Documenten eenvoudig en rechtsgeldig digitaal ondertekenen

Ben je een uitzender of payroller die nog steeds documenten print, ze in een enveloppe doet, er een postzegel op plakt, ze op de post doet en vervolgens dagenlang moet wachten tot het document ondertekend en wel weer retour is? En die daarna dit ondertekende document alsnog digitaliseert? Dan willen wij jou vertellen dat het anders kan.

e-UUR

Digitale handtekening

In e-UUR werk je namelijk met de digitale handtekening, waarmee jij, jouw flexkrachten en jouw inleners 24/7 documenten volledig rechtsgeldig kunnen ondertekenen op de computer, tablet of smartphone. Volledig rechtsgeldig inderdaad, want de handtekening voldoet aan alle eisen die zijn vastgesteld in richtlijnen van het Europese Parlement. Dankzij onze digitale handtekening wordt het ondertekenen van arbeidscontractencontracten, loonheffingsformulieren en inleen-, fase- en bruikleenovereenkomsten vereenvoudigt. Het resultaat? Een snellere doorlooptijd, tijdbesparing en een verbeterde dienstverlening. Bovendien kun je altijd eenvoudig en snel zien wie wanneer een document getekend heeft.

Urenregistratie e-UUR
digitaal werken

Digitale handtekening in digitaal dossier

Wat e-UUR zo krachtig maakt, is de combinatie van de digitale handtekening met ons digitaal dossier. In het digitaal dossier kun je alle benodigde documenten online inzien, beheren en delen. En daarbij heb jij volledig zelf in de hand hoe het digitaal dossier wordt ingericht. Met behulp van rollen en rechten bepaal jij allereerst wie welke documenten mag inzien, toevoegen of delen. Maar je kunt ook restricties instellen, zoals dat op identiteitsbewijzen automatisch een identiteitscontrole wordt uitgevoerd of dat arbeidscontracten altijd digitaal ondertekend moeten worden. Andere voordelen van het digitaal dossier zijn dat je hiermee alle belangrijke documenten inzichtelijk hebt op één online locatie, dat jij de volledige controle hebt over al die documenten en dat die documenten altijd en overal toegankelijk zijn – 24/7.

Referenties digitale handtekening

Al vele organisaties – zowel uitzenders als payrollers – gingen je voor in het gebruik van de digitale handtekening in e-UUR. Op onze website kun je verschillende referenties lezen. Zo vertelde Kolibrie bijvoorbeeld: “Dankzij onze inschrijving hebben we altijd realtime de juiste gegevens bij de hand, weten we precies wie er nog actie moet ondernemen en besparen we aanzienlijk op kosten. En met de komst van de digitale handtekening is de inschrijving helemaal compleet.” En Factory4Work vertelde ons: “Voorheen ging er soms wel een week of twee overheen voordat een contract helemaal compleet en ondertekend bij ons in de administratie zat. Nu hebben we contracten binnen een dag compleet, inclusief handtekening.”

36 uur

Digitale handtekening tijdens onboarding

Online inzien en beheren van arbeidsovereenkomsten, contracten, facturen en loonstroken

De digitale handtekening in e-UUR wordt vaak ingezet in combinatie met onboarding: het ‘on board’ nemen (aannemen) van nieuwe flexkrachten. Onderdeel van de onboarding is natuurlijk het opmaken en ondertekenen van het arbeidscontract, zodat een flexkracht aan de slag kan. Dat gebeurt in e-UUR, waarbij de flexkracht ook zijn of haar digitale handtekening zet. Hetzelfde geldt voor specifieke akkoorden op andere documenten, zoals bijvoorbeeld het loonheffingsformulier of een bruikleenovereenkomst. Ook daarop zet de flexkracht zijn of haar digitale handtekening tijdens het onboarding-proces. En zoals je net hebt kunnen lezen worden die belangrijke documenten daarna opgeslagen in digitaal dossier.

e-UUR App

Notificaties bij digitaal ondertekenen

Nog een handige feature: de push-berichten die je kunt versturen wanneer een belangrijk document na een bepaalde tijd nog niet ondertekend is. Deze notificaties zorgen ervoor dat de openstaande contracten en overeenkomsten alsnog getekend worden.

e-uur app

Direct starten met de digitale handtekening in e-UUR

Wil jij na het lezen van dit artikel direct starten met (de digitale handtekening in) e-UUR? Dan is het aanvragen van een gratis online demo jouw eerste stap. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen of eerst eens rustig de kosten van onze flexportal bekijken. En tot slot attenderen wij je graag op onze blogreeks over de digitale handtekening, met daarin onder meer:

  • Bespaar bijna tachtig procent bij het overstappen op een digitale handtekening.
  • Waarom digitaal ondertekenen binnen de flexbranche een must is.
  • Wat zijn de wettelijke eisen bij een digitale handtekening?

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!