving- en selectiemodule in e-UUR gemakkelijk, snel en doeltreffend kandidaten. Zo helpt e-UUR jou met online uitzenden. Ook vind je in e-UUR een onboarding-module – volledig op maat, volledig digitaal. Met deze module kun je papierloos nieuwe flexkrachten onboarden. Je onboardingproces is zo minder complex en juist meer flexibel. En met Xplican, onze automatische cao-ontrafelaar, wordt zelfs urenverwerking volgens cao-regelgeving en de inlenersbeloning een peulenschil.

Werken met e-UUR

Andere features in e-UUR

Ook andere features maken voor jou het verschil. Zo gebeurt de urenregistratie, het indienen van declaraties én het indienen van verlofaanvragen in e-UUR 100% digitaal. Het dossier in e-UUR is bovendien dé plaats voor alle loonstroken, arbeidscontracten, identiteitsbewijzen, overeenkomsten en méér. En dankzij de combinatie van al deze genoemde functionaliteiten krijg je uiteindelijk meer gedaan, in minder tijd en met minder zorgen. Je maakt namelijk het complexe simpel, beheert al je processen op één plek en optimaliseert je dagelijkse gang van zaken. En dat loont.

Jouw eigen app (branded) in de app stores

Kies je voor e-UUR, dan krijg je verder een eigen app die te vinden is in de bekende appstores (Android, iOS. Jouw app is uiteraard branded, dus volledig in je huisstijl. In de app kunnen je flexkrachten eenvoudig online gewerkte uren registeren en urenbriefjes, loonstroken en overige documenten bekijken en ondertekenen. Ook kunnen ze via de app hun onkosten declareren. Gemakkelijker kun je het hen niet maken.

app w&s

Rapportages maken, zodat je stuurt op KPI’s

Je las het net al: met e-UUR meet je ook je prestaties. KPI’s zoals Fill rate, Time-to-fill of simpelweg aantal nieuwe klanten maak je meetbaar. Je kunt in het platform namelijk precies díe rapportages maken die jij nodig hebt. Dankzij die rapportages heb je doorlopend inzicht in de gezondheid van je organisatie en kun je strategisch sturen op data.

Koppeling met jouw andere bedrijfssoftware

We adviseren je en brengen je samen met de beste applicaties uit de branche. Zo werk je op alle fronten met de voor jou best passende software. Of het nu gaat om werken op de computer, via een tablet of een smartphone.

Ontdek alle koppelingen

e-UUR voor jouw eersteklas flexorganisatie

Natuurlijk werken niet al onze klanten op dezelfde manier. Daarom helpen we je graag om op jóuw manier razendsnel met e-UUR van start te gaan. Onze consultants staan voor je klaar en zijn er voor je bij iedere stap die je zet. Lees gerust hoe andere eersteklas flexorganisaties dit bij ons hebben ervaren en wat e-UUR hen oplevert. Adecco, Logistic Force, Timing en vele andere organisaties gingen je voor. Om een klein tipje van de sluier op te lichten: bij Adecco is de productiviteit op het urenverwerkingsproces sinds de komst van e-UUR met maar liefst 15 % gestegen én is de transactionele NPS aanzienlijk gestegen. Wil jeook meer resultaat behalen? Of streef je andere doelen na? Let’s get started!

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!