Xplican is een perfecte toevoeging op jouw eigen platform voor flexwerk

Geautomatiseerd de juiste toeslagen en vergoedingen verwerken

 

Het handmatig controleren van gewerkte en geschreven uren op cao-regelgeving is een lastige, tijdrovende en foutgevoelige klus. Online cao-ontrafelaar Xplican automatiseert het toekennen van onkostenvergoedingen en toeslagen aan jouw flexkrachten.

Het enige wat jij hoeft te doen is de regels vanuit de cao en de inlenerspecifieke afspraken opnemen in een cao-profiel. Zo’n cao-profiel stel je eenmalig in (en daar kunnen wij je de eerste keer natuurlijk bij helpen). Als het cao-profiel is ingericht past Xplican tijdens het registreren van gewerkte uren automatisch de cao-regels en dus ook de juiste vergoedingen en toeslagen toe.

Quotes van tevreden klanten:

“Door de cao-ontrafelaar van Akyla kunnen we foutloos en volledig geautomatiseerd de inleners-cao ondersteunen. Akyla is hierbij een betrouwbare partner gebleken, met veel kennis van zaken”

Kees van Laarhoven
Financieel directeur van Consolid
——
“Dankzij Xplican zijn we veel meer compliant, waardoor onze flexkrachten altijd betaald krijgen waar ze recht op hebben.”

Daniëlle Lambo
Transformation Director bij Adecco Nederland

Xplican cao ontrafelaar

Je bespaart tijd
Het handmatig controleren van alle urenbriefjes op cao-regelgeving is een lastige, tijdrovende en foutgevoelige klus. Xplican zorgt ervoor dat jij als uitzender of payroller dit werk veel sneller en gemakkelijker kunt uitvoeren.

Je verhoogt de kwaliteit van je dienstverlening
Naast de tijdbesparing zorgt cao-ontrafelaar Xplican ook voor het verhogen van de kwaliteit van je dienstverlening. Foutjes die door handwerk wellicht nog wel eens gemaakt worden, zijn nu voorgoed verleden tijd. Je leeft cao’s altijd op de juiste manier na.

Je komt inlenerspecifieke afspraken na
Met Xplican heb je bij iedere inlener altijd de juiste cao te pakken. Het enige wat jij moet doen, is per inlener eenmalig een cao-profiel inrichten met daarin de inlenerspecifieke afspraken. En wees gerust: 1) dat is erg gemakkelijk en 2) daar helpen wij je de eerste keer natuurlijk bij. Met Xplican kom je met inleners gemaakte afspraken altijd na: ook wanneer een collega met veel kennis van (de cao van) een bepaalde inlener op vakantie is.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden met Xplican?

Download de white paper en ontdek wat een cao-ontrafelaar jouw organisatie kan opleveren.

Nog niet overtuigd van de mogelijkheden van Xplican?

Dankzij e-UUR & Xplican hebben we minder correcties, meer zekerheid
en zijn we veel meer compliant.

Debby Smits – Business Architect

Lees het verhaal van Logistic Force

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!