Eenvoudig en snel digitaal je uren verwerken?

De portal & app voor uitzenders,
payrollers en detacheerders

“Denk je, als uitzender, payroller of detacheerder wel eens: Hoe kan ik eenvoudig en snel volledig digitaal mijn uren verwerken? Akyla kan je hierbij ondersteunen en adviseren!”

Met e-UUR kun je gewerkte uren van flexwerkers eenvoudig, snel en foutloos registeren in de Cloud. e-UUR bestaat uit vele features welke continue worden doorontwikkeld. Op deze manier werk je altijd met een up-to-date programma en beschik je over de beste software voor de flexbranche.

Met behulp van de e-UUR urenregistratie software is het overtypen van urenbriefjes echt verleden tijd. e-UUR heeft koppelingen met alle gangbare verloningspakketten/backofficepakketten voor de uitzendbranche. Daarnaast is het accorderen van de urenbriefjes in e-UUR zeer eenvoudig. Je inleners kunnen namelijk gemakkelijk vanuit de email urenbriefjes goedkeuren.

Een van de vele voordelen van de e-UUR urenregistratie software is dat de portal volledig aangepast kan worden zoals je wenst.

Eenvoudig en snel online uren registreren

Eenvoudig en snel online uren registreren

e-UUR is de beste en meest innovatieve software voor de uitzendbranche. Het systeem bevat meer dan 200 verschillende manieren om 100% digitaal je uren te registreren. Uiteraard kun je deze eenvoudig instellen per klant.

Van urenregistratie tot digitaal dossier, van digitale inschrijving (op contract nemen) tot digitale handtekening en van reserveringen tot fasetelling: e-UUR is een gigant qua mogelijkheden en ontwikkelt continu door.

e-UUR is zó flexibel dat je al je inleners op hun eigen, unieke wijze kunt bedienen. Zo voldoe je altijd aan de wensen van je klanten. Je kunt het urenregistratie proces eenvoudig instellen per klant. En je eigen dagelijkse processen? Die voer je feilloos en efficiënt uit door, samen met onze consultant, je workflows in e-UUR optimaal in te richten.

Wil je meer weten over het gemak van digitaal je uren verwerken? Vraag dan nu een demo aan!

e-UUR urenregistratie software

Digitale verlofregistratie & onkosten declareren

Naast het registreren van uren is het tevens mogelijk om verlofsaldo’s bij te houden. Hierbij moet je denken aan het bijhouden van verlofuren en vakantiegeld.

In e-UUR bestaat de mogelijkheid om dit proces volledig te automatiseren. Zo heb je altijd en overal een overzicht met daarin lopende, goedgekeurde of afgekeurde aanvragen.

Onkosten declareren en bijhouden is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met de e-UUR app kunnen je klanten en flexkrachten eenvoudig een foto van een bonnetje uploaden en deze als bijlage toevoegen aan een declaratie.

Het grote voordeel van een digitaal declaratieproces is dat je papieren bonnetjes niet meer hoeft te bewaren.

Uren importeren met één druk op de knop

Met e-UUR en de urenimporttool wordt het gemakkelijk om al je urenbriefjes, ook wel werkbriefjes genoemd, te verwerken.
e-UUR zorgt er namelijk altijd voor dat je urenbriefjes op tijd binnen zijn. In e-UUR kun je eenvoudig zien welke urenbriefjes nog niet aangeboden zijn.

Daarnaast zijn er verschillende manieren om notificaties te versturen. Zo krijgt degene van wie actie wordt verwacht een notificatie. En krijgen de inleners een notificatie als er uren geaccordeerd moeten worden. Als een urenbriefje niet op tijd ingeleverd dreigt te worden, krijgt de flexkracht automatisch een herinnering. Dit proces is volledig geautomatiseerd in e-UUR.

Automatisch urenbriefjes ontrafelen

Een van de nieuwste technieken in de flexbranche is het automatisch ontrafelen en verwerken van werk/urenbriefjes. Met Xplican kun je eenvoudig al je cao’s en inlenerbeloningen altijd op de juiste manier naleven.

Benieuwd naar hoe je foutloos de inlenersbeloning kunt ondersteunen? Of wil je meer info over Xplican? Bekijk dan onze product tour.

Xplican logo

Al je documenten digitaal

Met de urenregistratie software e-UUR kun je snel en eenvoudig documenten digitaal laten ondertekenen. Denk hierbij aan onder andere arbeidscontracten en inleenovereenkomsten. De digitale handtekening is namelijk volledig rechtsgeldig. Zo kun je veel tijd en postzegels besparen.

Al deze documenten worden bijgehouden in het digitale dossier van e-UUR. Zo kun je altijd en overal gemakkelijk bij je inleenovereenkomsten, arbeidscontracten, loonheffingsformulieren of facturen.

Flexkrachten digitaal op contract nemen
Met e-UUR is het tevens mogelijk om digitaal je flexkrachten, ZZP’ers en medewerkers op contract te nemen.

Alle handelingen voor de inschrijving worden digitaal gedaan. Van het invoeren van de NAW-gegevens tot het invoeren van alle benodigde gegevens voor het contract, bijvoorbeeld startdatum en uurloon. Van het aanleveren van een geldig identiteitsbewijs tot het beantwoorden van voor u belangrijke vragen. Van het genereren van het arbeidscontract tot het volledig rechtsgeldig digitaal ondertekenen van dit contract.

Wilt u meer weten over onze urenregistratie software en digitaal op contract nemen?

e-uur app

Gemakkelijk te integreren met je backoffice

Werk je met een backoffice-pakket? De e-UUR urenregistratie software is gemakkelijk te koppelen alle gangbare backofficepakketten in de uitzendbranche. Meer info en voorbeelden kun je gemakkelijk vinden op onze integratie-pagina.

Koppelingen e-UUR

Alle functionaliteiten van e-UUR bekijken?

Alle functionaliteiten van e-UUR bekijken

Meer weten over de mogelijkheden van e-UUR? Vraag dan vrijblijvend een demo aan

Start nu met e-UUR

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!