Een veilig en waterdicht proces

 Een rechtsgeldige digitale handtekening

 Procesoptimalisatie en -versnelling

 Eenvoudig documenten ondertekenen

Met de digitale handtekening in e-UUR kunnen onder meer contracten van flexkrachten, inleenovereenkomsten, fase-overeenkomsten en bruikleenovereenkomsten volledig rechtsgeldig digitaal ondertekend worden. De handtekening voldoet aan alle eisen zoals die zijn vastgesteld in richtlijnen van het Europese Parlement.

Altijd en overal eenvoudig digitaal ondertekenen

Veel documenten die u als uitzender of payroller met regelmaat gebruikt, dienen voorzien te zijn van een rechtsgeldige handtekening. Dankzij de digitale handtekening in e-UUR kunnen u en uw flexkrachten altijd en overal een handtekening zetten op mobiel, tablet of desktop. Deze handtekeningen zijn uiteraard rechtsgeldig onder de eIDAS rechtsgeldig.

Button-digi-hand-actie-vereist

urenregistratie software

Altijd inzicht in een waterdicht proces

Het is belangrijk dat bij alle contracten het proces gecontroleerd en gewaarborgd wordt, zodat de juiste persoon het document ondertekend. Een geavanceerde digitale handtekening zorgt ervoor dat elke stap wordt gecontroleerd, zodat u het uiteindelijke resultaat, een digitaal ondertekend contract of overeenkomst, met daarbij alle gegevens om te zien wanneer wie wat getekend heeft.
Het voordeel voor u en uw medewerkers is dat u eenvoudig kunt zien wie wanneer getekend heeft. Dankzij dit proces worden uw documenten snel en eenvoudig rechtsgeldig getekend.

Ontdek de 4 eisen waaraan een digitale handtekening moet voldoen.

Nooit meer nabellen of herinneren!

Naast e-mail- en sms-notificaties kunt u in e-UUR ook push-berichten ter herinnering sturen. Deze notificaties zorgen ervoor dat de openstaande  contracten en overeenkomsten, die nog niet getekend zijn, gegarandeerd op tijd binnen zijn.

Digitale handtekening

Download de whitepaper digitale handtekening!  

Vul de onderstaande informatie in om de digitale handtekening productsheet te downloaden.

Logo e-UUR
line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl