Portal & app

Hoe maak jij het verschil?

Uitzenders, payrollers en detacheerders maken het verschil door zich te kunnen focussen op hetgeen wat voor hun belangrijk is. Of dit nu het besparen van kosten is of het efficiënter werken. Met e-UUR creëer je meer tijd voor de dingen die er echt toe doen, zodat jij je opdrachtgevers en flexkrachten beter kunt bedienen.

e-UUR is zo flexibel dat je al je inleners op hun eigen unieke wijze kunt bedienen. Of het nu gaat om het registreren van gewerkte uren of het genereren van een arbeidscontract of het importeren van uren uit een kloksysteem. e-UUR biedt jou de mogelijkheden om altijd te voldoen aan de wensen van je klant.

Eenvoudig en snel digitaal je uren verwerken?

Met e-UUR kunnen je flexkrachten gewerkte uren eenvoudig, snel en foutloos registeren in je eigen portal en app.

Met behulp van de e-UUR urenregistratie software is het overtypen van urenbriefjes echt verleden tijd. e-UUR heeft koppelingen met alle gangbare verloningspakketten/backofficepakketten binnen de uitzendbranche. Daarnaast is het accorderen van de urenbriefjes in e-UUR zeer eenvoudig. Je inleners kunnen namelijk gemakkelijk vanuit de e-mail urenbriefjes goedkeuren.

Veel meer dan alleen uren registreren
Naast het schrijven van uren en onkosten is het ook mogelijk om en verlof- en vakantieuren bij te houden in e-UUR. Daarnaast beschikt e-UUR ook over een digitaal dossier en is het mogelijk om digitaal nieuwe flexkrachten te onboarden. Verder kun je met de importtool eenvoudig en onafhankelijk van de opmaak van je urenbestanden, met één druk op de knop alle uren en onkosten vanuit Excel, CSV of TXT-bestanden importeren in e-UUR.

Focus op deelgebied
We focussen ons bewust op een deelgebied binnen de branche. We maken dus niet zomaar specialistische oplossingen. We focussen bewust op de administratieve processen die jij met je inleners en flexkrachten uitvoert. We hebben dus geen font-end software of backoffice software. Uiteraard zijn alle pakketten wel te koppelen met e-UUR.
Dit maakt het mogelijk om de software altijd up-to-date te houden, zo beschik je als uitzenders of payroller altijd over de beste software voor de flexbranche.

altijd en overal

De e-UUR portal in je broekzak

Altijd en overal toegang tot je portal
Met de e-UUR app hebben je flexkrachten altijd en overal toegang tot jouw e-UUR omgeving. Flexkrachten hoeven je dus niet meer te bellen of te mailen als ze meer statusupdates willen. Ze kunnen namelijk zelf inloggen om de aangevraagde, lopende en/of afgekeurde aanvragen in te zien.

Alle uren, onkosten, contracten of documenten op tijd binnen
Zijn de uren nog niet ingevuld? Of moet een contract nog ondertekend worden? Dankzij de notificaties in e-UUR zijn je flexkrachten en opdrachtgevers direct op de hoogte. Zelfs het declareren van onkosten is zo eenvoudig als het maken van een foto.

Eenvoudig digitaal ondertekenen in de app
Wil je flexkrachten sneller laten starten? Wil je geen papieren contracten meer opsturen? De combinatie van de onboardingmodule en de e-UUR app zorgt ervoor dat je flexkrachten dezelfde middag, thuis op de bank, hun contract nog kunnen tekenen.

e-uur app
Koppelingen

Eenvoudig te integreren

Maak je al gebruik van een ander softwarepakket? Denk hierbij bijvoorbeeld aan backoffice-pakketten, planningspakketten, facturatie of business software. e-UUR koppelt gemakkelijk met andere pakketten. Kijk voor meer informatie op onze koppel-pagina.

e-UUR

De portal die je helpt het verschil te maken

e-UUR past zich flexibel aan, aan snel veranderende omgevingen. Zo kun je je blijven focussen op de dingen die er echt toe doen. Met behulp van e-UUR maak je het verschil. Benieuwd naar een aantal van de manieren waarop wij het verschil maken?

  • Overzichtelijk dashboard
  • Volledig zelfredzaam
  • Zeer veel flexibiliteit
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
  • Maak het verschil door je branding toe te passen
  • Snelle persoonlijke service
  • Altijd en overal online toegang

Hoe kan ik starten met e-UUR?

Wil je meer weten over e-UUR? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis online demo aan!

Heb je nog vragen over de kosten van e-UUR? Bekijk dan onze prijzen-pagina.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!