Reserveringen tegel, verlofregistratie

Continue een actueel inzicht in uw verlofregistratie

Naast gewerkte uren kunnen in e-UUR ook reserveringen geregistreerd worden. Zo heeft u als leverancier continue een actueel inzicht in uw verlofregistratie. Daarnaast hebben uw flexkrachten ook inzicht in het saldo vakantie-uren en in de lopende, goedgekeurde en afgekeurde aanvragen.

Volledig digitale verlofregistratie

De verwerking van de verlofaanvragen vindt volledig digitaal plaats. Een tijdige en foutloze verwerking is hiermee gegarandeerd. Daarnaast zullen saldo’s nooit meer overschreden worden. Zo kunt u zich eenvoudig focussen op belangrijkere zaken.

iPhone e-UUR
Reserveringen

Quote van een tevreden klant

Kolibrie HRM voor Horeca maakt sinds enige tijd voor verlofregistratie en vakantie-uren gebruik van de reserveringen in e-UUR. Ook kunnen flexkrachten in e-UUR de hoogte van hun vakantiegeld, hun vakantie-uren en het maximaal op te nemen vakantiedagen per week inzien.

Joris Schuurkes van Kolibrie HRM voor Horeca: “Wij verlonen wekelijks 30.000 actieve flexkrachten, je kunt je voorstellen hoeveel berekeningen, telefoontjes en mailverkeer er voorheen bij het registreren van reserveringen kwam kijken. Alleen het automatiseren van de reserveringen met e-UUR, scheelt ons al 1,5 fte.”

Lees hier meer

Relevante artikelen

Xplican cao ontrafelaar

Vakantie voor flexwerkers

Iedereen die een arbeidsovereenkomst heeft en in Nederland woonachtig is, heeft recht op vakantiegeld. Ook flexwerkers hebben dus recht op deze vakantietoeslag, én daarnaast op doorbetaalde vakantiedagen.

business blog

Drie digitale handtekeningen, maar wat is precies het verschil?

Wat is dat nu precies, een digitale handtekening? Nou, een elektronische variant van een handgeschreven handtekening. Maar, er zijn verschillende ‘smaakjes’. Kent u de verschillen?

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl