Desktop, tablet of smartphone? Aan uw gebruikers keer op keer de keuze hoe zij e-UUR willen gebruiken! e-UUR is voor uw smartphone namelijk ook als app beschikbaar.

Altijd en overal inzicht in uw urenregistratie.

Met de vernieuwde e-UUR app heeft u altijd en overal inzicht in uw urenregistratie. De e-UUR app is namelijk volledig geredesigned. De app is hierdoor vele malen gebruiksvriendelijker geworden en is daarmee nu echt een verlengstuk van de e-UUR portal.

In de vernieuwde app kunt u eenvoudig en snel urenbriefjes verwerken, nieuwe documenten toevoegen en kunt u gemakkelijk een nieuwe flexkracht op contract nemen.
Uiteraard kunt u rapportages draaien en is het mogelijk om lopende onkostendeclaraties en reserveringen te bekijken.

Flexkrachten kunnen eenvoudig online gewerkte uren registeren en urenbriefjes, loonstroken en overige documenten bekijken en ondertekenen. Het is daarnaast ook mogelijk om onkosten te declareren. Hierbij moeten uw flexkrachten een bijlage uploaden, denk bij een bijlage aan een foto van een bonnetje of treinkaartje. In de urenregistratie app worden naast declaraties ook reserveringssaldo’s van de flexkrachten weergegeven. Zo heeft u alles direct digitaal en kunt u de papieren bonnetjes en reserveringsbriefjes weggooien.

Altijd urenregistratie bij de hand met de nieuwe e-UUR App
urenregistratie app 2.0

Een overzichtelijk dashboard

De stream
Naast de al bestaande urenregistratie features beschikken de flexkrachten nu ook over de stream en het actieoverzicht. De stream was al aanwezig in de e-UUR urenregistratie portal, maar is nu ook beschikbaar in de e-UUR app.
In de stream zijn alle acties in chronologische volgorde terug te vinden. Hierdoor heeft de stream veel weg van een tijdlijn en kunnen uw flexkrachten, gemakkelijk de meest recente urenbriefjes, documenten en plaatsingen opzoeken.

Het actieoverzicht
De focus bij het actieoverzicht is bewust gelegd op gebruiksvriendelijkheid, het uitvoeren van acties en het ondersteunen van uw flexkrachten om sneller tot actie te komen. Hierdoor wordt u proces een stuk efficiënter. Uw flexkrachten kunnen in het actieoverzicht gemakkelijk zien welke acties nog uitgevoerd of voltooi moeten worden.

Volledig digitaal

Digitale inschrijving
Met de app kunt u eenvoudig en snel flexkrachten digitaal op contract nemen. Dit houdt in dat alle handelingen voor de inschrijving digitaal zijn en u veel tijd kunt besparen.

Uw flexkrachten kunnen zo nog eerder starten bij uw klanten. U kunt namelijk binnen enkele minuten al een plaatsing aanmaken. Uw flexkrachten hoeven alleen de benodigde gegevens in te vullen en een geldig identiteitsbewijs te uploaden met een foto.

Mochten u flexkrachten de gegevens niet op tijd invullen? Dan kunt u uiteraard gemakkelijk een notificatie naar uw flexkrachten sturen.

Meer weten over flexkrachten digitaal op contract nemen?

 

Digitaal ondertekenen
Veel documenten die u als uitzender of payroller met regelmaat gebruikt, dienen voorzien te zijn een rechtsgeldige handtekening. De e-UUR app maakt het mogelijk om altijd en overal snel een document digitaal te kunnen ondertekenen. Hierdoor verlopen de verschillende processen van u en uw flexkrachten vele malen efficiënter. U en uw flexkrachten kunnen onder meer arbeidscontracten, inleen-, fase- en bruikleenovereenkomsten volledig rechtsgeldig digitaal ondertekenen. Uiteraard worden deze documenten allemaal veilig bewaard in uw digitale dossier.

Meer info? Lees meer info over digitaal ondertekenen of download onze whitepaper over de digitale handtekening.

urenregistratie software

Hoe begin ik?

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen?
Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Waar te downloaden?

De app is te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store. U kunt op de onderstaande links klikken of direct zoeken in de app stores op: e-UUR

e-UUR in de App Store

e-UUR in de Google Play Store

 

Mocht u nog vragen hebben? Neem dan gerust contact op met Akyla!

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl