Wilt u 100% digitaal uw uren verwerken?

urenregistratie software

Meest innovatieve online payroll software voor de payrollbranche, e-UUR. Met de inzet van e-UUR binnen uw organisatie zorgt u ervoor dat uw dagelijkse werkzaamheden omtrent payrollen wordt vergemakkelijkt.

 Digitaliseer uw processen

Met e-UUR kunt u al 100% digitaal al uw uren verwerken en kunt u eenvoudig uw inleners op hun eigen, unieke wijze bedienen. U voldoet altijd aan de wensen van uw klanten.

Ook volgt Akyla continu de trends in de uitzendbranche, zodat wij hier met de nieuwe features in e-UUR op in kunnen spelen. Zo is pasgeleden de e-UUR app compleet geredesigned, waardoor de app volledig aansluit op de portal.

Met behulp van de e-UUR App kunnen uw flexkrachten en opdrachtgevers eenvoudig uren, onkosten en verlof registeren en accorderen. U kunt eenvoudig notificaties sturen, zodat u altijd alle uren netjes op tijd binnen heeft!

 Meer tijd voor advies, beleid en de menselijke factor

Bent u veel tijd kwijt aan het handmatig invoeren of corrigeren? Met behulp van e-UUR bent u verzekerd van een waterdicht proces. Zo bent u geen tijd meer kwijt aan de handmatige correcties en kunt u zich focussen op advies, beleid en de menselijke factor.

Uw inleners en flexkrachten hebben beschikking over een eigen dashboard. Zij kunnen met behulp van het actieoverzicht zien welke taken zij nog moeten uitvoeren en ze kunnen in de stream zien wat de laatste gebeurtenissen zijn.

 Inzicht, overzicht en grip op uw processen

Door de inzet van e-UUR als uw payroll software kunt u zich eenvoudig focussen op uw core business! e-UUR maakt handmatig werk grotendeels overbodig en zorgt ervoor dat uw foutmarges flink worden gereduceerd.

Daarnaast kunt u eenvoudig rapportages draaien, zo heeft u altijd inzicht in en overzicht op uw processen.

Benieuwd wat e-UUR voor uw payroll organisatie kan betekenen?

line

Meest gebruikte payroll software modules in de payrollbranche

e-UUR biedt ook uw organisatie een breed scala aan mogelijkheden. We noemen er graag een paar!

Urenregistratie

De urenregistratie van e-UUR maakt het mogelijk om eenvoudig, snel en volledig(100%) digitaal uw uren te verwerken. Dit kan in uw eigen portal, maar uiteraard ook met de e-UUR app.

Digitaal op contract nemen

Alle handelingen voor de inschrijving worden digitaal gedaan. Van het invoeren van alle benodigde gegevens voor het contract tot het volledig rechtsgeldig digitaal ondertekenen van het contract.

Backoffice koppelingen

e-UUR is eenvoudig te koppelen met alle gangbare backoffice-pakketten.

Digitale handtekening

Dankzij de digitale handtekening in e-UUR kunnen u en uw flexkrachten altijd en overal een handtekening zetten op mobiel, tablet of desktop.

Onkosten digitaal declareren

Met het eenvoudige en snelle onkostenproces van e-UUR heeft u nooit meer een declaratie zonder bijlage.

Verlofregistratie

Continue een actueel inzicht in uw verlofregistratie. Zo heeft u als leverancier continue een actueel inzicht in uw verlofregistratie.

Cao-regels & Inlenersbeloning geautomatiseerd toepassen

Xplican maakt het toekennen van vergoedingen, zoals bijv. overwerkvergoedingen en toeslagen, een stuk eenvoudiger.

Urenimporttool

De urenimporttool maakt het mogelijk om onafhankelijk van de opmaak van het bestand met één druk op de knop alle uren en onkosten vanuit Excel, CSV of TXT-bestanden te importeren in e-UUR.

e-UUR App

Met de vernieuwde e-UUR app heeft u altijd en overal toegang tot uw omgeving.

line

Payroll software e-UUR

Payroll software e-UUR verwerkt maandelijks meer dan 85.000 urenbriefjes voor payroll organisaties en heeft zich in de payrollbranche dus zeker al bewezen.
Ook voor uw organisatie is e-UUR de juiste oplossing!

Schakel tussen u, uw flexwerkers en uw inleners

e-UUR ondersteunt het complete bedrijfsproces van uw payroll organisatie en is de schakel tussen u, uw payroll medewerkers en uw inleners. De software voldoet aan de speciale eisen van payroll organisaties: e-UUR biedt namelijk zelfredzaamheid. Er zijn voldoende controlemogelijkheden voor grote hoeveelheden gegevens, welke u zelf eenvoudig kunt verwerken. Daarnaast zorgt e-UUR voor interactie met inleners en payroll medewerkers.

Altijd voorbereid op de toekomst

e-UUR is al een gigant qua mogelijkheden, maar ontwikkelt nog continu door. De lijnen met de branche zijn kort, waardoor wij snel kunnen reageren op wensen van onze klanten. Zo hebben wij voor onze payroll klanten al enkele specifieke features ontwikkeld, waaronder een digitale handtekening, fasetelling en een cao-ontrafelaar. Het grootste voordeel van deze continue doorontwikkeling? Met payroll software e-UUR bent u altijd voorbereid op de toekomst!

urenregistratie software
line

Referenties uit de payrollbranche

Wat zeggen andere payrollers over e-UUR? U leest het hieronder.

Payroll software voor persoonality

Persoonality

Vol lof over Akyla

“Je kunt merken dat Akyla gewend is om met de flexmarkt om te gaan: medewerkers hebben ruime kennis van de materie en weten hoe je het plaatsen van mensen moet beheersen.” Lees meer » (more…)

.

Payroll software voor Mettom

Mettom

e-UUR: niet meer weg te denken

“e-UUR is een essentieel onderdeel van ons bedrijf geworden en is voor ons niet meer weg te denken uit de organisatie. We kunnen én willen niet meer zonder.”

Lees meer » (more…)

.

urenregistratie software Kolibrie

Kolibrie HRM voor Horeca

Met Akyla enorme stappen voorwaarts

“e-UUR is zo uitgebreid dat we vrijwel direct voor Akyla hebben gekozen. En Akyla is een betrouwbare partner gebleken, waarmee we verder kunnen groeien.”

Lees meer » (more…)

.


Benieuwd wat andere klanten over Akyla zeggen?

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl