Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

Dit is wat e-UUR voor jóuw onderscheidende vermogen doet

Meer human touch

Als uitzender of payroller wil je jouw flexkrachten en inleners zo goed mogelijk bedienen. Met de manier waarop je dat doet – jouw human touch – maak je het verschil. e-UUR gaat je hierbij helpen, want met onze slimme software kun jij je beter focussen op de dingen die er écht toe doen. Grote delen van je administratie worden namelijk geautomatiseerd, wat simpelweg betekent dat jij hier geen tijd meer aan hoeft te besteden. Om het even concreet te maken, delen we twee voorbeelden. Dankzij de onboarding-module hoef je bijvoorbeeld geen contracten meer heen en weer te sturen, omdat je gewoon alles digitaal kunt doen – inclusief digitale handtekening. Dankzij de mobile app kunnen flexkrachten waar ze ook zijn hun gewerkte uren bij je indienen. Jouw tijdbesparing: wanneer een flexkracht toch zijn of haar uren niet op tijd heeft ingediend, zie je dat meteen. Een telefoontje of een WhatsAppje verder en de flexkracht kan het in de app nog snel even in orde maken. En over die app gesproken: er zijn nóg zes redenen waarom je deze zeker wil gebruiken.

Gemak, procesoptimalisatie en efficiëntie

Ook zorgt e-UUR voor gemak, procesoptimalisatie en efficiëntie – en dat allemaal in één portal. In de portal krijg je namelijk alle tools om écht het verschil te kunnen maken in jouw candidate en customer journey – van werving en selectie tot een digitaal dossier. Onze flexibele en uitgebreide oplossing is dus vele malen breder inzetbaar dan alleen voor het verwerken van uren en loonstroken. Het is dé plek waar je hele bedrijf bij elkaar komt en waar je met activiteiten next level kunt gaan.

Een goed doorgevoerde huisstijl

De website, je briefpapier, je social media-accounts… Er zijn veel plekken waar je de huisstijl van jouw uitzend- of payrollorganisatie nu al doorvoert. Wanneer je ook in je portal je huisstijl doorvoert, versterkt dit de identiteit van jouw organisatie en onderscheid je je direct van concullega’s. Het zorgt ook voor herkenbaarheid, geeft vertrouwen én je laat ermee zien dat jouw organisatie de zaken voor elkaar heeft. e-UUR wordt volledig in jouw huisstijl opgeleverd, op een voor jouw unieke URL.

Jouw onderscheidend vermogen uitvergroten?

Onze klanten onderscheiden zich met e-UUR al van hun concurrenten. Alle drie de punten die we hierboven beschrijven, ervaren zij dagelijks. Of zoals Direct Payrolling zegt: “Dankzij e-UUR (dat bij ons overigens Mijn DIRECT Payrolling heet) kunnen wij ons exact profileren hoe wij willen: als dé flexibele en klantgerichte payroller” Wil je zelf ervaren hoe je met e-UUR jouw onderscheidend vermogen flink kunt uitvergroten? Dan is een gratis demo jouw eerstvolgende stap – en je kunt ‘m hier aanvragen.

Lees ook

Flexkrachten onboarden in 5 min? 10 onmisbare features!

Onboarding Automation Checklist De tijd dat alles op papier werd...

Groeien of juist kosten besparen? Zo haal je het maximale uit je automatisering

Het is voor uitzendbureau door de krapte op de arbeidsmarkt...

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat

Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner...

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel. Op deze website vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.