line

Payroll software, meer grip op uw payrollprocessen.

urenregistratie software

Meest innovatieve online payroll software voor de payrollbranche, e-UUR. Met de inzet van e-UUR binnen uw organisatie zorgt u ervoor dat uw dagelijkse werkzaamheden omtrent payrollen wordt vergemakkelijkt.

 Payroll software op maat

Met e-UUR kunt u al 100% digitaal al uw uren verwerken en kunt u eenvoudig uw inleners op hun eigen, unieke wijze bedienen. U voldoet altijd aan de wensen van uw klanten.

Ook volgt Akyla continu de trends in de uitzendbranche, zodat wij hier met de nieuwe features in e-UUR op in kunnen spelen. Zo is pasgeleden de e-UUR app compleet geredesigned, waardoor de app volledig aansluit op de portal.

 Overzichtelijk dashboard

Maak gebruik van het moderne dashboard van e-UUR. Het dashboard is ontworpen met het gemak voor de gebruiker in het achterhoofd. Op het dashboard ziet u verschillende badges, tegels vanuit waar u uw meest gebruikte acties kunt uitvoeren.

Ook hebben uw inleners en flexkrachten beschikking over een eigen dashboard. Zij kunnen met behulp van het actieoverzicht zien welke taken zij nog moeten uitvoeren en ze kunnen in de stream zien wat de laatste gebeurtenissen zijn.

 Focus op uw core business

Door de inzet van e-UUR als uw payroll software kunt u zich eenvoudig focussen op uw core business! e-UUR maakt handmatig werk grotendeels overbodig en zorgt ervoor dat uw foutmarges flink worden gereduceerd.

Benieuwd wat e-UUR voor uw payroll organisatie kan betekenen?

line

Meest gebruikte payroll software modules in de payrollbranche

e-UUR biedt ook uw organisatie een breed scala aan mogelijkheden. We noemen er graag een paar!

Digitaal op contract nemen

Alle handelingen voor de inschrijving worden digitaal gedaan. Van het invoeren van de NAW-gegevens tot het invoeren van alle benodigde gegevens voor het contract, bijvoorbeeld startdatum en uurloon. Van het aanleveren van een geldig identiteitsbewijs tot het beantwoorden van voor u belangrijke vragen. Van het genereren van het arbeidscontract tot het volledig rechtsgeldig digitaal ondertekenen van dit contract.

Ontdek de digitale inschrijving van e-UUR

Payroll urenregistratie

e-UUR is de meest uitgebreide software voor online payrollen, ook voor uw payroll organisatie! Met e-UUR kunt u gewerkte uren van payroll medewerkers namelijk snel, eenvoudig en foutloos registreren en verwerken. Het proces in e-UUR kunt u precies zo inrichten als u dat wilt. Ook kunt u aan de specifieke wensen van uw inleners voldoen.

Urenregistratie payroll

Digitaal op contract nemen

Met de digitale inschrijving (inclusief identiteitscontrole en digitale handtekening) kunt u snel payroll medewerkers inschrijven en op contract nemen. Alle handelingen van de inschrijving worden digitaal gedaan, van het invoeren van de NAW-gegevens tot het genereren en ondertekenen van het contract.

Ontdek de digitale inschrijving.

Backoffice services

De backoffice services in e-UUR hebben wij speciaal voor payrollorganisaties ontwikkeld, om zo efficiency in hun administratie te realiseren. Uw bemiddelaars zien in e-UUR alleen hun eigen data, dus hun eigen payroll medewerkers, inleners en dossiers. Als payroller behoudt u het totaaloverzicht en ziet u de data van al uw bemiddelaars.

Ontdek de backoffice services in e-UUR

Innovatief! deze e-UUR modules maken werken met e-UUR payroll software nog efficienter!

line

Payroll software e-UUR

Payroll software e-UUR verwerkt maandelijks meer dan 85.000 urenbriefjes voor payroll organisaties en heeft zich in de payrollbranche dus zeker al bewezen.
Ook voor uw organisatie is e-UUR de juiste oplossing!

Schakel tussen u, uw flexwerkers en uw inleners

e-UUR ondersteunt het complete bedrijfsproces van uw payroll organisatie en is de schakel tussen u, uw payroll medewerkers en uw inleners. De software voldoet aan de speciale eisen van payroll organisaties: e-UUR biedt namelijk zelfredzaamheid. Er zijn voldoende controlemogelijkheden voor grote hoeveelheden gegevens, welke u zelf eenvoudig kunt verwerken. Daarnaast zorgt e-UUR voor interactie met inleners en payroll medewerkers.

Altijd voorbereid op de toekomst

e-UUR is al een gigant qua mogelijkheden, maar ontwikkelt nog continu door. De lijnen met de branche zijn kort, waardoor wij snel kunnen reageren op wensen van onze klanten. Zo hebben wij voor onze payroll klanten al enkele specifieke features ontwikkeld, waaronder een digitale handtekening, fasetelling en een cao-ontrafelaar. Het grootste voordeel van deze continue doorontwikkeling? Met payroll software e-UUR bent u altijd voorbereid op de toekomst!

urenregistratie software
line

Referenties uit de payrollbranche

Wat zeggen andere payrollers over e-UUR? U leest het hieronder.

Payroll software voor persoonality

Persoonality

Vol lof over Akyla

“Je kunt merken dat Akyla gewend is om met de flexmarkt om te gaan: medewerkers hebben ruime kennis van de materie en weten hoe je het plaatsen van mensen moet beheersen.” Lees meer » (more…)

.

Payroll software voor Mettom

Mettom

e-UUR: niet meer weg te denken

“e-UUR is een essentieel onderdeel van ons bedrijf geworden en is voor ons niet meer weg te denken uit de organisatie. We kunnen én willen niet meer zonder.”

Lees meer » (more…)

.

urenregistratie software Kolibrie

Kolibrie HRM voor Horeca

Met Akyla enorme stappen voorwaarts

“e-UUR is zo uitgebreid dat we vrijwel direct voor Akyla hebben gekozen. En Akyla is een betrouwbare partner gebleken, waarmee we verder kunnen groeien.”

Lees meer » (more…)

.


Benieuwd wat andere klanten over Akyla zeggen?

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl