✔  u bespaart tijd

✔  uw kwaliteit gaat omhoog

✔  inlonersbeloning juist toepassen

Urenverwerking volgens cao lastig?
Niet met de cao-ontrafelaar van Akyla!

Nooit meer handmatig de cao-regelgeving controleren

Gemakkelijk van geschreven uren naar ontrafelde urenbriefjes? Xplican zorgt ervoor dat u, uw werk sneller en foutloos uit kunt voeren. Hierdoor bespaard u tijd en behoren fouten die gemaakt worden door het handmatig verwerken en controleren van de cao-regelgeving tot de verleden tijd.
Met Xplican zult u de verschillende cao’s altijd op de juiste manier naleven.

Benieuwd naar de top tien meest gemaakte cao-overtredingen? U ondekt het hier!

xplican cao ontrafelaar
urenregistratie software

Ervaar de effectiviteit van Xplican

Xplican biedt u de mogelijkheid om uw gewerkte uren eenvoudig te ontrafelen op basis van de door u geïnterpreteerde cao-regelgeving. Zo worden al uw gewerkte uren zo optimaal mogelijk ontrafeld.

“Het Xplican en e-UUR platform realiseert een enorme tijdwinst. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze inlenende bedrijven.”

Foutloos en volledig geautomatiseerd de inleners-cao ondersteunen

Met de drag-and-drop-editor van Xplican kunt u gemakkelijk zelf uw cao’s inrichten. Het grote voordeel van Xplican is dat u zelf per cao een apart profiel kunt aanmaken, waardoor uw cao-ontrafeling eenvoudig beheersbaar blijft. Zo kunt u per profiel de verschillende uitzonderingen en inlenerspecifieke afspraken opnemen, zodat u nooit meer een inlenerspecifieke afspraak zult vergeten.

cao profiel samenstellen
inlenersbeloning

Eenvoudig een groot gedeelte van de inlenersbeloning toepassen

In Xplican kunt u eenvoudig de onkostendeclaraties en de verschillende toeslagen van de inlenersbeloning inrichten. Binnenkort is het ook mogelijk om de Atv/Adv-dagen in te richten. Zo zal u cao-ontrafeling altijd volledig voldoen aan de inlenersbeloning en kunt u foutloos en volledig geautomatiseerd de inlener-cao’s ondersteunen.

Wilt u meer weten over Xplican?

Relevante blogs

Recente blogs en branche nieuws

meldplicht datalekken

Foutloos de inlenersbeloning ondersteunen

Sinds 30 maart vorig jaar bent u verplicht om al vanaf de eerste werkdag van een flexkracht de inlenersbeloning toe te passen. Kent u de cao’s van al uw inleners op uw duimpje? En hoeveel tijd kost het u iedere keer weer om op de hoogte te blijven van wijzigingen en nieuwe interpretaties?

business blog

Privacy in de flexbranche, een hot topic

Privacy en bescherming van persoonsgegevens zijn in verschillende wettelijke regelingen vastgelegd. De belangrijkste en meest bekende is de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) is de instantie die namens de overheid toeziet op een juiste naleving van deze regels.

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl