Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

Een urenimporttool kiezen? Hoe maak je een verstandige keuze

De krachtigste én meest gebruiksvriendelijke importtool

Misschien denk je: “Mijn huidige pakket werkt ook met een importtool, waarom kan ik daar niet mee werken?” Of: “Ik zie bij andere leveranciers ook dergelijke tools voorbij komen, waarom zou ik voor de importtool in het platform voor flexwerk van Akyla kiezen?” Op beide vragen geven wij hetzelfde antwoord: onze urenimporttool is de krachtigste én meest gebruiksvriendelijke op de markt. Dat durven we gerust te zeggen, want we horen regelmatig van uitzenders en payrollers waar zij tegenaan lopen met andere tools. Bestandstypes die niet geïmporteerd kunnen worden bijvoorbeeld, omdat de importtool maar één bestandsformaat kent. Data uit de ingestuurde urenbestanden die niet matcht met de data uit het registratiesysteem. Urenbestanden met verschillende opmaak (denk aan begin- en eindtijden die op verschillende plekken genoteerd zijn) die niet geïmporteerd kunnen worden. Uitval. Het feit dat inleners een nieuwe werkwijze moeten aanleren omdat de uitzend- of payrollorganisatie ‘zo nodig met deze importtool wil werken’. En wij garanderen het je: al deze vijf punten overkomen je niet met de importtool in e-UUR.

Timing: óók enthousiast over de urenimporttool

Op onze blauwe ogen alleen hoef je ons trouwens niet te geloven. Timing bijvoorbeeld – zoals je weet een zeer bekende speler in de flexbranche – is net zo enthousiast over de importtool als wij. Inlenende bedrijven worden bij Timing aangesloten zonder dat aanpassingen aan hun eigen systemen of gehanteerde werkwijzen nodig zijn. Uren die bijvoorbeeld worden bijgehouden in een Excel-sheet, kunnen zonder aanpassing of omzetting worden aangeboden. Met een simpele druk op de knop worden deze uren geïmporteerd in het systeem van Timing. Lees hier de hele case.

Meer weten over de urenimporttool in e-UUR?

Wil je inmiddels meer weten? Lees dan eerst deze blog, waarin we je uitleggen wat onze importtool (een echte krachtpatser!) precies doet. En natuurlijk vind je de importtool ook als feature op onze website: lees daarvoor hier verder. Goed om te weten: wil je aan de slag met ons platform voor flexwerk e-UUR, en wil je de importtool vanaf het eerste moment van gebruik optimaal inzetten? Dan kun je je aanmelden voor onze online training – een echte aanrader! Daarmee krijg je, als je de importtool gaat gebruiken, professionele online hulp van één van onze consultants bij het opzetten en richten van de tool. Uiteraard laat jouw consultant je ook gelijk zien hoe eenvoudig het werken met de module uit e-UUR is.

Start ook met eenvoudig uren importeren

Lees ook

Flexkrachten onboarden in 5 min? 10 onmisbare features!

Onboarding Automation Checklist De tijd dat alles op papier werd...

Groeien of juist kosten besparen? Zo haal je het maximale uit je automatisering

Het is voor uitzendbureau door de krapte op de arbeidsmarkt...

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat

Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner...

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel. Op deze website vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.