In het digitale dossier kunt u alle benodigde documenten – denk aan contracten of loonstroken (flexkracht) of inleenovereenkomsten (inlener) – inzien, beheren en delen.

Digitaal dossier: verzamelplek voor documenten

Het digitale dossier is in e-UUR een verzamelplek voor alle documenten die relevant zijn voor flexkrachten, inleners en u als leverancier. In het dossier verwerkt u onder meer loonstroken, facturen, identiteitsbewijzen en ondertekende arbeidscontracten.

Digitaal dossier

Nieuwe e-uur interface formulieren

Documenten inzien, toevoegen en delen

Met het digitaal dossier heeft u altijd controle over wie welke documenten mag inzien, toevoegen of delen. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat paspoorten van flexkrachten inzichtelijk zijn voor zowel de flexkracht als ook voor de inlener. Ook de verschillende typen documenten kunt u naar eigen wens invoeren en beheren.

Uw wensen en eisen in het digitaal dossier

Wilt u dat op alle identiteitsbewijzen automatisch een identiteitscontrole wordt uitgevoerd? Wilt u dat alle arbeidscontracten digitaal ondertekend moeten worden? Deze (en meer) eis kunt u in e-UUR instellen. Kiest u bij bepaalde documenten voor een vervaldatum, dan geldt e-UUR als een ondersteunend middel. Zodra een document dreigt te verlopen, wordt u hier namelijk op geattendeerd.

Digitaal dossier

Interessante artikelen

blog header

E-dienstverlening, doet u al mee?

Je ziet het steeds vaker: uitzend- en payrollbureaus die sterk inzetten op e-dienstverlening, zowel richting klanten als richting flexkrachten. En dat vinden wij eigenlijk heel logisch. Inloop is namelijk wel goed voor het persoonlijke contact met uw flexkrachten, dat zeker, maar het kost ook erg veel tijd.

blog header 3

Zzp’ers en de nieuwe wet

Op 1 januari 2016 gaat hoogstwaarschijnlijk de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties in, een wet die schijnconstructies moet tegengaan. Wij zochten alvast uit wat de gevolgen van deze nieuwe wetgeving voor uitzenders zullen zijn. Werkt u met zzp’en en bent u al op de hoogte?

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl