✔  u bespaart tijd

✔  uw kwaliteit gaat omhoog

✔  inlonersbeloning juist toepassen

✔  er zijn koppelingen mogelijk

Urenverwerking volgens cao lastig? Niet met de cao-ontrafelaar van Akyla! Onze online cao-ontrafelaar Xplican kan worden ingezet als separaat product, maar kan ook geïntegreerd worden in e-UUR. Tijdens het schrijven van uren past de cao-ontrafelaar voor iedere flexkracht automatisch cao-regels en dus ook de juiste vergoedingen en toeslagen toe.

Cao’s juist naleven

Met de feature cao-ontrafeling in e-UUR is het handmatig controleren van urenbriefjes op cao-regelgeving verleden tijd. De cao-ontrafelaar zorgt er dus voor dat u uw werk veel sneller uit kunt voeren. Daarbij zijn ook foutjes die door handwerk wellicht nog wel eens gemaakt worden, verleden tijd. U leeft de cao’s altijd op de juiste manier na.

Benieuwd naar de top tien meest gemaakte cao-overtredingen? U ondekt het hier!

xplican cao ontrafelaar
gewerkte uren verwerken volgens cao regels

Inlenerspecifieke afspraken nakomen

Vrijwel al uw inleners kennen waarschijnlijk wel één of meer uitzonderingen op hun cao’s. Dankzij de cao-ontrafelaar heeft u bij iedere inlener altijd de juiste cao te pakken. U kunt bovendien uitzonderingen in de ontrafeling meenemen, zodat u altijd uw klantspecifieke afspraken na kunt komen. Ook wanneer een collega met veel kennis van zaken op vakantie is. e-UUR automatiseert het allemaal voor u.

Uw cao-ontrafelaar inrichten

Uw cao’s kunt in de cao-ontrafelaar gemakkelijk zelf inrichten, namelijk met een drag-and-drop-editor. Per cao maakt u een apart profiel aan, zodat u ook eventuele uitzonderingen op cao’s en inlenerspecifieke afspraken op kunt nemen. Ieder cao-profiel kunt u op deze manier precies naar uw wensen inrichten.

cao profiel samenstellen

Relevante blogs

Recente blogs en branche nieuws

meldplicht datalekken

Foutloos de inlenersbeloning ondersteunen

Sinds 30 maart vorig jaar bent u verplicht om al vanaf de eerste werkdag van een flexkracht de inlenersbeloning toe te passen. Kent u de cao’s van al uw inleners op uw duimpje? En hoeveel tijd kost het u iedere keer weer om op de hoogte te blijven van wijzigingen en nieuwe interpretaties?

business blog

Privacy in de flexbranche, een hot topic

Privacy en bescherming van persoonsgegevens zijn in verschillende wettelijke regelingen vastgelegd. De belangrijkste en meest bekende is de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) is de instantie die namens de overheid toeziet op een juiste naleving van deze regels.

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl