Desktop, tablet of smartphone? Aan uw gebruikers keer op keer de keuze hoe zij e-UUR willen gebruiken! e-UUR is voor uw smartphone namelijk ook als app beschikbaar.

e-UUR urenregistratie app

De e-UUR app is volledig geredesigned op basis van de e-UUR portal. De app is hierdoor vele malen gebruiksvriendelijker geworden en is daarmee nu echt een verlengstuk van de e-UUR portal.

In de e-UUR urenregistratie app kunnen flexkrachten online gewerkte uren bijhouden, maar ook urenbriefjes, loonstroken en overige documenten bekijken en ondertekenen. Het is daarnaast ook mogelijk om in de app onkosten te declareren. Hierbij kan de flexkracht ook bijlages uploaden – denk bijvoorbeeld aan een foto van een bonnetje of treinkaartje – uw flexkracht kan tevens een bestaande foto uit zijn of haar fotoalbum gebruiken.

In app worden naast declaraties ook reserveringssaldo’s van de flexkrachten weergegeven. De flexkracht heeft dus altijd een overzicht van alle gedeclareerde onkosten en geschreven reserveringen.

Urenregi-app-s6-iphone6
urenregistratie app 2.0

De stream

Naast de al bestaande features beschikken de flexkrachten nu ook over de stream en het actieoverzicht. De stream was al aanwezig in de e-UUR urenregistratie portal, maar is nu ook beschikbaar in de e-UUR app.
In de stream zijn alle acties in chronologische volgorde terug te vinden. Hierdoor heeft de stream veel weg van een tijdlijn en kunnen uw flexkrachten, gemakkelijk de meest recente urenbriefjes, documenten en plaatsingen opzoeken.

Het actieoverzicht

De focus bij het actieoverzicht is bewust gelegd op gebruiksvriendelijkheid, het uitvoeren van acties en het ondersteunen van uw flexkrachten om sneller tot actie te komen. Het voordeel van het actieoverzicht is dat uw flexkrachten gemakkelijk kunnen zien welke acties er nog voltooi moeten worden. Hierdoor wordt uw proces een stuk efficiënter.

Waar te downloaden?

Wilt u de e-UUR urenregistratie app downloaden? De app is te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store. U kunt op de onderstaande links klikken of direct zoeken in de app stores op: e-UUR

e-UUR in de App Store

e-UUR in de Google Play Store

 

Mocht u nog vragen hebben? Neem dan gerust contact op met Akyla!

Altijd urenregistratie bij de hand met de nieuwe e-UUR App

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen?
Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Relevante artikelen

Van papier naar digitaal: de inzet van een digitale handtekening

Foutloos de inlenersbeloning ondersteunen, weet u hoe?

Sinds 30 maart vorig jaar bent u verplicht om al vanaf de eerste werkdag van een flexkracht de inlenersbeloning toe te passen. Daarbij is de beloning gebaseerd op de cao bij de inlener.

Xplican cao ontrafelaar

Leer onze cao-ontrafelaar Xplican beter kennen!

Xplican is een webbased, dus online, cao-ontrafelaar. Het handmatig controleren van gewerkte en geschreven uren op cao-regelgeving is een lastige, tijdrovende en foutgevoelige klus.

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl
Demo aanvragen