Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

e-UUR inloggen en informatie

e-UUR is het midoffice platform voor de flexbranche. Het platform biedt uitzenders en payrollers een portaal waarop hun flexkrachten inloggen en hun uren kunnen registreren en/of documenten kunnen inzien. 

Ben je flexkracht en op zoek naar informatie over e-UUR? Vraag je werkgever!


Wil jij je uren controleren, een declaratie doorgeven of je vakantie aanvragen, maar weet je niet hoe dit werkt in e-UUR? Of ben je op zoek naar de inlogpagina van e-UUR? Neem dan contact op met je werkgever.

Wij kunnen je helaas niet helpen, we leveren alleen de software aan jouw werkgever.

Wat is e-UUR?

e-UUR is een online platform waarmee uitzenders en payrollers gemakkelijk en efficiënt de onboarding, urenregistratie, uren ontrafeling en andere processen in de midoffice kunnen automatiseren.

Met e-UUR kunnen gebruikers eenvoudig hun gewerkte uren bijhouden en deze koppelen aan inleners. e-UUR heeft koppelingen met backoffice systemen. Dit zorgt voor de juiste verloning van flexkrachten en facturatie aan klanten. 

Het platform is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en automatisering. Door het gebruik van e-UUR kunnen uitzenders hun administratieve taken verminderen en zich meer concentreren op hun core business. Het platform is geschikt voor grote en kleine flexbedrijven. 

Met e-UUR kunnen gebruikers hun bedrijfsprocessen stroomlijnen, tijd besparen en de productiviteit verhogen. Het platform biedt daarnaast uitstekende ondersteuning en service, zodat gebruikers altijd geholpen kunnen worden bij vragen of problemen. 

Wat regel je in e-UUR?

Onboarding

Neem flexkrachten én inleners volledig digitaal én rechtsgeldig op contract.

Urenregistratie

Urenregistratie via portal en app. Of importeer uren vanuit een bestand.

Tijd interpretatie (Xplican)

Ontrafel automatisch uren conform cao. Geschikt voor alle cao's en inlenersbeloning.

Workflow Automation

Bouw je eigen processen zoals ziekmeldingen, verlofaanvragen of materiaal uitgifte.

Engagement

Verbeter de klantbeleving en versterk de verbinding met flexkrachten.

Redeployment

Verhoog je doorplaatsingspercentage met de Redeployment module.

e-UUR: ruim 20 jaar een begrip in de flexbranche

e-UUR is al meer dan 20 jaar het platform voor flexbedrijven. e-UUR is gestart als een urenportaal waarin flexkrachten uren kunnen registreren. In de loop der jaren is e-UUR uitgebreid tot een volledig midoffice platform waarin je alles na de match regelt. Het onboarden van medewerkers, het genereren en digitaal ondertekenen van contracten tot urenregistratie en cao-ontrafeling zodat je de juiste toeslagen kunt berekenen. e-UUR is al 20 jaar een betrouwbaar platform voor meer dan 250+ flexbedrijven. 

0 K+
Gebruikers
0 +
Jaar branche ervaring
0 M+
Jaarlijkse urenverwerking
0 +
Partners

Voordelen e-UUR

Voor uitzendbedrijven kan e-UUR bijzonder interessant zijn omdat het platform speciaal is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van deze bedrijven. Zo biedt e-UUR bijvoorbeeld functies voor het beheer van uitzendkrachten, het bijhouden van gewerkte uren en het opstellen van facturen voor opdrachtgevers. Hier zijn enkele redenen waarom uitzendbedrijven e-UUR zouden moeten overwegen:

Kortom, e-UUR biedt uitzendbedrijven een efficiënte en geautomatiseerde oplossing voor het beheren van de urenregistratie en facturatie van uitzendkrachten. Door het gebruik van e-UUR kunnen uitzendbedrijven hun bedrijfsprocessen stroomlijnen en zich richten op het leveren van hoogwaardige diensten aan hun opdrachtgevers.

  1. Efficiëntie: Met e-UUR kunnen uitzendbedrijven de urenregistratie van uitzendkrachten efficiënt en geautomatiseerd beheren. Dit bespaart tijd en zorgt voor een snellere afhandeling van de administratie.

  2. Nauwkeurigheid: e-UUR biedt een geavanceerd systeem voor urenregistratie, waardoor uitzendbedrijven de gewerkte uren van uitzendkrachten nauwkeurig kunnen bijhouden en registreren. Dit zorgt voor een betrouwbare facturatie (e-UUR is gekoppeld aan backoffice pakketten) en voorkomt geschillen over onjuiste facturen.

  3. Flexibiliteit: het platform biedt uitzenders veel flexibiliteit voor het automatiseren en configureren van verschillende workflows

  4. Klanttevredenheid: door alle midoffice processen te optimaliseren zorg je voor een goede klantbeleving. 

De beste functionaliteiten met maatwerk mogelijkheden

Een platform waar je op kunt bouwen

Maximale
flexibiliteit

Modulair opgebouwd. Gebruiksvriendelijk en intuïtief. Zelfredzaam.

Altijd
schaalbaar

Bewezen voor de verwerking van grote volumes.

Volledig
aanpasbaar

Eigen branded interface en 3rd party integratie.

27 talen
beschikbaar

Toon de omgeving in de taal van je flexkracht.

Koppelplatform

Haal het beste uit alle applicaties

Backoffice-pakketten, planningspakketten, facturatiesoftware of business software. Wat jij ook gebruikt, je kunt het koppelen aan jouw platform voor flexwerk. Daardoor ben je nooit afhankelijk van één leverancier en geniet je wel van de voordelen van één aanspreekpunt.

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel. Op deze website vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.