e-UUR wordt volledig in uw huisstijl opgeleverd. De flexportal wordt opgeleverd in uw huisstijlkleuren en uw logo wordt getoond. Ook ontvangt u een unieke URL voor uw e-UUR-portal, een URL die alleen door uw organisatie te gebruiken is. e-UUR is immers úw flexportal, niet die van Akyla!

e-UUR ondersteunt diverse talen!

e-UUR, maar ook de e-UUR-app, ondersteunt meerdere talen, waaronder Engels, Duits en Pools. Wenst u (ook) andere talen, bijvoorbeeld Spaans of Frans? Ook die kunnen gerealiseerd worden.

Meertaligheid

urenregistratie software

Overzichtelijk dashboard

Het dashboard is ontworpen met het gemak voor de gebruiker in het achterhoofd. Op het dashboard ziet u verschillende badges, tegels vanuit waar u uw meest gebruikte acties kunt uitvoeren. Hier kunt u bijvoorbeeld een urenbriefje invullen, documenten toevoegen aan een dossier, uw lopende inschrijvingen bekijken en uw rapportages openen. Hoe het dashboard eruit ziet, is afhankelijk van uw gebruikersrol en mogelijkheden in e-UUR. Zo ziet uw consulent een ander dashboard dan uw flexkracht en uw inlener.

Stream

In de stream rechts in e-UUR, die gebaseerd is op de stream in Facebook, wordt u geattendeerd op nog te ondernemen acties, zoals bijvoorbeeld het accorderen van openstaande urenbriefjes.

Rapportages in e-UUR

Met de uitgebreide rapportages in e-UUR heeft u voortdurend inzicht in onder meer het aantal gewerkte uren van uw flexkrachten, openstaande of te laat aangeleverde urenbriefjes, goed- en afgekeurde urenbriefjes, tarieven en verlof- en ziekte-uren. U kunt uw rapportages precies op maat inrichten, namelijk door verschillende filters te gebruiken en die filters ook op te slaan. Zo heeft u altijd snel inzicht in door u gewenste informatie. U kunt onder meer filteren op project, tarief, urensoort, kostenplaats, afdeling, flexkracht, inlener en periode.

urenregistratie app 2.0

Security

Security

De bescherming van de gegevens van de bezoekers van e-UUR is van essentieel belang. e-UUR wordt gehost vanuit een professioneel datacenter, waar betrouwbaarheid en veiligheid van enorm belang zijn. Om ervoor te zorgen dat data niet verloren gaat, worden er dagelijks back-ups gemaakt van zowel e-UUR als de database. Onze serversoftware wordt consequent van updates voorzien, om veiligheidsrisico’s maximaal af te dekken. Op de servers staat een firewall, die ervoor zorgt dat alleen de juiste adressen en poorten gebruikt kunnen worden. Om de uitwisseling van gegevens te beveiligen, is e-UUR (net als internetbankieren) via een HTTPS-verbinding bereikbaar.

Relevante artikelen

Privacy in de flexbranche, een hot topic

Privacy in de flexbranche, een hot topic

Privacy en bescherming van persoonsgegevens zijn in verschillende wettelijke regelingen vastgelegd. De belangrijkste en meest bekende is de Wet Bescherming Persoonsgegevens, dat wordt gecontroleerd door het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP).

urenregistratie software

Leer onze cao-ontrafelaar Xplican beter kennen!

Hoe is ons idee voor Xplican ontstaan? Hoe is het traject met de eerste pilot-klant (Consolid) verlopen? En hoe werkt Xplican precies? Algemeen directeur Martin Schievink vertelde er alles over in een webinar.

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl