De portal & app voor uitzenders, payrollers en detacheerders

Wij bieden u de tools om het verschil te maken!

“Denkt u, als uitzender, payroller of detacheerder wel eens: Hoe kan ik eenvoudig en snel volledig digitaal mijn uren verwerken? Akyla kan u hierbij ondersteunen en adviseren!”

Met e-UUR kunt u gewerkte uren van flexwerkers eenvoudig, snel en foutloos registeren in de Cloud. e-UUR bestaat uit vele features welke continue worden doorontwikkeld. Op deze manier werkt u altijd met een up-to-date programma en beschikt u over de beste software voor de flexbranche.

Met behulp van de e-UUR urenregistratie software is het overtypen van urenbriefjes echt verleden tijd. e-UUR heeft koppelingen met alle gangbare verloningspakketten/backofficepakketten voor de uitzendbranche. Daarnaast is het accorderen van de urenbriefjes in e-UUR zeer eenvoudig. Uw inleners kunnen namelijk gemakkelijk vanuit de email urenbriefjes goedkeuren.

Een van de vele voordelen van de e-UUR urenregistratie software is dat de portal volledig aangepast kan worden naar uw wensen.

urenregistratie software
urenregistratie software

Eenvoudig en snel online uren registreren

e-UUR is de beste en meest innovatieve software voor de uitzendbranche. Het systeem bevat meer dan 200 verschillende manieren om 100% digitaal uw uren te registreren. Uiteraard kunt u deze eenvoudig instellen per klant.

Van urenregistratie tot digitaal dossier, van digitale inschrijving (op contract nemen) tot digitale handtekening en van reserveringen tot fasetelling: e-UUR is een gigant qua mogelijkheden en ontwikkelt continu door.

e-UUR is zó flexibel dat u al uw inleners op hun eigen, unieke wijze kunt bedienen. U voldoet zo altijd aan de wensen van uw klanten. U kunt het urenregistratie proces eenvoudig instellen per klant. En uw eigen dagelijkse processen? Die voert u feilloos en efficiënt uit door, samen met onze consultant, uw workflows in e-UUR optimaal in te richten.

Wilt u meer weten over het gemak van digitaal uw uren verwerken? Vraag dan nu een demo aan!

Uren importeren met één druk op de knop

Met e-UUR en de urenimporttool wordt het gemakkelijk om al uw urenbriefjes, ook wel werkbriefjes genoemd, te verwerken.
e-UUR zorgt er namelijk altijd voor dat u, uw urenbriefjes op tijd binnen heeft. In e-UUR kunt u eenvoudig zien welke urenbriefjes nog niet aangeboden zijn.

Daarnaast zijn er verschillende manieren om notificaties te versturen. Zo krijgt degene van wie actie wordt verwacht een notificatie. En krijgen de inleners een notificatie als er uren geaccordeerd moeten worden. Als een urenbriefje niet op tijd ingeleverd dreigt te worden, krijgt de flexkracht automatisch een herinnering. Dit proces is volledig geautomatiseerd in e-UUR.

Nieuwe e-uur interface formulieren
nieuwe interface urenregistratie software

Digitale verlofregistratie

Naast het registreren van uren is het tevens mogelijk om verlofsaldo’s bij te houden. Hierbij moet u denken aan het bijhouden van verlofuren en vakantiegeld.

In e-UUR bestaat de mogelijkheid om dit proces volledig te automatiseren. Zo hebt u altijd en overal een overzicht met daarin lopende, goedgekeurde of afgekeurde aanvragen.

Digitaal onkosten declareren

Onkosten declareren en bijhouden is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met de e-UUR app kunnen uw klanten en flexkrachten eenvoudig een foto van een bonnetje uploaden en deze als bijlage toevoegen aan een declaratie.

Het grote voordeel van een digitaal declaratieproces is dat u papieren bonnetjes niet meer hoeft te bewaren.

Automatisch urenbriefjes ontrafelen

Een van de nieuwste technieken in de flexbranche is het automatisch ontrafelen en verwerken van werk/urenbriefjes. Met Xplican kunt u eenvoudig al uw cao’s en inlenerbeloningen altijd op de juiste manier naleven.

Benieuwd naar hoe u foutloos de inlenersbeloning kunt ondersteunen? Of wilt u meer info over Xplican? Lees dan onze blog over Xplican.

Xplican-logo
iPhone e-UUR
e-UUR in the app stores

Al uw documenten digitaal

Met de urenregistratie software e-UUR kunt u snel en eenvoudig documenten digitaal laten ondertekenen. Denk hierbij aan onder andere arbeidscontracten en inleenovereenkomsten. De digitale handtekening is namelijk volledig rechtsgeldig. Zo kunt u veel tijd en postzegels besparen.

Al deze documenten worden bijgehouden in het digitale dossier van e-UUR. Zo kunt u altijd en overal gemakkelijk bij uw inleenovereenkomsten, arbeidscontracten, loonheffingsformulieren of facturen.

 

Flexkrachten digitaal op contract nemen

Met e-UUR is het tevens mogelijk om digitaal uw flexkrachten, ZZP’ers en medewerkers op contract te nemen.

Alle handelingen voor de inschrijving worden digitaal gedaan. Van het invoeren van de NAW-gegevens tot het invoeren van alle benodigde gegevens voor het contract, bijvoorbeeld startdatum en uurloon. Van het aanleveren van een geldig identiteitsbewijs tot het beantwoorden van voor u belangrijke vragen. Van het genereren van het arbeidscontract tot het volledig rechtsgeldig digitaal ondertekenen van dit contract.

Wilt u meer weten over onze urenregistratie software en digitaal op contract nemen?

Hoe begin ik?

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen?
Vraag een gratis online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Gemakkelijk te integreren met uw backoffice

Werkt u met een backoffice-pakket? De e-UUR urenregistratie software is gemakkelijk te koppelen alle gangbare backofficepakketten in de uitzendbranche. Meer info en voorbeelden kunt u gemakkelijk vinden op onze intregratie-pagina.

Koppelen met ander backoffice software
line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl