gewerkte uren van flexkrachten foutloos verwerken

 gekoppeld aan verschillende backoffices voor optimale verwerking

 zorgt voor verdere foutenreductie in uw organisatie

gebruiksvriendelijk en fris design

Urenregistratiesoftware, e-UUR

Het digitale single point of contact voor alle processen die u met uw klanten en uitzendkrachten uitvoert. e-UUR bestaat uit vele features, die zich nog ieder jaar uitbreiden. Met e-UUR kunt u gewerkte uren van flexwerkers snel, eenvoudig en foutloos registeren. Het overtypen van handgeschreven urenbriefjes is verleden tijd. Ook het accorderen van urenbriefjes is in e-UUR a piece of cake. U kunt namelijk niet alleen in de flexportal, maar ook direct vanuit uw e-mail urenbriefjes goedkeuren!

urenregistratie software

Urenbriefjes weergave

Gewerkte uren flexibel registreren

e-UUR kan daarbij geheel op uw wensen en eisen worden aangepast. Voordat u met e-UUR urenregistratiesoftware aan de slag gaat beantwoordt u drie vragen, die de basis vormen voor uw op maat gemaakte urenregistratie. Wilt u met enkelvoudige of met gegroepeerde urenbriefjes werken? Wilt u begin- en eindtijd schrijven of liever het aantal gewerkte uren registreren? Wie vult de urenbriefjes in en wie mag accorderen? U geeft voor uzelf antwoord op onder meer die vragen en kunt in e-UUR vervolgens zelf de juiste instellingen maken. Deze instellingen kunt u overigens, wanneer u dat maar wilt, nog weer wijzigen.

Per inlener het urenregistratie proces apart inrichten? Met e-UUR urenregistratiesoftware is dit geen probleem, dat maakt het wel zo flexibel.

Op wensen van uw inleners urenregisteren

In het urenregistratiesysteem kunt u bovendien ook per inlener aangeven hoe zij hun urenregistratie proces ingesteld willen hebben. Ook kunt u per afdeling meerdere accordeerders instellen, die genotificeerd worden wanneer er actie vereist is. e-UUR gaat hiermee veel verder dan ‘flexwerker vult in, inlener geeft akkoord’. U kunt precies aan de wensen van uw inleners voldoen.

Nieuwe e-uur interface formulieren
urenbriefje tegel new

e-UUR: urenbriefjes snel en gemakkelijk binnen krijgen

Het op tijd binnen krijgen van urenbriefjes is met e-UUR urenregistratiesoftware nog nooit zo gemakkelijk geweest. Zo werkt e-UUR bijvoorbeeld met notificaties, zowel wanneer een urenbriefje ingevuld moet worden als wanneer er een urenbriefje klaarstaat om te accorderen. Wanneer een urenbriefje toch niet op tijd wordt ingeleverd, volgt een herinnering. Zowel het versturen van de notificaties als van de herinneringen gebeurt geautomatiseerd. In e-UUR vindt u alle nog ontbrekende urenbriefjes verder op één overzichtelijke plek. Vanuit hier kunt u alle ontbrekende briefjes nogmaals herinneren. Ook vindt u hier de telefoonnummers van de betrokken personen, waardoor u snel actie kunt ondernemen wanneer de tijd begint te dringen.

Verlofregistratie en onkostenregistratie

Naast uren bijhouden in e-UUR kunnen ook onkosten, zoals reiskosten, en verlofuren worden geschreven.  e-UUR automatiseert hiermee het volledige aanvraagproces. Zo heeft u direct up-to-date inzicht in het saldo vakantieuren en in lopende, goedgekeurde en afgekeurde aanvragen. Het onkostenbriefje richt zich op het schrijven van onkosten die niet door de inlener geaccordeerd hoeven te worden. De geschreven onkosten gaan dus rechtstreeks van de medewerker naar u als leverancier.

Reserveringen tegel

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl