Software voor detachering!

De belangrijkste voordelen voor jouw detacheringsbureau

Detachering software op maat

e-UUR detachering software is zó flexibel dat je al je inleners op hun eigen, unieke wijze kunt bedienen. Je voldoet zo altijd aan de wensen van je klanten.

Unieke workflows

Door in e-UUR je workflows juist in te richten, voer je de dagelijkse processen in je organisatie feilloos en efficiënt uit.

Meest uitgebreide portal

Akyla volgt continu de trends in je branche, zodat wij hier met nieuwe features in e-UUR op in kunnen spelen.

Wat loop je mis als je niet voor Akyla kiest?

Steeds meer detacheringsbureaus kiezen voor dé portal voor online detacheren, e-UUR.

In zee gaan met Akyla betekent, in zee gaan met een partner die je helpt om alles te laten samenwerken in je portal.
Een partner die beschikt over de kennis en kunde, zodat jij je kunt onderscheiden van je concurrenten. Met als doel om onderaan de streep meer resultaat te boeken.

Schakel tussen jou, je flexwerkers en je inleners

e-UUR ondersteunt het complete bedrijfsproces van je detacheringsbedrijf en is de schakel tussen jou, je gedetacheerden en je inleners. e-UUR biedt selfservice, er zijn voldoende controlemogelijkheden voor grote hoeveelheden gegevens en e-UUR zorgt voor interactie met inleners en gedetacheerden.

Overzicht

Als detacheringsbedrijf heb je met e-UUR altijd het overzicht en inzicht in. Zo zie je bijvoorbeeld direct wie zijn uren nog niet geschreven heeft en welke inleners nog niet hebben goed- of afgekeurd. Vanuit een handig overzicht kun je dit proces eenvoudig monitoren. Verder kun je in e-UUR alle goedgekeurde uren controleren en verwerken voor verloning. Je hebt zo altijd inzicht in uurtotalen en omzet.

Inzicht voor je inleners

Met e-UUR kun je precies aan de wensen van je inleners voldoen. Wanneer je gedetacheerden voor een project aan de slag gaan, registreren zij hun uren in e-UUR. Maar ook de inlener heeft toegang tot e-UUR, namelijk om uren goed of af te keuren. e-UUR verstuurt automatisch e-mailnotificaties naar je inleners, zodat zij direct na het indienen van uren via de e-mail kunnen goed- of afkeuren.

Gemak voor uw gedetacheerden

In e-UUR kun je plaatsingen en projecten aanmaken; dit is de basis van de urenregistratie. Door urensoorten aan die projecten toe te kennen (denk aan normale – of overuren) kunnen voor ieder project op een unieke manier uren worden geschreven. Je gedetacheerden doen dit snel en gemakkelijk op hun computer of via de e-UUR-app.

Gemakkelijk te integreren met je backoffice

Werk je met een backoffice-pakket? De e-UUR urenregistratie software is gemakkelijk te koppelen alle gangbare backofficepakketten in de uitzendbranche. Meer info en voorbeelden kun je gemakkelijk vinden op onze integratie-pagina.

Koppelingen e-UUR

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!