gemakkelijk uren en onkosten in e-UUR importeren

 bestaart veel kostbare tijd

  flexibele opmaak CSV/Excel

   sterke foutenreductie en minder fraudegevoelig

Heeft u klanten die hun uren in een Excel-bestand aanleveren? Met de urenimporttool kunt u, onafhankelijk van de opmaak van het importbestand, uren en onkosten in e-UUR importeren. Urenbriefjes worden via de importmodule automatisch aangemaakt, waardoor uren niet langer met de hand overgetypt hoeven te worden.

Urenbriefjes in Excel importeren met de urenimporttool

Wij stellen in e-UUR eenmalig een importprofiel voor u in. Met dit importprofiel bepaalt u hoe uw bestanden met de urenimporttool zullen communiceren. Uiteraard wordt u hierin door onze medewerkers deskundig begeleid. U genereert vervolgens gemakkelijk uw urenbriefjes door een bestand te importeren. De urenimporttool herkent automatisch de verschillende kolommen, bijvoorbeeld ‘Naam’, ‘Plaatsing’ en ‘Uren’. Alle benodigde gegevens worden omgezet naar een urenbriefje, zodat u deze vervolgens alleen nog maar hoeft te wijzigen (eventueel) en accorderen.

urenimporttool

Akyla urenimporttool

e-UUR urenimporttool verrijkt data

Maar, onze importmodule gaat (als enige tool in de branche!) zelfs nog verder. Onze importmodule verrijkt namelijk data. Heeft uw klant in zijn Excel-document een kolom staan waarin gewerkte uren als ’09.00 uur-17.00 uur’ worden geschreven? Dan verwijdert de importmodule automatisch het streepje en splitst hij de informatie in twee kolommen, namelijk begintijd en eindtijd. Ook dubbele namen zijn met onze importmodule geen probleem. Stel, uw Excel-document kent medewerker P. Jansen met nummer 11. e-UUR kent echter twee P. Jansen’s: Piet Jansen met nummer 201 en Paula Jansen met nummer 83. Wie is nu de P. Jansen uit uw Excel? Nadat u deze gegevens eenmalig gevalideerd heeft, onthoudt de tool met wie de data correspondeert.

Uren importeren: nog nooit zo gemakkelijk

De importmodule in e-UUR zorgt voor een sterke foutenreductie, het systeem is minder fraudegevoelig en er hoeven minder correcties uitgevoerd te worden. Het importeren van uren is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

urenimporttool

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl
Demo aanvragen