Wil je als uitzendbureau efficiënt werken?

Kiezen voor de juiste software als uitzendbureau

Ook in een krappe arbeidsmarkt of in roerige tijden tóch de juiste kandidaten werven en aan je binden: dat wil natuurlijk ieder uitzendbureau. Ook jouw bureau. Een persoonlijke aanpak, waarbij persoonlijk contact met je flexkrachten voorop staat, helpt daarbij. Want die human touch… Dáármee maak je het verschil. Tegelijkertijd wil je als uitzendbureau wél efficiënt werken. Dat bereik je door (verder) te digitaliseren met de juiste software voor uitzendbureaus. Digitaliseren betekent namelijk minder handmatig werk (lees: een flinke tijdbesparing), minder fouten en juist meer inzicht in je prestaties. Als specialistische softwarepartner heeft Akyla het antwoord op jouw digitaliseringsbehoefte. Dankzij onze slimme software voor uitzendbureaus – e-UUR – kun jij je blijven focussen op de dingen die er écht toe doen.

Wat zou het voor jouw uitzendbureau betekenen als jij nú voor software kunt kiezen waarmee je die efficiencyslag kunt behalen en tegelijkertijd persoonlijk contact voorop kunt laten staan? Als je voor software kunt kiezen waarmee je de concurrentie voorblijft? Voor software speciaal voor uitzendbureaus die jij kunt personaliseren naar jouw wensen en jouw eigen huisstijl? Voor een complete oplossing voor het primaire uitzendproces – van werving en selectie tot het inzien van loonstroken en facturen? En voor software die natuurlijk ook koppelt met backoffices, handige apps en software die jouw uitzendbureau nu al gebruikt?

al je inleners op hun eigen, unieke wijze bedienen?

e-UUR, software voor jouw uitzendbureau

Als je al deze vragen positief beantwoordt weet je het eigenlijk al: e-UUR is de ideale software voor jouw uitzendbureau. Onze software doet namelijk al deze dingen. e-UUR is verder hét aanspreekpunt voor jezelf en je collega’s, je flexkrachten, je inleners én je bemiddelaars. Inderdaad, iedereen met wie jij (samen)werkt kan in e-UUR terecht. Onze software voor uitzendbureaus is bovendien zó flexibel dat je al je inleners op hun eigen, unieke wijze kunt bedienen. Je voldoet altijd aan de wensen van je klanten.

app w&s
Software waarmee jouw uitzendbureau het verschil maakt

e-UUR: efficiënter werken met een human touch

Flexkrachten werven, selecteren en onboarden. Arbeidsovereenkomsten en contracten (laten) ondertekenen. Urenregistratie. In onze software komen veel verschillende processen, die vaak van elkaar afhankelijk zijn, samen. Werk jij nu nog met losse tools, spreadsheets of gedateerde software? Dan is onze software voor uitzendbureaus de perfecte stap richting efficiënter werken, waardoor je meer tijd overhoudt voor die eerder genoemde human touch. Omdat je alle belangrijke processen in e-UUR vindt, houd je namelijk grip op die processen en werk je dus met meer gemak.

e-UUR is dus de software waarmee jouw uitzendbureau het verschil maakt. Het is bovendien de meest complete software, met vele functionaliteiten. Urenregistratie (honderd procent digitaal!), een digitaal dossier voor belangrijke documenten, werving en selectie, onboarding, digitaal contracten maken én (laten) ondertekenen, reserveringen, onkostendeclaraties: je vindt het allemaal in de software voor uitzendbureaus. We vatten de voordelen graag nog even voor je samen.

  • Je werkt in een overzichtelijk, visueel aantrekkelijk dashboard. Hier kun je je meest gebruikte acties uitvoeren.
  • Je inleners en flexkrachten hebben een eigen dashboard, met daarop de voor hun meest belangrijke actiepunten.
  • De software wordt volledig in de huisstijl van jouw uitzendbureau opgeleverd. Daarmee versterk je je onderscheidende vermogen.
  • Digitaliseren betekent sneller werken. Met e-UUR verwerk je allerhande gegevens en documenten (van urenbriefjes tor arbeidscontracten) vele malen sneller.
  • Je werkt efficiënter, waardoor er tijd overblijft voor de human touch.
  • Je hebt meer inzicht in je prestaties, omdat je in de software rapportages kunt uitdraaien.
  • Het is een boost voor de groei van je onderneming. Of zoals Mathijs Gielen van I-Cooks zegt: “Als wij groeien, groeit e-UUR met ons mee.”

Starten met e-UUR, dé software voor jouw uitzendbureau

Al 200+ uitzendbureaus werken inmiddels met e-UUR. Onze software verwerkt maandelijks dan ook ruim 100.000 urenbriefjes voor tevreden klanten in de uitzendbranche. Lees hier verschillende referenties. Ben je benieuwd hoe starten met onze software in z’n werk gaat? Scroll dan nog iets verder naar beneden en download onze white paper. Graag maken we met onze software voor uitzendbureaus ook in jouw organisatie het verschil.

 

Benieuwd wat e-UUR allemaal bevat? Download onze white paper.

Hoe ziet starten met e-UUR eruit?

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!