line

Software voor detachering!

De belangrijkste voordelen voor uw detacheringsbureau

Detachering software op maat

e-UUR detachering software is zó flexibel dat u al uw inleners op hun eigen, unieke wijze kunt bedienen. U voldoet zo altijd aan de wensen van uw klanten.

 Unieke workflows

Door in e-UUR uw workflows juist in te richten, voert u de dagelijkse processen in uw organisatie feilloos en efficiënt uit.

 Meest uitgebreide portal

Akyla volgt continu de trends in uw branche, zodat wij hier met nieuwe features in e-UUR op in kunnen spelen.

urenregistratie software

Benieuwd wat e-UUR voor uw organisatie kan betekenen?

line

Unieke features voor detachering.

e-UUR biedt ook uw organisatie een breed scala aan mogelijkheden. We noemen er graag een paar!

Urenregistratie detachering

e-UUR is de meest uitgebreide software voor online detacheren, ook voor uw detacheringsbedrijf! Met e-UUR kunt u gewerkte uren van gedetacheerden namelijk snel, eenvoudig en foutloos registreren. Het proces in e-UUR kunt u precies zo inrichten als u wilt. Ook kunt u aan de specifieke wensen van uw inleners voldoen.

Lees meer

Digitaal inschrijven

Met de digitale inschrijving in e-UUR (inclusief identiteitscontrole en digitale handtekening) kunt u snel gedetacheerden bij uw organisatie inschrijven. Alle handelingen van de inschrijving worden digitaal gedaan, van het invoeren van de NAW-gegevens tot het genereren en ondertekenen van het contract.

Lees meer

Digitaal dossier

In e-UUR kunt u alle documenten die relevant zijn voor uitzendkrachten, inleners en uzelf verzamelen in het digitale dossier. Denk aan loonstroken, facturen, identiteitsbewijzen en arbeidscontracten. U bepaalt zelf wie welke documenten mag inzien, toevoegen of delen. Ook de verschillende typen documenten kunt u naar eigen wens invoeren en beheren.

Lees meer

Reserveringen

In e-UUR kunnen gedetacheerden ook verlofuren schrijven. U, maar ook uw gedetacheerde medewerkers, hebben in e-UUR zo inzicht in lopende, goedgekeurde en afgekeurde aanvragen. Het automatiseren van deze verlof- en vakantieuren bespaart u tijd en zorgt voor een complete administratie. Gedetacheerden kunnen hun reserveringen ook in de e-UUR-app bekijken.

Lees meer

line

e-UUR, software voor detachering

Steeds meer detacheringsbureaus kiezen voor dé flexportal voor online detacheren, e-UUR.

Schakel tussen u, uw flexwerkers en uw inleners

e-UUR ondersteunt het complete bedrijfsproces van uw detacheringsbedrijf en is de schakel tussen u, uw gedetacheerden en uw inleners. e-UUR biedt selfservice, er zijn voldoende controlemogelijkheden voor grote hoeveelheden gegevens en e-UUR zorgt voor interactie met inleners en gedetacheerden.

Overzicht voor u

Als detacheringsbedrijf houdt u met e-UUR altijd het overzicht. Zo ziet u bijvoorbeeld direct wie zijn uren nog niet geschreven heeft en welke inleners nog niet hebben goed- of afgekeurd. Vanuit een handig overzicht kunt u dit proces eenvoudig monitoren. Verder kunt u in e-UUR alle goedgekeurde uren controleren en verwerken voor verloning. U heeft zo altijd inzicht in uurtotalen en omzet.

Inzicht voor uw inleners

Met e-UUR kunt u precies aan de wensen van uw inleners voldoen. Wanneer uw gedetacheerden voor een project aan de slag gaan, registreren zij hun uren in e-UUR. Maar ook de inlener heeft toegang tot e-UUR, namelijk om uren goed of af te keuren. e-UUR verstuurt automatisch e-mailnotificaties naar uw inleners, zodat zij direct na het indienen van uren via de e-mail kunnen goed- of afkeuren.

Gemak voor uw gedetacheerden

In e-UUR kunt u plaatsingen en projecten aanmaken; dit is de basis van de urenregistratie. Door urensoorten aan die projecten toe te kennen (denk aan normale – of overuren) kunnen voor ieder project op een unieke manier uren worden geschreven. Uw gedetacheerden doen dit snel en gemakkelijk op hun computer of via de e-UUR-app.

urenregistratie software
line

Benieuwd wat andere detacheerders over e-UUR zeggen?

Campus Detachering

“Workflowmanagement, actieve alerts, maatwerkmogelijkheden: Dankzij e-UUR kunnen wij optimaal inspelen op de wensen van klantgroepen, maar ook van specifieke klanten. Juist daarom is het een fijn pakket om mee te werken. Akyla kennen wij daarbij als een flexibele, klantgerichte, informele sparringpartner die wanneer dat nodig is snel schakelt.”

Martin Hop, manager bij Campus Detachering

.

Benieuwd wat andere organisaties over Akyla zeggen?

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl