Met onze backoffice services worden zowel payrollers als hun bemiddelaars ontzorgd.

Backoffice services in e-UUR

Met de backoffice services in e-UUR wordt efficiency in uw administratie gerealiseerd. Uw bemiddelaar kan e-UUR in zijn eigen huisstijl zien en ziet verder alleen zijn eigen data, namelijk zíjn flexkrachten en inleners, die hij indien u dat wenst ook zelf aan kan maken. Ook ziet hij alleen zijn eigen dossiers en inschrijvingen.

Het totaaloverzicht? Dat houdt u!

Als payroller behoudt u het totaaloverzicht: u ziet de data van álle bemiddelaars, inleners en flexkrachten.

Bemiddelaarscontracten ondertekenen

Tevens kunnen bemiddelaars met een digitale handtekening uw bemiddelaarscontract ondertekenen, dat u via e-UUR aanlevert.

urenregistratie software

Interessante artikelen

header blog 6

Leer onze cao-ontrafelaar Xplican beter kennen!

Het is bijna een week geleden dat we ons nieuwe product Xplican hebben gelanceerd. Inmiddels hebben de eerste geïnteresseerden zich gemeld en staan er al enkele demo’s bij klanten en prospects gepland. We zijn blij en trots dat Xplican zo goed wordt ontvangen! Benieuwd?

business blog

Ontdek de e-UUR kennisbank

Het herstel op de arbeidsmarkt houdt aan. Zowel het aantal banen als het aantal vacatures nam de laatste twee kwartalen toe, zo blijkt uit cijfers van het CBS. Flexkrachten zijn daarbij vaak de voorhoede van herstel. Bedrijven hebben meer mensen nodig en het inhuren van flexkrachten is een goede oplossing.

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl