Wij werken er met veel enthousiasme aan om flexportal e-UUR nog beter, mooier en completer te maken. Vandaar dat wij in iedere release nieuwe functionaliteiten, maar ook verbeteringen meenemen. Bent u benieuwd wat er nieuw is? Bekijk dan hieronder onze laatst gereleasete features.

Wilt u voortaan op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

e-UUR nieuwe features
August 9, 2016
Inleners inschrijven

Per direct is het voor u en uw bemiddelaars mogelijk om in e-UUR ook relaties (inleners) in te schrijven. Het complete proces voor de inschrijving kan digitaal worden gedaan, van het invoeren van alle gegevens (Kvk-nummer, gegevens van tekenbevoegden en contactpersonen, SEPA-gegevens en adresgegevens) tot het rechtsgeldig ondertekenen van de inleenovereenkomst met de digitale handtekening.

February 23, 2016
Fasetelling in e-UUR

Aan de hand van het aantal gewerkte weken en de contracten van de flexkracht houdt e-UUR  bij in welke contractfase van de uitzend-CAO (ABU of NBBU) de flexwerker zit. En natuurlijk worden er ook signaleringen gegeven als een contract (bijna) afloopt of een fase (bijna) eindigt. Ontdek meer over de fasetelling!

rightbimg
zz1
February 18, 2016
Urenverwerking volgens cao

Nieuw in e-UUR: online cao-ontrafeling! Onze online cao-ontrafelaar automatiseert het toekennen van onkostenvergoedingen en toeslagen aan uw (flex)medewerkers. Tijdens het registreren van gewerkte uren in e-UUR past de module cao-ontrafelaar automatisch cao-regels en dus ook de juiste vergoedingen en toeslagen toe.

February 16, 2016
Verbeteringen aan de badges

De badges in e-UUR zijn gebruiksvriendelijker gemaakt. Voorheen moesten gebruikers op een specifieke plek in een badge klikken om deze te kunnen openen, nu is de hele badge klikbaar. Wanneer gebruikers met hun muis over een badge gaan, verschijnt er bovendien een kleine uitleg over wat die bepaalde badge doet. Verder lichten badges die klikbaar zijn op wanneer gebruikers er met hun muis overheen gaan.

zz9
leftbimg
February 16, 2016
Nieuwe badge ‘Lopende plaatsingen’

Uw inleners vinden een nieuwe badge op hun dashboard, namelijk ‘Lopende plaatsingen’. Wanneer zij op deze badge klikken, krijgen ze een realtime overzicht van al hun actieve plaatsingen. Zo kunnen uw inleners altijd precies zien wie er op dit moment bij hen werken.

February 16, 2016
Nachtoverschrijding op urenregels

Het is mogelijk om een eindtijd in te vullen die na middernacht ligt, bijvoorbeeld wanneer er gewerkt is van donderdag 21.00 uur tot vrijdag 02.00 uur. Voorheen moesten dit soorten uren op twee regels geschreven worden; ging het om een werktijd van zondag 21.00 uur tot maandag 02.00 uur, dan moest er zelfs op twee urenbriefjes geschreven worden.

zz7
zz3
February 16, 2016
Margefacturatie, deel 2

De margefactuur wordt door e-UUR op basis van geschreven urenbriefjes berekent. De margefactuur kunt u daarna direct in e-UUR aan uw bemiddelaar aanbieden. Uw bemiddelaar dient de factuur vervolgens aan te vullen met onder meer een factuurnummer en een factuurdatum en biedt deze als factuur aan door op ‘Goedkeuren’ te klikken.

February 16, 2016
Margefacturatie, deel 1

e-UUR verwerkt nu ook margefactuur gerelateerde informatie, zoals bruto uurloon, tarief en sector. e-UUR berekent vervolgens aan de hand van prijsafspraken en omrekenfactoren wat de marge is die uw bemiddelaar aan u mag factureren. De omrekenfactor bestaat uit twee delen, namelijk het contracttype (bijvoorbeeld fase A, B of C) en de componentsoort (denk aan normale uren, overuren en toeslaguren).

rightbimg
zz9
December 1, 2015
De app: nog gebruiksvriendelijker

Als een flexkracht maar één plaatsing heeft, wordt deze plaatsing bij het schrijven van uren automatisch geselecteerd. Ook is het zo dat wanneer de gebruiker een periode selecteert, er automatisch een urenbriefje wordt aangemaakt. Verder staan de belangrijkste acties, zoals aanbieden of goedkeuren, nu standaard onderaan de pagina.

December 1, 2015
Ontwikkeling REST API

Met een API kan een computer communiceren met een applicatie, in dit geval met e-UUR. Het grootste voordeel voor u als onze klant, is dat e-UUR dankzij de API veel gemakkelijker te koppelen is met andere software; welke software u maar wilt! Informatie (in software-termen: resources) is dankzij de API sneller en gemakkelijker uit te wisselen.

zz1
line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl
Demo aanvragen