Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

De 3 voordelen van het eenvoudig importeren van uren

Wat je wil voorkomen

Het aanschaffen van softwarepakket met een slechte importeerfunctie kan dus heel vervelend zijn. Doordat deze tools niet flexibel zijn moeten flexorganisaties hun werkwijze aanpassen. Terwijl bij een specialistische oplossing de software voor hén werkt. Als er tools aanschaft worden die vooraf niet goed getest zijn dan gebeuren er vaak drie vervelende dingen:

  1. De werknemers van de flexorganisatie moeten nog steeds veel uren handmatig overtypen – een tijdrovende en geestdodende klus. Of ze moeten steeds handmatig aanpassingen doen, om te zorgen dat de data in hun urenregistratiesysteem wél klopt.
  2. Het zorgt voor ontevreden flexkrachten, omdat zij hun uren niet gemakkelijk kunnen doorzetten en dus niet (juist) uitbetaald kunnen worden.
  3. Nieuwe klanten moeten hun werkwijze aanpassen, omdat de flexorganisatie anders tegen problemen aanloopt met het importeren van de uren. De flexorganisatie moet dus eigenlijk ‘nee’ verkopen. Dit is natuurlijk niet wenselijk en zorgt er wellicht zelfs voor dat bepaalde inleners besluiten om geen klant te worden.

Eigen werknemers, flexkrachten én inleners tevreden houden

Wil jij zowel jouw eigen werknemers als ook flexkrachten én inleners tevreden houden? Lees dan snel verder, want gelukkig is er een oplossing. Met de importtool in e-UUR kun je namelijk met één druk op de knop alle uren en onkosten importeren – onafhankelijk van de opmaak van het bestand, zoals Excel of CSV. Ook herkent de importtool automatisch de verschillende onderdelen in zo’n bestand, zoals de naam van de flexkracht, de plaatsing en de uren.

Een importtool die zich aanpast aan jóuw voorkeuren

We horen je nu bijna denken: “Waarom kan de importtool van e-UUR dit wel en veel andere tools schijnbaar niet?” Dat komt omdat wij onze tool zó hebben ontwikkeld dat hij zich aanpast aan jouw voorkeuren. Eenmalig – namelijk de eerste keer dat je de tool gebruikt – moet je jouw voorkeuren opgeven, zodat de uren of onkosten vervolgens altijd correct in jouw portaal komen te staan. Oftewel: we hebben de tool niet ontwikkeld met ónze voorkeuren in het achterhoofd, maar hebben ‘m juist flexibel gemaakt omdat we naar onze klanten hebben geluisterd.

Drie belangrijke voordelen

En zo’n flexibele urenimporttool heeft drie belangrijke voordelen.

  1. Uren handmatig overtypen? Urenbriefjes handmatig aanpassen, zodat de data wél goed in het systeem staat? Beide is verleden tijd (#blijewerknemers).
  2. Flexkrachten kunnen hun uren gemakkelijk doorzetten en worden altijd (juist) uitbetaald (#blijeflexkrachten).
  3. Inleners die een eigen format hebben ontwikkeld voor de urenregistratie, kunnen dit format gewoon aanhouden. Via een kloksysteem, via de e-mail of in een Excel-sheet… Alle bestanden worden door e-UUR ingeladen en omgezet naar urenbriefjes of onkostendeclaraties. Zo kun jij met een kleine wijziging alles importeren en hoef jij je klanten niet lastig te vallen met een nieuwe manier van werken (#blijeklanten).

Tijd voor verandering?

Dus wat denk je… Wordt het niet eens tijd voor verandering? Wil je meer informatie over de urenimporttool of wil je weten hoe tevreden Timing is met onze importtool

Ontdek het gemak van importeren

Lees ook

Flexkrachten onboarden in 5 min? 10 onmisbare features!

Onboarding Automation Checklist De tijd dat alles op papier werd...

Groeien of juist kosten besparen? Zo haal je het maximale uit je automatisering

Het is voor uitzendbureau door de krapte op de arbeidsmarkt...

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat

Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner...

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengegaan met ons moederbedrijf Textkernel. Onze website zal eind april 2024 overgaan naar Textkernel website. Tot dit tijd vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.