Eenvoudig urenbestanden verwerken

De urenimporttool maakt het mogelijk om onafhankelijk van de opmaak van het bestand met één druk op de knop alle uren en onkosten vanuit Excel, CSV of TXT-bestanden te importeren in e-UUR.

Zo kunt u snel en zonder te hoeven overtypen uw uren verwerken.
Dit zorgt ervoor dat uw foutenmarge sterk gereduceerd wordt en u achteraf geen correcties meer uit hoeft te voeren.

Akyla urenimporttool

urenimporttool

Uitval voorkomen

e-UUR herkent tijdens het importeren automatisch de verschillende kolommen, zoals ‘Naam’, ‘Plaatsing’ of ‘Uren’. U hoeft hiervoor slechts eenmalig uw voorkeuren op te geven. Met behulp van de urenimporttool kunt u gemakkelijk uitval voorkomen.

De urenimporttool in e-UUR onthoudt daarnaast welke data met wie correspondeert. Dit voorkomt dat u achteraf nog allerlei correcties moet doorvoeren. Zo kunt u zich focussen op belangrijkere zaken.

“Het uren interface platform realiseert een enorme tijdwinst. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze inlenende bedrijven.”

Timing-logo

Wilt u starten met het importeren van uren en onkosten?
Vraag dan nu gratis een demo aan

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl