Houd tijd over voor je core business

Als detacheerder wil jij je uitsluitend richten op het vinden, matchen en flexibel inzetten van goed personeel. Jij wilt je dus niet bezig houden met administratieve rompslomp, want dat houdt je af van jouw core business. Maar helaas, die administratie hoort er uiteraard wel bij. Met onze detachering software e-UUR helpen wij detacheerders daarom om hun business beter te sturen, door middel van één complete portal. Van het maken van het arbeidscontract tot de urenregistratie.

e-UUR

De perfecte detachering software

Ook voor jou detacheringsbureau is e-UUR de perfecte software. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Het grootste voordeel? Onze software is zó flexibel dat je al jouw inleners kunt bedienen hoe zij dat willen. Oftewel: je voldoet altijd aan de unieke wensen van jouw klanten. Of dat nu gaat om een snelle, eenvoudige en foutloze urenregistratie of om het verzamelen van alle documenten die relevant zijn voor gedetacheerde medewerkers, jouw inleners en jouzelf. Goed om te weten: bij die documenten bepaal jij als detacheerder uiteraard zelf wie welke documenten mag inzien, toevoegen of delen.

portal & app

Detachering software en urenregistratie

Waarom e-UUR zo ideaal is voor detacheerders? Dat is simpel. In onze software kun je plaatsingen en projecten aanmaken, en dit is de basis van jouw urenregistratie. Aan deze projecten kun je vervolgens verschillende urensoorten toekennen, denk bijvoorbeeld aan normale uren en overuren. Dankzij deze feature – het aanmaken van urensoorten – kunnen gedetacheerden voor ieder project op een unieke manier uren schrijven. En dit doen zij snel en gemakkelijk op hun computer, door in te loggen in e-UUR met hun gebruikersnaam en wachtwoord, of in de handige urenregistratie app.

Detachering software voor overzicht

Eén van de belangrijkste voordelen van onze detachering software is dan ook: overzicht. Als detacheerder heb je met e-UUR altijd overzicht. Zo zie je bijvoorbeeld direct wie zijn uren nog niet geschreven heeft en welke inleners bepaalde urenbriefjes nog niet hebben goed- of afgekeurd. In e-UUR kun je dit proces eenvoudig monitoren en kun je bovendien alle goedgekeurde uren controleren en verwerken voor verloning. Zo heb je altijd inzicht in uurtotalen en omzet. Overigens is ook voor jouw inleners ‘overzicht’ een belangrijk voordeel. Wanneer gedetacheerden voor een bepaald project aan de slag gaan, registreren zij hun uren in e-UUR. Ook jouw inlener heeft toegang tot e-UUR, namelijk om uren goed- of af te keuren. Hier hoeft jouw inlener niet zelf achteraan. e-UUR verstuurt namelijk automatisch e-mailnotificaties naar inleners, zodat zij direct nadat gedetacheerden uren hebben ingevuld via de e-mail kunnen accorderen.

Detachering software voor het complete detacheringsproces

e-UUR is de schakel tussen jou, jouw gedetacheerde medewerkers en jouw inleners. Onze software ondersteunt zodoende het complete detacheringsproces. En we schreven het al eerder: de flexibiliteit van e-UUR zal je versteld doen staan. Je bepaalt volledig zelf hoe processen lopen. Om een voorbeeld te geven: hierboven schreven we dat gedetacheerden uren in kunnen vullen via de computer of in onze app. In dat geval worden de urenbriefjes geaccordeerd door de inlener. Maar, je kunt er ook voor kiezen om juist de inleners gewerkte uren in te laten vullen, waardoor de gedetacheerden accorderen. En dit slechts één van de keuzes die je in e-UUR kunt maken.

eenvoudig koppelen

Detachering software voor het complete detacheringsproces

Natuurlijk kun je onze detachering software ook gemakkelijk integreren met jouw backoffice-pakket. Ben je benieuwd welke pakketten dit zijn? Op onze integratie-pagina vind je verschillende voorbeelden. En staat jouw gewenste pakket er niet bij, laat het ons dan weten. Regelmatig realiseren wij nieuwe koppelingen voor klanten.

Direct starten met detachering sofware e-UUR

Wil jij na het lezen van dit artikel direct starten met onze detachering software e-UUR? Vraag dan vandaag nog een gratis online demo aan, zodat je e-UUR ‘in het echt’ kunt bekijken. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen of de kosten van onze flexportal bekijken. Aan jou de keuze!

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!