Ervaar het gemak van digitaal declareren

In de flexbranche worden jaarlijks maar liefst 1,25 miljoen declaraties verwerkt. Ook jouw uitzend-, payroll- of detacheringsorganisatie heeft hoogstwaarschijnlijk (op grote schaal) te maken met onkostendeclaraties. Het proces rondom die declaraties is vaak tijdrovend, kostbaar, onoverzichtelijk en een bron van frustratie. Dat komt omdat onkosten nog te weinig digitaal worden gedeclareerd. En niets is zo omslachtig als het indienen van papieren bonnetjes en het invullen van bijbehorende Excel-schema’s waarin deze uitgaven genoteerd moeten worden.

e-UUR

Digitale onkostendeclaraties

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je alle declaraties digitaal kunt verwerken. En als je bonnetjes na het afronden van de declaratie weg kunt gooien, omdat ze bij een controle altijd digitaal beschikbaar zijn. e-UUR is in de flexbranche al jaren bekend als dé flexportal voor urenregistratie. Maar wist jij al dat e-UUR ook perfect is voor digitale onkostendeclaraties, zoals reiskosten, verblijfkosten, lunchkosten, tankbonnetjes en gereedschap?

eenvoudig met de app

Digitaal declareren met een bonnetje als bijlage

Een groot voordeel van digitaal onkosten declareren in e-UUR is dat jij nooit meer een declaratie zonder bonnetje ontvangt. Flexkrachten moeten namelijk altijd een bijlage toevoegen als zij een declaratie indienen. Zonder die bijlage wordt hun declaratie niet geaccepteerd. Naast die bijlage vullen flexkrachten natuurlijk ook wat benodigde informatie in, zodat de declaratie voldoet aan de eisen van de Belastingdienst omtrent digitaal declareren. Denk hierbij aan de datum waarop de aanschaf is gedaan (en die dus ook op het bonnetje staat), het verschuldigde bedrag, de kostencategorie en de bedrijfsnaam of de naam van het project waarvoor de uitgave gedaan is.

declareren met de e-uur app
e-UUR app

Digitaal declareren in een app

Maar ook voor flexkrachten heeft digitaal onkosten declareren (ook wel: online declareren) voordelen. Met name omdat het indienen van een declaratie via de e-UUR app kan plaatsvinden. Daarmee wordt declareren zo eenvoudig dat iedereen het kan. Het enige dat flexkrachten moeten doen is een foto maken van hun bonnetje, en deze naar de app uploaden. Vervolgens vullen zij wat informatie in. En doordat dit zo gemakkelijk is, komen declaraties eerder bij jou binnen. Daardoor heb jij alle declaraties altijd op tijd compleet, en krijgen flexkrachten hun declaraties eerder uitbetaald. Een win-winsituatie, dus.

Voordelen van digitaal declareren

Ben je nog niet helemaal overtuigd van het nut van digitaal declareren? Graag zetten wij de voordelen voor je op een rij.

  • Digitaal declareren is perfect voor organisaties in de flexbranche die waarde hechten aan het ontzorgen van hun flexkrachten.
  • Door digitaal declareren verwerk je als uitzender, payroller of detacheerder declaraties foutloos en tot maar liefst zeventig procent sneller.
  • Je bent nooit meer een bonnetje kwijt. Je hebt altijd een overzichtelijk declaratieproces van bonnetje tot boekhouding.
  • Je hebt tevreden flexkrachten, omdat declaraties sneller uitbetaald worden.

 

e-uur app

Direct starten met digitaal declareren in e-UUR

Wil jij na het lezen van dit artikel direct starten met digitaal declareren in e-UUR? Dan is het aanvragen van een gratis online demo jouw eerste stap. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen of eerst eens rustig de kosten van onze flexportal bekijken.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!