Met de aankomende Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) – die ingaat op 1 januari 2020 – en daarmee ook het ‘verdwijnen’ van het huidige payrollen zoeken steeds meer payrollers naar een online payroll portal die hen bij deze nieuwe wet kan ondersteunen. Wil jij de stap naar online uitzenden maken? Zoek dan niet verder, want e-UUR is dé portal (inclusief app) voor jouw organisatie, jouw inleners, jouw bemiddelaars en jouw flexkrachten.

Wet Arbeidsmarkt in Balans

Werven en Selecteren in e-UUR

Veel uitzenders en payrollers vrezen de komst van de WAB. Niet gek, want er gaat veel veranderen – en de software die ze gebruiken moet mee veranderen. Gelukkig is dat bij e-UUR het geval. Achter de schermen hebben wij met man en macht aan een speciale WAB-module(werving en selectie software) gewerkt. Onze payroll klanten (ook jij dus!) kunnen met e-UUR eenvoudig nieuwe flexkrachten werven en selecteren. Zo bouw je in e-UUR eenvoudig je vacatures op, kun je gemakkelijk vacatures plaatsen op je eigen jobboard en op gekopppelde vacaturesites. En helpt onze software je met het inrichten van het selectieproces en het matchen van de juiste kandidaat. Zo kun je als uitzender en payroller eenvoudig gaan werven en selecteren.

e-UUR app

Tip tussendoor: lees ook eens de blogs die wij al over de WAB publiceerden: Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB): de impact op payroll (een gastblog door Bas Verheyden, van Surquin en Verheyden Advocaten), Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB): de nieuwe indicaties van payroll.

OP ZOEK NAAR EEN TOOL DIE JOU ALS PAYROLLER OF UITZENDER HELPT 
OM EENVOUDIG INVULLING TE GEVEN AAN DE ALLOCATIEFUNCTIE? 

Wil je meer informatie over onze module?
Download de White paper

e-UUR, de meest uitgebreide payroll portal

Voordelen van e-UUR voor payrollers

Wellicht denk je nu: ‘ik mis de feature waar ik e-UUR al van ken, namelijk de online urenregistratie’. En inderdaad, e-UUR is ooit begonnen als online urenregistratie software, waardoor allereerst het overtypen van urenbriefjes voor jou verleden tijd is. Maar inmiddels is er veel meer mogelijk, straks dus ook werving en selectie software.

Kies jij voor e-UUR, dan kies je voor de meest uitgebreide portal. e-UUR maakt het bijvoorbeeld mogelijk om verlof- en vakantieuren (dus: verlofregistratie) bij te houden. Daarnaast vind je in de portal een digitaal dossier én is het mogelijk om digitaal nieuwe payrollkrachten op contract te nemen en te onboarden. Verder hebben wij voor e-UUR een handige importtool ontwikkeld, waarmee je vanuit een Excel of CSV-bestand met één druk op de knop alle uren en onkosten in e-UUR kunt importeren.

Naast dat je met e-UUR aan de WAB voldoet, zijn er ook veel andere voordelen te noemen. Voor payrollers is e-UUR namelijk een portal waarin veel verschillende functionaliteiten samenkomen. We sommen een aantal van die features voor je op:

  • Je koppelt je frontoffice en je backoffice.
  • Je kunt bemiddelaars toevoegen die zelf ook taken in e-UUR kunnen uitvoeren.
  • Je volledige documentatie is online te vinden én te beheren.
  • Je kunt eenvoudig met je payrollkrachten communiceren, bijvoorbeeld door na de onboarding diverse documenten beschikbaar te maken. Denk aan informatie over de eerste werkdag, zodat flexkrachten goed voorbereid aan het werk gaan.
Makkelijk te integreren

e-UUR: koppelingen met andere pakketten

e-UUR koppelingen zijn er ook in overvloed. De portal heeft koppelingen met alle gangbare verloningspakketten en backofficepakketten in jouw branche. En dat niet alleen, ook koppelingen met verschillende planningspakketten, facturatiepakketten en business software behoort tot de mogelijkheden.

E-UUR OP JE SMARTPHONE

Belangrijke feature bij payroll portal e-UUR: de app

Een andere belangrijke feature bij payroll portal e-UUR is de app, waarmee payrollkrachten altijd en overal toegang hebben tot jouw op maat gemaakte e-UUR omgeving (compleet in jouw huisstijl). Dit betekent dat zij niet langer hoeven te bellen of te mailen als ze informatie willen over bijvoorbeeld hun verlofaanvragen. Ze kunnen namelijk zelf inloggen om hun aangevraagde, lopende en/of afgekeurde aanvragen in te zien. Maar ook gewerkte uren invoeren en documenten inzien en ondertekenen is mogelijk dankzij de app.

Je leest het, e-UUR is de juiste keuze als het gaat om een payroll portal waarmee je ook voldoet aan de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Maar op onze blauwe ogen en ons mooie verhaal alleen hoef je ons natuurlijk niet te geloven. Lees hieronder de verhalen van payrollers die je voor gingen. Wil je daarna nog meer weten? Lees dan eens onze productpagina over payroll software e-UUR of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer informatie over onze module?
Download de White paper

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!