Akyla
De laatste tips, tricks, updates & nieuws
De 3 voordelen van het eenvoudig importeren van uren

Veel flexorganisaties vinden het lastig om gewerkte uren van flexkrachten op een juiste en gemakkelijke manier in hun urenregistratiesysteem te importeren. Vaak is dat omdat de manier waarop de uren worden aangeleverd, niet overeenkomt met hoe ze in het systeem moeten komen te staan. De begin- en eindtijden staan bijvoorbeeld niet op dezelfde plek, of er ontbreken urensoorten. Of het komt omdat de importtool van het systeem maar één bestandstype ondersteunt, waardoor verschillende bestanden samengevoegd moeten worden om überhaupt uren te kunnen importeren.

Wat je wil voorkomen

Het aanschaffen van softwarepakket met een slechte importeerfunctie kan dus heel vervelend zijn. Doordat deze tools niet flexibel zijn moeten flexorganisaties hun werkwijze aanpassen. Terwijl bij een specialistische oplossing de software voor hén werkt. Als er tools aanschaft worden die vooraf niet goed getest zijn dan gebeuren er vaak drie vervelende dingen:

  1. De werknemers van de flexorganisatie moeten nog steeds veel uren handmatig overtypen – een tijdrovende en geestdodende klus. Of ze moeten steeds handmatig aanpassingen doen, om te zorgen dat de data in hun urenregistratiesysteem wél klopt.
  2. Het zorgt voor ontevreden flexkrachten, omdat zij hun uren niet gemakkelijk kunnen doorzetten en dus niet (juist) uitbetaald kunnen worden.
  3. Nieuwe klanten moeten hun werkwijze aanpassen, omdat de flexorganisatie anders tegen problemen aanloopt met het importeren van de uren. De flexorganisatie moet dus eigenlijk ‘nee’ verkopen. Dit is natuurlijk niet wenselijk en zorgt er wellicht zelfs voor dat bepaalde inleners besluiten om geen klant te worden.

Eigen werknemers, flexkrachten én inleners tevreden houden

Wil jij zowel jouw eigen werknemers als ook flexkrachten én inleners tevreden houden? Lees dan snel verder, want gelukkig is er een oplossing. Met de importtool in e-UUR kun je namelijk met één druk op de knop alle uren en onkosten importeren – onafhankelijk van de opmaak van het bestand, zoals Excel of CSV. Ook herkent de importtool automatisch de verschillende onderdelen in zo’n bestand, zoals de naam van de flexkracht, de plaatsing en de uren.

Een importtool die zich aanpast aan jóuw voorkeuren

We horen je nu bijna denken: “Waarom kan de importtool van e-UUR dit wel en veel andere tools schijnbaar niet?” Dat komt omdat wij onze tool zó hebben ontwikkeld dat hij zich aanpast aan jouw voorkeuren. Eenmalig – namelijk de eerste keer dat je de tool gebruikt – moet je jouw voorkeuren opgeven, zodat de uren of onkosten vervolgens altijd correct in jouw portaal komen te staan. Oftewel: we hebben de tool niet ontwikkeld met ónze voorkeuren in het achterhoofd, maar hebben ‘m juist flexibel gemaakt omdat we naar onze klanten hebben geluisterd.

Drie belangrijke voordelen

En zo’n flexibele urenimporttool heeft drie belangrijke voordelen.

  1. Uren handmatig overtypen? Urenbriefjes handmatig aanpassen, zodat de data wél goed in het systeem staat? Beide is verleden tijd (#blijewerknemers).
  2. Flexkrachten kunnen hun uren gemakkelijk doorzetten en worden altijd (juist) uitbetaald (#blijeflexkrachten).
  3. Inleners die een eigen format hebben ontwikkeld voor de urenregistratie, kunnen dit format gewoon aanhouden. Via een kloksysteem, via de e-mail of in een Excel-sheet… Alle bestanden worden door e-UUR ingeladen en omgezet naar urenbriefjes of onkostendeclaraties. Zo kun jij met een kleine wijziging alles importeren en hoef jij je klanten niet lastig te vallen met een nieuwe manier van werken (#blijeklanten).

Tijd voor verandering?

Dus wat denk je… Wordt het niet eens tijd voor verandering? Wil je meer informatie over de urenimporttool of wil je weten hoe tevreden Timing is met onze importtool

Ontdek het gemak van importeren

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!