Dit is waarom jij nu écht een app nodig hebt

“Het invullen van uren is door de app veel gemakkelijker geworden”

“Ik hoor hele goede verhalen van onze flexkrachten, waarvan ongeveer veertig procent met die app werkt. Het invullen van uren is door de app veel gemakkelijker geworden, waardoor wij de uren ook op tijd binnen krijgen. Heel erg fijn! De app is natuurlijk altijd beschikbaar, dus flexkrachten kunnen zelfs thuis vanaf de bank hun gewerkte uren bij ons indienen. Ook handig: wanneer een specifieke flexkracht toch zijn of haar uren niet op tijd heeft ingediend, zien wij dat meteen. Een telefoontje of een WhatsAppje verder en de flexkracht kan het in de app nog snel even in orde maken.” Aan het woord zijn Carla Drent-Klein en Miranda Eenjes van Factory4Work. En niet alleen deze klant is erg tevreden over de app, ook andere klanten vinden het een meerwaarde. Lees hier meer klantverhalen.

Jouw platform voor flexwerk als app

Als we het hebben over onze app, zijn wij zelf ook niet bescheiden. Onze app onderscheidt ons namelijk echt van onze concurrenten. Bij sommige platforms voor flexwerk is nog geen app beschikbaar – bij andere platforms wordt wél een app beschikbaar gesteld, maar werkt die app niet altijd optimaal. En zoals je al kon lezen is de app van Akyla e-UUR júist erg gebruiksvriendelijk, handig en effectief.

In een volgende blog gaan we dieper in op de voordelen van onze app, voor zowel jou en jouw collega’s als jullie flexkrachten en inleners. Maar omdat we je alvast een voorproefje willen geven van waarom wij zo ontzettend enthousiast zijn over de app van Akyla e-UUR, sommen wij hieronder alvast drie gemakken op.

Met een app krijg je grip op de administratie van jouw uitzend- of payrollorganisatie

Of je nou thuis, op kantoor of onderweg bent, grip op de administratie van jouw uitzend- of payrollorganisatie geeft jou de mogelijkheid om jouw werk zo goed mogelijk te doen. Met de Akyla e-UUR app voor Android en iOS heb je de kracht van een volledig platform voor flexwerk op broekzakformaat. Het helpt je om relevante informatie op het juiste moment inzichtelijk te maken en taken snel en eenvoudig uit te voeren.

Met een app optimaliseer je de gebruikservaring van flexkrachten

Met een app optimaliseer je de gebruikservaring van jouw flexkrachten, wat natuurlijk ten goede komt aan de algemene merkbeleving. Waar zij ook zijn, flexkrachten hebben altijd en overal snel toegang tot hun persoonlijke informatie. Dat zullen ze zeker waarderen. Ze kunnen bijvoorbeeld vanaf de bank of het terras uren registreren. Ook kunnen ze 24/7 verlof aanvragen, verlofaanvragen bekijken en loonstroken inzien. Dat is niet alleen voor hen een voordeel, maar ook voor jou en jouw collega’s: jullie worden minder vaak gebeld. Of zoals onze klant Nedflex het zegt: “Als ik heel eerlijk ben vind ik het niet meer dan normaal dat die app er is, maar toch zijn er partijen die geen app aanbieden. Daarmee heeft Akyla dus een streepje voor. De app werkt ook heel gemakkelijk. Bovendien hebben flexkrachten dankzij de app hun gewerkte uren, loonstroken en andere belangrijke documenten altijd binnen handbereik, waardoor we ze sneller kunnen bedienen.”

Met een app kun je snel en eenvoudig onkosten declareren

Vaak is het declareren van onkosten een langdurig en onduidelijk proces. Flexkrachten moeten hun bonnetjes opsturen of persoonlijk overhandigen op kantoor, iets wat hen onnodig veel tijd kost. In de app kunnen flexkrachten eenvoudig een foto van hun declaratie maken. Piece of cake. Daarnaast betekent het voor jou als uitzender of payroller dat je de papieren bonnen niet meer handmatig hoeft te verwerken. Wel zo gemakkelijk.

Meer weten over de voordelen van een app?

We hebben een vervolg geschreven op deze blog. Hierin gaan we verder in op de voordelen van een app en lees je hoe het invoeren van een app tijd bespaart bij Factory4Work!

Ontdek de besparing van Factory4Work

Hoe belangrijk is IT voor de uitzendbranche?

Blijf op de hoogte van de nieuwste IT ontwikkelingen voor de Flexbranche. 

Je kunt je op elk moment uitschrijven

Lees ook

In 5 minuten een flexkracht onboarden

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Signicat Bij...

Hoe belangrijk is goede midoffice software?

Het aanbod voor IT oplossingen voor de uitzendbranche is divers. Er zijn verschillende applicaties die je als uitzendbureau of payroller...

Flexmarkt interview: “De oplossing voor een krappe arbeidsmarkt ligt voor het oprapen”

In het Flexmarkt ICT magazine van april 2023 werden onze CEO’s Martin Schievink (Akyla) en Gerard Mulder (Textkernel) geïnterviewd door...

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Geheel vrijblijvend