Eenvoudig grip op je processen

100% digitaal uren verwerken met e-UUR

Met urenregistratiesoftware e-UUR is het op tijd binnenkrijgen van urenbriefjes nog nooit zo gemakkelijk geweest!

e-UUR kan daarbij geheel op je wensen en eisen worden aangepast. En naast uren kunnen ook onkosten, zoals reiskosten, en verlof- en vakantieuren worden geschreven. Zoveel flexibiliteit kent geen enkel ander pakket.

Doordat e-UUR zo flexibel is kun je al je klantspecifieke processen zelf inrichten, een echte meerwaarde voor jou en je klanten.

Met e-UUR maak je het verschil!

Akyla volgt namelijk de trends in je branche, zodat wij hier met nieuwe features in e-UUR op in kunnen spelen. e-UUR is daarbij zó flexibel dat je al je inleners op hun eigen, unieke wijze kunt bedienen. Je voldoet zo altijd aan de wensen van je klanten. En je eigen dagelijkse processen? Die voer je feilloos en efficiënt uit door, samen met onze consultant, je workflows in e-UUR optimaal in te richten.

start met digitaal werken

Digitaal dossier in e-UUR

In het digitale dossier in e-UUR kun je altijd documenten (denk aan loonstroken, arbeidscontracten, facturen, inleenovereenkomsten of loonheffingsformulieren) met de juiste mensen delen. Je bepaalt zelf wie welke rechten heeft en wie wat mag inzien.

Door gebruik te maken van het digitale dossier in e-UUR werk je veel efficiënter en heb je als organisatie veel sneller gegevens direct tot je beschikking.

e-UUR app
onboarding

Digitaal je flexkrachten op contract nemen

Met de digitale inschrijving in e-UUR kun je namelijk snel en gemakkelijk flexwerkers, zzp’ers of eigen medewerkers op contract nemen. Inclusief digitale identiteitscontrole, digitale handtekening op het arbeidscontract en ondertekening van het Model opgaaf gegevens voor de loonheffingen.

e-UUR urenregistratie software
Zie hoe onze klanten het verschil maken

Referenties uit de uitzend- en payrollbranche

Timing Logo

Innovatief interface platform vernieuwt urenregistratie uitzendbranche.

Het platform realiseert een enorme tijdwinst. Niet alleen voor Timing, maar ook bij de klanten en inlenende bedrijven van Timing.

Lees de Timing case

kolibrie logo

e-UUR, de ideale oplossing voor Kolibrie.

e-UUR is zo uitgebreid dat we vrijwel direct voor Akyla hebben gekozen. En Akyla is in de loop der tijd een betrouwbare partner gebleken, waarmee we verder kunnen doorontwikkelen en groeien.

Lees de Kolibrie case

Payroll Select is zeer tevreden over mogelijkheden e-UUR.

Samen met Akyla hebben we veel geïnvesteerd in het op maat maken van het pakket en nu hebben we iets dat ook echt van ons is. Zowel wij als onze medewerkers zijn erg tevreden.

Lees de Payroll Select case

Een aantal e-UUR features op een rij

Urenregistratie

De urenregistratie in e-UUR kent zeer veel verschillende procesvarianten en is de meest uitgebreide software voor online urenregistratie.

Digitaal dossier

Met e-UUR kun je alle benodigde documenten – denk aan arbeidscontracten, identiteitsbewijzen of loonstroken – online met je flexkrachten en/of inleners delen.

Urenimporttool

Met de urenimporttool kun je – onafhankelijk van de opmaak – uren en onkosten in e-UUR importeren. Urenbriefjes worden met de urenimporttool automatisch aangemaakt.

Op contract nemen

Met de onboardingmodule in e-UUR kun je snel en gemakkelijk (payroll)krachten, maar ook eigen medewerkers en zzp’ers inschrijven en op contract nemen.

Digitale handtekening

In e-UUR kun je gebruik maken van een eenvoudige digitale handtekening, waarmee je – volledig juridisch rechtsgeldig – documenten, zoals arbeidscontracten, kunt ondertekenen.

Backoffice services

Met de backoffice services in e-UUR worden zowel payrollbureaus (overall overzicht) als hun bemiddelaars (alleen inzicht in eigen data) digitaal ontzorgd.

Meer features van e-UUR bekijken?

Meer over de e-UUR features

De verschillende branches

e-UUR inzetbaar voor de flexbranche

Uitzendbranche

e-UUR is de meest innovatieve uitzendsoftware voor de uitzendbranche. Met de inzet van e-UUR binnen je uitzendbureau worden je dagelijkse werkzaamheden omtrent online uitzenden vergemakkelijkt.

Payrollbranche

e-UUR is dé online flexportal voor het efficiënt verwerken van gewerkte uren en het managen van je medewerkers.

Detachering

e-UUR detachering software is zó flexibel dat je al je inleners op hun eigen, unieke wijze kunt bedienen. Je voldoet zo altijd aan de wensen van je klanten.

e-UUR is gemakkelijk te integreren

Gebruik je al een ander softwaresysteem? Denk hierbij bijvoorbeeld aan backoffice-pakketten, planningspakketten, facturatie of business software. e-UUR koppelt gemakkelijk met andere pakketten. Hiernaast zie je een aantal van onze koppelingen. Staat je pakket er niet bij en wil je weten of wij dit pakket kunnen koppelen? Neem dan contact met ons op.

 

Bekijk hier onze koppelingen

Koppelingen e-UUR

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!