De laatste tips, tricks, updates & nieuws
E-dienstverlening, doet jij al mee?

13 November 2018

Je ziet het steeds vaker: uitzend- en payrollbureaus die sterk inzetten op e-dienstverlening, zowel richting klanten als richting flexkrachten. En dat vinden wij eigenlijk heel logisch. Inloop is namelijk wel goed voor het persoonlijke contact met uw flexkrachten, dat zeker, maar het kost ook erg veel tijd. Dus waarom niet op afstand doen wat op afstand kan? Daarnaast helpt e-dienstverlening bij het terugdringen van de papierwinkel. Flexkrachten inschrijven, contracten laten ondertekenen, urenbriefjes invullen, loonstroken versturen, declaraties indienen, verlof- en verzuimregistratie regelen en nog veel meer: het kan tegenwoordig allemaal snel én gemakkelijk online (en dus papierloos!).

Het echte mensenwerk

Hoe meer je daarin standaardiseert, hoe beter je de kosten in de hand houdt en hoe meer tijd je overhoudt voor het echte mensenwerk. Het belang van ICT is dan ook een feit. Veel kan effectief, online – dus 24/7 – georganiseerd worden. Als jij het niet doet, doet een ander het! Een branche waar we dit eerder al zagen gebeuren, is de reisbranche. Ging je vroeger nog naar het reisbureau, tegenwoordig kijk je op sites als booking.com, vliegwinkel.nl of worldticketcenter.com. Alleen voor specialistische vragen ga je nog naar een fysieke vestiging van een reisbureau, maar over het algemeen boeken de meeste mensen hun vliegtickets en hun verblijf zelf. Reisbureaus die niet op deze trend inspelen, vallen met bosjes om.

Kansen voor het oprapen

Voor uitzend- en payrollorganisaties die (verder) digitaliseren, liggen de kansen dus voor het oprapen. E-dienstverlening is namelijk als de service van een webwinkel: snel, actueel, gemakkelijk en altijd bereikbaar. En dat tegen lagere kosten en met als gevolg meer gemak en een betere dienstverlening.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!