Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

Digitaal werken – tijdens corona én ver daarna? Het kan met een platform voor flexwerk

Platformen nemen de wereld over

Maar hoewel de coronacrisis het belang van een dergelijk platform aanzienlijk heeft vergroot, is de vraag naar platformen al langer gaande. We leven namelijk al langer in een tijd waarin platformen de wereld overnemen. Om te beginnen zijn de voorbeelden van succesvolle platformen buiten de flexbranche haast eindeloos, denk maar aan Uber, Facebook, Airbnb en Spotify. Of aan het Nederlandse bedrijf Booking.com, waar per etmaal maar liefst 1,5 miljoen kamers worden geboekt, en het eveneens Nederlandse Thuisbezorgd.nl, waar tussen januari en september 2019 maar liefst 112,6 miljoen bestellingen werden verwerkt.

Succesvolle platformen in de flexbranche

En ook in de flexbranche schieten succesvolle platformen als paddenstoelen uit de grond.

Deliveroo, Temper, Staffyou en Jellow zijn slechts een paar voorbeelden. Vaak zijn het initiatieven van softwarebedrijven. Maar wel initiatieven die (delen van) het werk van uitzenders en payrollers overnemen. Naast de lagere economische groeiverwachtingen, een aanhoudende krappe arbeidsmarkt, de invoering van de WAB en de impact van het coronavirus zorgen deze platformen daarom voor een grote uitdaging voor organisaties in de flexbranche. Voor organisaties zoals die van jou.

Steeds meer uitzenders en payrollers kiezen voor een platform

Het zijn dan ook roerige tijden. ‘Uitzendbranche verliest tot 70 % van het werk wanneer zij niet inspeelt op de huidige technologische ontwikkelingen’, schreef ING zelfs in een rapport. Steeds meer uitzenders en payrollers geven al gehoor aan de noodkreet van ING en digitaliseren en automatiseren hun processen in portals, tools, apps en andere software-oplossingen. Soms door henzelf ontwikkeld – een kostbaar, arbeidsintensief en tijdrovend proces – soms door leveranciers. En vaak is het niet eens genoeg.

Word jij ook een platform?

Wat zou het voor jouw organisatie betekenen als jij nú voor software zou kunnen kiezen waarmee je de concurrentie voorblijft? Een plug and play cloud-oplossing die jij kunt personaliseren naar jouw wensen? Een platform wat je dan zélf kunt lanceren, volledig in jouw huisstijl? Een complete oplossing voor het primaire proces, van werving en selectie tot het inzien van loonstroken en facturen? En dat ‘praat’ met backoffices, handige apps en software die je nu al gebruikt?

Ontwikkel samen met Akyla het beste platform voor flexwerk

Het kan. Akyla Flex Platform wordt het platform waarmee je de mogelijkheid krijgt om je eigen platform te lanceren, zodat jouw bureau het verschil maakt, gemaakt voor en door professionals uit de flexbranche. ‘Wordt’ inderdaad, want wij zoeken jou. Voor onze rondetafelsessies zoeken wij ambitieuze uitzenders en payrollers die met ons mee willen denken. Die samen met ons het beste platform voor flexwerk willen ontwikkelen. Klinkt dit als iets voor jou? Ga naar akyla.nl/flexplatform, meld je aan en claim jouw plekje aan onze tafel. Dan gaan wij samen met jou de uitdaging aan. Want nu – júist nu, in de tijd van corona – is het tijd om het verschil te maken.

Ontdek e-UUR

Lees ook

Flexkrachten onboarden in 5 min? 10 onmisbare features!

Onboarding Automation Checklist De tijd dat alles op papier werd...

Groeien of juist kosten besparen? Zo haal je het maximale uit je automatisering

Het is voor uitzendbureau door de krapte op de arbeidsmarkt...

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat

Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner...

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel. Op deze website vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.