Een veilig en waterdicht proces

 Een rechtsgeldige digitale handtekening

 Procesoptimalisatie en -versnelling

 Eenvoudig documenten ondertekenen

Met de digitale handtekening in e-UUR kunnen onder meer contracten van flexkrachten, inleenovereenkomsten, fase-overeenkomsten en bruikleenovereenkomsten volledig rechtsgeldig digitaal ondertekend worden. De handtekening voldoet aan alle eisen zoals die zijn vastgesteld in richtlijnen van het Europese Parlement.

Rechtsgeldige digitale handtekening

Veel documenten die u als uitzender of payroller met regelmaat gebruikt, dienen voorzien te zijn van een rechtsgeldige handtekening. e-UUR biedt een uitstekende oplossing: een digitale handtekening tool waarmee volledig rechtsgeldig digitaal ondertekend kan worden. De handtekening is in e-UUR geïntegreerd in het digitale dossier en de digitale inschrijving. Per type document kunt u instellen wie er moet ondertekenen, bijvoorbeeld alleen de flexkracht of zowel de flexkracht als u als leverancier. Door een online handtekening te maken heeft u altijd zekerheid over de identiteit van de ondertekenaar. Ook is het altijd zichtbaar wanneer al ondertekende documenten (onterecht) gewijzigd worden. De geavanceerde digitale handtekening in e-UUR is ook onder eIDAS rechtsgeldig.

Button-digi-hand-actie-vereist

urenregistratie software

Eisen aan rechtsgeldigheid digitale handtekening

Een geavanceerde elektronische handtekening kent vier eisen, e-UUR voldoet aan alle vier de eisen.

De handtekening in e-UUR (gezet door een flexkracht, inlener of bemiddelaar) is volgens de Wet Elektronische Handtekening een geavanceerde handtekening. Aan een dergelijke handtekening worden vier eisen gesteld. Aan deze eisen moet worden voldaan om de handtekening rechtsgeldig te laten zijn. e-UUR voldoet aan alle vier de eisen. Wij leggen graag uit hoe en waarom de door een flexkracht, inlener of bemiddelaar gezette handtekening rechtsgeldig is.

Ontdek de 4 eisen waaraan een digitale handtekening moet voldoen.

Digitale handtekening: Van papier… Naar digitaal!

Met de komst van de digitale handtekening hoeft u geen fysieke handtekening meer te zetten. Uw flexkracht ontvangt een e-mail met daarin de mededeling dat er een document klaarstaat om online digitaal te ondertekenen. Vervolgens logt hij in e-UUR in en klikt hij op het te ondertekenen document, waarna hij door middel van sms-TAN-code ondertekent. U als leverancier kunt direct in e-UUR ondertekenen en hoeft geen sms-TAN-code te gebruiken. Op het dashboard in e-UUR, dat direct na inloggen in e-UUR verschijnt, ziet u de badge ‘Digitaal ondertekenen’ staan, van waaruit uw proces van ondertekening wordt gestart. Nieuw in e-UUR is dat u ook direct vanuit uw e-mail kunt ondertekenen. Dit zorgt ervoor dat contracten snel, rechtsgeldig en volledig digitaal ondertekend kunnen worden.

Digitale handtekening

Download de whitepaper digitale handtekening!  

Vul de onderstaande informatie in om de digitale handtekening productsheet te downloaden.

Logo e-UUR

Relevante artikelen

digitale handtekening

Drie digitale handtekeningen, maar wat is precies het verschil?

Wij vertellen iedereen graag waarom wij zo enthousiast zijn over digitaal ondertekenen. Wat is dat nu precies, een digitale handtekening? Nou, een elektronische variant van een handgeschreven handtekening. Maar, er zijn verschillende ‘smaakjes’.

Blog banner

Bent u klaar voor de ingevoerde meldplicht datalekken?

Als uitzend-, payroll- of detacheringsorganisatie verwerkt u grote hoeveelheden persoonsgegevens. Sinds 1 januari is de meldplicht datalekken in werking getreden en is de boetebevoegdheid aanzienlijk uitgebreid. Wat houdt dit in en hoe dient u hier mee om te gaan?

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl