Met de digitale inschrijving (inclusief identiteitscontrole en digitale ondertekening) kunt u snel flexkrachten, zzp’ers of eigen medewerkers inschrijven en op contract nemen. De inschrijving zorgt ervoor dat zij in slechts enkele stappen worden aangemeld.

Digitaal op contract nemen

Alle handelingen voor de inschrijving worden digitaal gedaan. Van het invoeren van de NAW-gegevens tot het invoeren van alle benodigde gegevens voor het contract, bijvoorbeeld startdatum en uurloon. Van het aanleveren van een geldig identiteitsbewijs tot het beantwoorden van voor u belangrijke vragen. Van het genereren van het arbeidscontract tot het volledig rechtsgeldig digitaal ondertekenen van dit contract. U bepaalt zelf hoe uw inschrijvingen er precies uitzien en welke vragen de flexkracht, zzp’er of medewerker die u op contract wilt nemen voor u moet beantwoorden. Wij richten uw gewenste, unieke proces flexibel voor u in.

digitaal op contract nemen
digitale inschrijving

Digitale identiteitscontrole in e-UUR

De online inschrijving bevat onder meer een identiteitscontrole. Wanneer een scan van een identiteitsbewijs (in PDF) wordt geüpload, checkt e-UUR dit ID-bewijs op echtheid, of het document niet verlopen is en of de flexkracht met dit document in Nederland mag werken. Dossiers van uw flexkrachten voldoen hiermee altijd aan wet- en regelgeving, waardoor u de kwaliteit en zekerheid kunt leveren die uw inleners van u verwachten. Bovendien voorkomt u hiermee hoge boetes, die de arbeidsinspectie uitdeelt aan organisaties die van hun werknemers geen compleet personeelsdossier kunnen overleggen.

Akkoord voor loonheffingskorting via e-UUR

En om uw administratieve lasten nog verder te verlichten, kunt u ook het akkoord voor de loonheffingskorting via e-UUR verkrijgen. U hoeft dan niet meer het ‘Model opgaaf gegevens voor de loonheffingen’ te versturen. In de inschrijving kunnen flexkrachten in een drop-down aangeven of zij wel of niet willen dat u de loonheffingskorting voor hen toepast. Indien het antwoord hierop ‘ja’ is, geven ze in een kalendertje aan per welke datum ze willen dat de loonheffingskorting wordt toegepast. Deze twee gegevens worden aan het einde van de inschrijving in het arbeidscontract meegenomen. Met het digitaal ondertekenen van het contract, tekent de flexkracht ook voor de loonheffingskorting.

digitaal op contract nemen

Interessante artikelen

blog header 3

Foutloos de inlenersbeloning ondersteunen

Sinds 30 maart vorig jaar bent u verplicht om al vanaf de eerste werkdag van een flexkracht de inlenersbeloning toe te passen. Kent u de cao’s van al uw inleners op uw duimpje? En hoeveel tijd kost het u iedere keer weer om op de hoogte te blijven van wijzigingen en nieuwe interpretaties?

blog header 5

Privacy in de flexbranche, een hot topic

Privacy en bescherming van persoonsgegevens zijn in verschillende wettelijke regelingen vastgelegd. De belangrijkste en meest bekende is de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) is de instantie die namens de overheid toeziet op een juiste naleving van deze regels.

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl