WERVEN EN SELECTEREN ALS UITZENDER OF PAYROLLER

Gemakkelijk, snel en doeltreffend online werven en selecteren

Verhoog je productiviteit

Wanneer jij vandaag nog start met geautomatiseerd werven en selecteren ben jij direct minder tijd kwijt aan administratieve taken. Je kunt meer doen met hetzelfde team.

Meer grip op je processen

Online werven en selecteren geeft jouw volledige controle over de verschillende rollen. Jij bepaalt wie in de software wat mag doen. Daardoor heb jij automatisch meer grip op je processen..

Zoek & Match

Dankzij handige features kun jij eenvoudig vacatures opstellen, op je eigen jobboard posten én doorsturen naar vacaturewebsites. Een kandidaat met de vacature matchen? Dat is daarna simpel.

JOUW WERK WORDT GEMAKKELIJKER

Kies voor geautomatiseerd werven en selecteren

In de werving en selectie software zijn een aantal handige features ingebouwd. Wat dacht je van cv parsing, automatische notificaties en een koppeling met de onboarding? De werving- en selectiemodule in platform voor flexwerk e-UUR neemt zo alle administratieve rompslomp rondom het werven en selecteren voor je weg. Jij houdt meer tijd over voor het maken van de juiste match. Precies zoals jij wilt.

Onboarding / e-UUR
Vind altijd de juiste kandidaat

Werven

Om het werven écht eenvoudig te maken helpt de werving en selectie software je met het opstellen en inrichten van al jouw vacatures. Natuurlijk wil je deze vacatures zo snel mogelijk beschikbaar maken voor kandidaten. e-UUR koppelt met externe vacaturewebsites, zodat je met één klik op de knop nieuwe vacatures online kunt zetten. Natuurlijk kun je de vacatures ook direct op jouw eigen jobboard plaatsen – volledig in jouw eigen huisstijl.

app w&s
Maak eenvoudig de juiste match

Selecteren

Jouw werk houdt niet op bij het werven van nieuwe kandidaten. Daarom kun je met de werving en selectie software ook het selectieproces automatiseren – inclusief het aanstellen van de juiste kandidaat. Jij bepaalt zelf wie wat doet bij het toekennen van de verschillende rollen. Grip houden, daar draait het hier om. En natuurlijk kun je gebruik maken van veel handige features, zoals het matchen op basis van gevraagde competenties.

36 uur

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Werving & Selectie module?

Download de white paper en ontdek wat de werving- en selectiemodule in e-UUR jouw organisatie kan opleveren.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!